Doe mee! Eating Disorder Awareness Day

Zaterdag 30 juni is het zover, de Nederlandse Eating Disorder Awareness Day (Prouddag!). Dé dag waarop extra aandacht wordt besteed aan eetstoornissen. Vorig jaar was de EDAD een groot succes! Er was veel aandacht voor in de media, wat bewustzijn creëert bij het grote publiek, en de bezoekers op de dag zelf waren heel enthousiast.

Dit jaar willen we er opnieuw een bijzondere dag van maken, daarom zijn we al druk bezig met de organisatie! We kunnen je alvast een aantal mensen verklappen die hebben toegezegd om bij de dag te zijn: ###

Lennie van Zandwijk (The Voice of Holland), Vonder & Bloom, Charlie Bee (O.a. van het boek: Prozac is mijn Paracetamol), Barbara Kuipers (van het boek: Niet te filmen).

Ook dit jaar zal er theater zijn & natuurlijk heel veel (meer dan vorig jaar) leuke, interessante en waardevolle workshops (ook voor ouders)!

De (korte) film Yana wordt vertoond en de maker is aanwezig!

Mail naar EDAD@proud2Bme.nl

Vanaf begin april kan je een kaartje kopen voor de dag in onze webshop! EDAD vindt in het midden van het land, eenvoudig te bereiken met de trein, plaats.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

100 reacties op “Doe mee! Eating Disorder Awareness Day”

 1. Dit jaar wil ik er toch wel heel graag bij zijn.
  Klinkt echt onwijs leuk!
  Veel succes met alle voorbereidingen!

 2. Ik wist al dat Lennie kwam, is een vriendin van mij! ๐Ÿ˜€

 3. Ooeeh, ik krijg er steeds meer zin in!
  Hopelijk is het op een makkelijk, bereikbare locatie ๐Ÿ™‚

 4. Ik vond het vorig jaar erg leuk, ging toen met m’n moeder en ik zou dolgraag weer willen gaan.

 5. VONDER & BLOOM! ๐Ÿ˜€
  Geweldig!
  Ik vind het weer enorm leuk klinken. Als ik weet waar het is en of ik dan ook kan, kom ik zeker weten!

 6. Het zal dichtbij een treinstation plaatsvinden in het midden van Nederland ๐Ÿ™‚

 7. Ik wil ook echt heel graag komen, maar misschien zit ik dan in een kliniek…:(

 8. Oeh, eigenlijk wil ik wel graag heen… Maar hoe ga ik dat aanpakken? Ik denk er over!

 9. YEEEEEEY Ik wil heeeeeeeennn:D

 10. vorig jaar was ook super, dit jaar ga ik zeker weer!

 11. oh yes, het midden van nederland!. i’ll be there!

 12. jaaaaaaa ik kom sowiesoooooo ;D

 13. Ik zou er op zich wel heen willen, maar het idee dat ik later op tv / foto’s kan verschijnen, weerhoudt me nogal.

 14. Ik wil er ook weer heen, het was super gezellig!

 15. dan ben ik al op vakantie, helaas!

 16. Ik heb trouwens nog wel een vraagje. Vorig jaar vond ik het erg vervelend dat er cameraploegen rondliepen. Ik liep de hele tijd rond met de gedachten dat ik ervoor moest zorgen dat ik niet op de camera kwam. Ik weet dat je niet werd gefilmt zonder dat dit werd gevraagd. Maar er werden wel beelden gemaakt van groepen mensen die rondliepen. Persoonlijk vond ik dat naar omdat ik bang was dat iemand me zou herkennen.

  Is dat dit jaar weer zo?

 17. *stuitert* *gilt* *stuitert*

  Ik heb me voorgenomen dit jaar geen mensen doof te maken ^^

 18. Ik wil gaan!!

 19. Lijkt me echt super om te gaan! maar een probleem… ik krijg mn ouders toch nooit zover ;(

 20. Helaas ben ik dan al op vakantie, jammer! Misschien volgend jaar.

 21. AAAAHHHH(:(:(:(: ik koooommmm!!!

 22. Ik zou graag iets willen betekenen hoor… Ik zou alleen niet weten hoe!

 23. Hmmm twijfel of ik heen zou gaan of niet.. heb nog wel effe bedenk tijd.. zou wel willen. Lijkt me heel interessant. Maar ook wel eng??

