Q&A: nooit meer onzeker zonder eetstoornis

 

Met een nieuw redactielid in ons team, leek het ons een goed idee om weer een Q&A-video op te nemen. Zo kunnen jullie Anne ook steeds een beetje beter leren kennen en is er weer ruimte voor nieuwe verhalen en ervaringen. Uiteraard zal er binnenkort ook een dagje mee-eten met Anne volgen, maar voor nu beantwoorden wij een aantal vragen die we via een vraagsticker op Instagram hebben doorgekregen. We hebben het over de definitie van herstel, hoe je toch stappen kunt zetten tijdens de wachtlijst, hoe het is om uit huis te gaan met een eetstoornis en meer. 

Elke dinsdag staat er weer een nieuwe video voor je klaar op ons YouTube-kanaal. Zo zijn we de afgelopen tijd naar een bijzonder theaterstuk geweest, waar we een vlog over hebben gemaakt. Vorige week waren we in gesprek met documentairemaker Marc Schmidt, over hoe innerlijke leegte en eetstoornissen tot elkaar in relatie staan. 

Waar zou jij graag nog eens een video over zien?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patroklos/ - Dinsdag 8 november 2022 16:52
thanks dames, voor de leuke video. Wat ik nog graag weer eens zou willen zien: een langere video als samen X eten, zoals jullie in het verleden wel eens deden met lunchen/pizza eten.

Video over omgaan met rust moeten nemen ivm aankomen, omdat het eten anders 'voor niks' is. Momenteel veel oorlog over niet mogen sporten.

Je bent meer dan je uiterlijk, maar wilde toch nog even zeggen: Lonneke, wat zit je haar leuk!
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Dinsdag 8 november 2022 16:56
Ha Patro,

bedankt voor je suggesties, we nemen ze mee! En lief je compliment, dank!

x
Patroklos/ - Dinsdag 8 november 2022 17:20
leuk, ook de dagjes mee eten mogen wat uitgebreider/langer, met kooktips enzo en wat meer context
Anoniem - Dinsdag 8 november 2022 21:28
Ik zou graag ook wel video’s zien over hoe voor jezelf te zorgen. Omgaan met negatieve gevoelens bijvoorbeeld.
Zoals er eerder ook wel proudpraat video’s online kwamen
Anne - Woensdag 9 november 2022 10:01
Ha Anoniem,

Mooie suggesties, dankjewel!

Liefs!