Q&A: weer van je lichaam leren houden

 

Daphne en ik zijn er weer eens voor gaan zitten; een nieuwe Q&A. Naar aanleiding van vragen die jullie op Instagram stelden, praten we vol enthousiasme over onze favoriete herfstdrankjes, nemen we hoop ik wat twijfels met betrekking tot de ProudFunding weg en delen we onze ervaringen en advies over serieuze zaken. Dat allemaal in de vorm van een gezellige video, om de dinsdagmiddag weer even mee vol te kletsen. 

Dus neem even een momentje voor jezelf. Om te kijken tijdens je lunch of tussendoortje. Om tussendoor even te ontspannen. Of om misschien wel een antwoord te krijgen op de vraag die jij had gesteld! Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Elke dinsdagmiddag komt er weer iets nieuws online.

 

Veel kijkplezier! ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Pinklady89 - Dinsdag 19 oktober 2021 16:26
Dank voor deze video. Mooi dat je inderdaad aangaf dat een hoge verwachting van een ander vooral van een ander is, Daphne! Ben ik het helemaal mee eens. Toch zou ik nog iets willen aanvullen, Soms zijn (hoge) verwachtingen wél terecht en heb jij niet de capaciteit om eraan te voldoen. Dat kan natuurlijk gebeuren! Ik ben bijvoorbeeld een hele slechte kunstenaar. Als ik naar de Kunstacademie zou gaan, hoort bij zo'n diploma echt een verwachting dat je creatiever bent dan ik. Voor mij is dat dus een hele hoge verwachting waar ik never nooit aan zal voldoen, zelfs niet met alle mogelijkheden die ik krijg om te leren. Dat is niet mijn kwaliteit en dat is ok. Ik heb andere kwaliteiten en dan zoek ik liever een match met een verwachting die beter bij mijn capaciteiten past. Kort samengevat: in situaties waarin ik verwachtingen waar moet maken (bijvoorbeeld op professioneel vlak), zorg ik dus dat ik verwachtingen op mijn niveau kies. Zo zijn er dus verschillende manieren om met de druk van verwachtingen om te gaan.
Isolde - Dinsdag 19 oktober 2021 20:54
mooi gezegd Pink. Zo zie ik het ook. Het is ook vooral een levenskunst om dat te doen wat bij je kwaliteiten past. in het verleden MOEST ik van mijzelf altijd het moeilijkste doen op school, maar merkte dat ik daar niet gelukkig van werd omdat dat ook vaak de dingen waren die niet bij mij pasten. Nu ik iets doe waar meer mijn kwaliteiten liggen, merk ik dat ik daar ook veel gelukkiger van word, dus lekker met taal bezig zijn ipv met exacte vakken bijvoorbeeld. Niet per se een phd plek willen ambieëren, want als ik realistisch ben heb ik daar gewoon niet de capaciteiten voor. Best lastig dat te accepteren hoor.
Cindy - Dinsdag 19 oktober 2021 18:12
@pinklady: wat grappig ik ben ook graag crea bezig maar op mijn manier en blijft denk ik ook amateuristisch maar das ok en kan ik mee leven x
Flower girl - Woensdag 20 oktober 2021 00:19
Hahaha ‘als een hamster in de wind’.
P - Maandag 25 oktober 2021 07:50
Daphne, gaat het wel goed met je? Ik schrik van dat je bent afgevallen en de lege blik in je ogen...