Alles van avocado

Ik houd ontzettend van avocado. Sommige mensen vinden er geen bal aan, maar ik kan van een goede, rijpe avocado echt genieten. Ik eet ze dan ook regelmatig. Soms in een salade, de andere keer door een pasta, als guacamole dip of op brood met mayonaise of houmous, tomaat en peper en zout. Ik vind een avocado echt een heerlijke vrucht en kan er geen genoeg van krijgen.

Op internet kwam ik allerlei gekke, leuke en grappige dingen tegen die met avocado’s te maken hebben. Je kunt het echt zo gek niet bedenken, of het bestaat met avocado’s erop. Sommige dingen hebben de afbeelding, anderen zijn in de vorm van avocado’s of hebben de kleur. Leuk om aan iemand te geven die gek is op avocado’s of leuk om voor jezelf te kopen natuurlijk. Waar sommige mensen een ananas of aardbeien op hun T-shirt zouden hebben staan, zou ik voor een avocado gaan natuurlijk.

Avocado handbeschilderde crop top

Avocado petje

Avocado zeep

Avocado Ketting

Avocado Jurkje

Avocado-obsessed vork

Avocado oorbellen

Avocado Tas

Avocado T-shirt

Avocado rugtas

Avocado kussen

Verzorging met avocado. Avocavo olie schijnt namelijk ontzettend goed te zijn voor droog haar en een droge huid. Het is puur natuurlijk, dus niet schadelijk voor je lichaam. De olie en het maskertje zijn te koop bij De Tuinen en de showergel bij Kruidvat.

Bij Urban Outfitters verkopen ze ook allerlei lekkere verzorgingsproducten om een avocadolover mee te verwennen. 

Avocado-kleurige nagellak

Avocado Bodybutter

Avocado gezichtsverzorging

Avocado T-shirt

Avocado Tool

Avocado peper en zoutstel

Grappig he?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

51 reacties op “Alles van avocado”

 1. haha, echt leuk!!

  ik wil je nu wel een keer met een leuk advocade-item op een filmpje zien hoor haha!

 2. waar zijn de avocado sokken ??

 3. Omg! Haha grappig, ik heb het echt nog nooit op

 4. Haha 🙂
  Heb je ook wel eens een zoet recept geprobeerd met avocado? : Avocado met cacao en banaan en dadels (of iets anders zoets) in een blender = super lekkere chocolade ‘pudding’, kan ook zonder banaan of andere combinaties natuurlijk. Het klinkt misschien raar met de avocado, maar de avocado maakt het juist heel romig.

 5. Ik wil binnenkort eens een avocado kopen. Ik kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst heb gegeten. Eerlijk gezegd weet ik niet eens of ik het überhaupt ooit heb gegeten (shame).

 6. hahaha nice! i loooove avocado’s

 7. Avocado’s … de eerste hapjes vind ik vaak lekker, maar daarna word ik misselijk van de structuur en de wat zachte smaak. Terwijl ik ze wel heel gezond vind proeven/eruit zien, maar ja, dan neem ik maar wat anders gezonds.

 8. Grappig maar ietwat overdreven. Ik vind avocado nog niks aan, moet het echt nog ontdekken hoe ik dat lekker kan eten, dat het erg gezond is weet ik en mijn man eet ze wel lekker.

 9. De avocado is inderdaad super gezond! Er zitten volgensmij ook allerlei goede stoffen in voor je lichaam. Alleen de redenering ‘Het is puur natuurlijk, dus niet schadelijk voor je lichaam’ klopt alleen niet xD Er zijn ook heel veel giftige stoffen zijn puur natuurlijk.

 10. @Sanne…

  Heb je het weleens in een smoothie geprobeerd? Bijv. met bevroren banaanplakjes en een schepje cacao (vervolgens alles pureren) lijkt het op chocoladeijs!!!

 11. heel grappig, vooral die tas, briljant!

 12. haha. leuk om eens zo te zien allemaal.

 13. @Anniek, bedankt voor het idee, ga het proberen. Weet dat mensen er ook weleens chocolademouse van maken, denk dat ik dat ook wel lekker vind … Ga me erin verdiepen!

 14. Ik heb vandaag voor het eerst een avocado gekocht in mijn leven en ik vind het apart. Even wennen :-)!

 15. wat ik heel lekker vindt met avocado is dit: (eigenlijk een variatie op quacamole)
  een avocade, een blikje rode zalm, wat peper en zout, een flinke dot fritessaus allemaal bij elkaar doen en heeeeeel goed prakken tot het een egale massa is, maar wat klontjes is niet erg.
  als wij dit thuis maken dan eten we meestal de helft van dit geheel, maar meer kan natuurlijk ook!
  het is ook nog eens vrij gezond met lekker veel onverzadigde- en omegavetten enzo, en dat beetje frittessaus maakt niet uit, het is zo weinig op het geheel! 😉

 16. Avocado met sambal is mijn lievelings beleg op brood of crackers 😀

 17. Waar zijn de sokken te koop? Ik heb er over gedroomd en nu krijg ik het niet meer uit m’ n hoofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *