Terugblikken op 2020: meenemen of loslaten?

 

Een nieuw jaar, een nieuw begin? In de praktijk ligt dat meestal toch anders. Het is niet zo dat je op 1 januari ineens een beter mens moet zijn. Aan jezelf werken en voor jezelf zorgen - of aan jezelf werken door voor jezelf te zorgen - mag altijd, op ieder moment. Toch is de jaarwisseling een moment waarop velen van ons terugblikken en vooruitkijken. Dat doen wij in deze video ook. We blikken terug op 2020. Wat vonden we goed gaan en zouden we mee willen nemen uit dit jaar? En wat laten we liever achter? Doe je mee? 

Zoek jij nog inspiratie om terug te blikken en vooruit te kijken? Lees dan eens de blog 'Dingen die je dit jaar anders kan doen' of 'Geen bucketlist, maar een fuck it list'. Het kan zijn dat mensen in je omgeving 'afvallen' als goed voornemen hebben en dat kan lastig zijn als jij worstelt met een eetstoornis. De blog 'Omgaan met dieetvoornemens' kan hier wat houvast in bieden. Pas goed op jezelf. ♥

Wat laat jij achter in 2020?
En wat neem je mee naar het nieuwe jaar?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 29 december 2020 16:13
wat een leuke en goeie video!
Floor - Woensdag 30 december 2020 19:29
Mooi, bedankt voor deze video. ♡
Ik ben benieuwd of er nog een 'best gelezen blogs' blog komt morgen. Die vind ik altijd zo leuk. Ik ga hopen. ;-)
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 30 december 2020 19:35
Zo'n blog staat zeker op de planning Floor! :D Fijne jaarwisseling alvast. ♡
Floor - Woensdag 30 december 2020 19:40
Oh wow super leuk! Bedankt, ik kijk er naar uit! Sws wil ik Proud bedanken voor alle blogs en vlogs het afgelopen jaar! ♡
Laura - Donderdag 31 december 2020 21:08
Wat een mooie, fijne video. Ik voel altijd veel spanning op oudejaarsavond maar ik merk dat ik in deze video veel herkenbare dingen hoor en daardoor meer bij m'n gevoel kom.
Ik word er emotioneel, maar ook hoopvol van :)

Dankjulliewel!
En een fijne jaarwisseling