 24. Ik zou echt graag gaan, maar wil eigenlijk niet met mijn ouders. Heb de trailer van yana gezien en wilde die echt supergraag zien!

 25. Jaaaajaajaaaa, ik wil komen ๐Ÿ˜€

 26. Ik wil heeeeel graag en mag ook van mijn ouders maar ik ben heel erg bang dat ik heel loner zal zijn want ik ken niemand van deze site in het echt.. ( wat op zich veilig is maar Miss een beetje ongezellig… )

 27. Jammer dat ik in Belgie woon ๐Ÿ™

 28. Ik kom!!! Voor het eerst :p

 29. Jaaaa, ik kom ooooook!

  ๐Ÿ˜€

  JeeJJeeJJeeJ

 30. denk wel dat ik kom ๐Ÿ™‚

 31. Leuk! Ik twijfel enorm of ik ga of niet, toch wel een beetje bang om m’n anonimiteit hier te verliezen en stel, stel dat ik wel per ongeluk gefilmd wordt, dan heb ik heel wat uit te leggen aan veel mensen…

 32. @all

  de kans is erg klein dat er weer een filmploeg aanwezig is. Mocht dit toch het geval zijn, dan komt niemand in beeld die dat niet wil. Het is een groot gebouw, dus mocht er iets binnenkomen, dan kan je zonder problemen even naar een andere ruimte of andere verdieping.

  Liefs en hopelijk tot de 30ste!

 33. Zelfde locatie als vorig jaar?
  En hoe zit met parkeren? ๐Ÿ˜›

 34. ken hier niemand echt op de site maar zou er opzich wel naartoe willen gaan.
  1. ik krijg mijn ouders nooit zover.
  2. ik zit dan in een kliniek..
  helaas ๐Ÿ™

 35. Ik wil ook graag komen, ik hoop dat het lukt!!

 36. Jaaaa ik wil ook komen:)!!
  Lijkt me super leuk, en vorig jaar kon ik niet.

 37. Dit lijkt me echt super leuk!
  Ik wil echt super graag komen! (:

 38. Ik twijfel, want wie weet gaat het op dat moment wel erg goed met me. En word ik misschien weer ‘mee getrokken’ in het extreme dunne wat daar soms kan rondlopen. Kortom dat het triggerd. Dat houdt me tegen, dus ik zeg ja, tegen de mensen die ik kei erg mis en weer wil zien. Maar Nee, tegen de eventuele concequenties die eraan zitten.

  Twijfel dus!

 39. Ik kom misschien ook wel ๐Ÿ™‚
  Niet dat ik mensen ken ofzo, dus waarschijnlijk loop ik daar loner rond haha.
  Dus als iemand een meisje helemaal in dr eentje ziet lopen weet je wie het is haha.

 40. ik kom ook!!!:D:D:D:D samen met een vriendin van de afdeling:D

 41. Lijkt me erg leuk, zou ik misschien met iets kunnen helpen op die dag?

 42. Ik wil ook! Alleen nog iemand vinden die met mij mee wilt.. :$

 43. ben er vorig jaar geweest en het was erg leuk! het was alleen weg mega druk waardoor ik minder dingen heb kunnen doen maar het was het zeker waard!!

 44. is het eigenlijk al bekend waar het gaat gebeuren? :p

 45. Wauw, klinkt leuk! Waar is het eigelijk?

  xx

 46. Ik ga ook, lijkt me leuk.

 47. waar is het eigelijk?want midden van het land is ook een best groot begrip

  Xdees

 48. Ik hoop echt dat ik kan komen! Tof dat het weer georganiseerd wordt, echt geweldig! ๐Ÿ™‚

 49. Ik kom! ๐Ÿ˜€

 50. Ik wil er dit jaar heel erg graag bij zijn.
  Jammer dat ik zo ver woon. Ik ga het zeker proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *