Online yogales voor je mentale gezondheid

 

Ben jij al de hele week (jezelf en je gevoelens voorbij) aan het rennen? Dan is het misschien tijd voor een 'ten minute yoga break'. Tien minuten in de ochtend om even fijn en bewust de dag te beginnen. Tien minuten tijd maken voor jezelf om de dag even te doorbreken en je lichaam met liefde te bewegen. Of tien minuten om even te ontprikkelen voor je gaat slapen. Tien minuten die je even voor jezelf neemt, om bij jezelf en jouw behoeftes in te checken, met een rustige yoga-video.

Anneloes stelt zich graag even voor: "Hoi! Ik ben Anneloes, de yogadocente van Proud! Ik ben 29 jaar en ik kom uit Noord-Brabant. Zelf heb ik jaren geleden écht zo veel support gehaald uit Proud2Bme, dus ik vind het ontzettend bijzonder om mijn yogalessen met jullie te mogen delen. Zéker omdat yoga mij ontzettend veel heeft gebracht (en dat nog steeds doet). Binnen mijn yogalessen werk ik graag met thema's zodat je altijd een video hebt om er bij te pakken."

Anneloes maakte in 2019 ook al eens een yoga-video voor Proud, deze kan je hier vinden. Ze schreef toen: "Een aantal jaar geleden kwam ik terecht in een eetstoornis die gepaard ging met paniekaanvallen. Yoga en meditatie was voor mij een manier om hiermee om te gaan. Het gaf me rust en ruimte, waardoor ik langzaamaan weer in contact durfde te komen met emoties die ik eigenlijk heel lang had weggestopt." 

Vind je dit soort video's nou fijn? Laat het zeker even weten. Volgende week komt er weer een yoga-video online met het thema: yoga om los te laten. Houd de website in de gaten of abbonneer op ons YouTube-kanaal om hier een melding over te krijgen.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Roos - Woensdag 8 mei 2024 13:01
Wauw wat geweldig dat je dit voor ons wilt doen!!
Lianne - Donderdag 9 mei 2024 19:04
Echt heel tof dit! Dankjewel