Fruitig snoep: Fruit Bowl Peelers

Fruit Bowl Peelers zijn snoepjes die gemaakt zijn van echt fruit. Je kunt ze ‘strippen’ door er sliertjes vanaf te trekken die je opeet. Het deed mij denken aan Cheestrings, kaas die je in sliertjes kunt trekken voor je het opeet. Dat is ook het geval met deze fruitige snoepjes. Volgens het merk hebben ze met deze grappige snack ‘Fruit gemaakt tot Fun’, met de slogan ‘Fruit made Fun’. Aan de snoepjes zijn geen suikers toegevoegd en ze zijn glutenvrij. 

Wij wilden het snoep vooral proberen omdat het er zo leuk uit ziet. Ja, ook volwassenen willen soms iets anders dan een mueslireep, fruit of koek. Als we het goed begijpen is dit snoep ook nog eens gezonder dan ander snoep. Reden genoeg om het zelf te testen! Sandra, Laura en ik hebben ze geprobeerd en laten je hieronder weten wat ervan vinden. 

Wij hebben twee soorten Fruit Peelers geprobeerd. De smaken Fraboos en Aardbei konden we vinden bij Albert Heijn, naast het mueslirepen-schap. Ze kosten 1,99 en zijn apart verpakt. In een verpakking zitten drie Peelers, ieder apart verpakt. Handig om mee naar school, werk of een dagje uit te nemen. 

Wij hadden geen hoge verwachtingen, aangezien het geen ‘echt’ snoep is. Toch waren de Peelers heel lekker zoet en fris. Ze zagen er ook niet heel ‘natuurlijk en gezond’ -lees bruin en vezelrijk- uit, maar als echt snoep.

Wij vonden ze beiden heel lekker en het is leuk om even lekker ergens mee te spelen, als je het eet. Ze waren een beetje plakkerig, maar het viel ons erg mee. Een leuk èn lekker tussendoortje dus, als je het ons vraagt. Natuurlijk is dit tussendoortje niet heel voedzaam, dus kun je er meerdere eten of eet je er iets anders bij. Toch kan het leuk zijn om deze eens te proberen ter variatie van ander snoep!

Heb jij deze als geprobeerd, dan horen we graag hoe jij ze vindt. Als dat nog niet zo is, lijkt je het dan lekker of leuk om eens te proberen?

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

27 reacties op “Fruitig snoep: Fruit Bowl Peelers”

 1. Die zijn heel lekker!

 2. zo graag willen proberen omdat ik zowiezo bijna geen fruit eet.
  dit is goede uitvinding

 3. Ook de smaak zwarte bes is heel erg lekker šŸ˜‰

 4. Ik vind ze ook lekker! De Fruit Flakes trouwens ook.

 5. Dit lijkt mij lekker.
  Ik ga ze ook proberen.

 6. heel leuk, heb deze al vaak willen kopen, aar nooit gedaan. misschien dat ikz e toch eens ga halen šŸ™‚

  @diana: deze snoepjes zijn misschien gemaakt van fruit, maar veel vitaminen en vezels zal je er niet mee binnen krijgen. om de voordelen van fruit te krijgen zal je toch echt fruit moeten eten.

 7. Ze doen me qua uiterlijk wat denken aan mini-zure matten, vinden jullie dat ook?

 8. vandaag kon ik ze noet vinden. bij navraag blijkt dat ze uit het assortiment zijn gehaald. Heel vervelend van Albert Heijn.

 9. Ik ben een echte fruit eter en snoepjes ben ik ook niet vies van maar dit …. šŸ™
  niet voor mij bedoeld .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *