Proud2Bzen: durf te voelen

 

We horen steeds vaker dat yoga en meditatie een positieve bedrage kunnen leveren in iemands herstel. Ook sommige van onze redactieleden herkennen dit. We zijn daarom een samenwerking aangegaan met Anne-Loes, waardoor we jullie speciaal samengestelde online yogalessen kunnen laten zien voor iedereen die worstelt met een eetstoornis en/of negatief zelfbeeld! Eens in de zoveel tijd zullen we een nieuwe video uit deze reeks plaatsen. We hopen dat je hier iets aan hebt! En natuurlijk stelt Anne-Loes zichzelf even voor. 

"Hoihoi! Mijn naam is Anne-Loes. Ik ben 24 jaar en kom uit Noord-Brabant. Een aantal jaar geleden kwam ik terecht in een eetstoornis die gepaard ging met paniekaanvallen. Yoga en meditatie was voor mij een manier om hiermee om te gaan. Het gaf me rust en ruimte, waardoor ik langzaamaan weer in contact durfde te komen met emoties die ik eigenlijk heel lang had weggestopt. Na mijn herstel ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan, zodat ik mijn kennis kon doorgeven aan anderen.

Omdat ik ontzettend veel steun en erkenning heb gehaald uit Proud2Bme, vind ik het heel bijzonder om hier dat stukje met jullie te delen wat mij zoveel heeft gebracht! De eerste yogavideo heeft als thema: durf te voelen! Het komt zó vaak voor dat mensen weglopen voor hun emoties. Misschien denk je dat je niet onzeker, verdrietig of boos mag zijn; maar ook de wat minder fijne emoties mogen er zijn. Juist door deze ruimte en aandacht te geven, zul je zien dat je ze ook makkelijker los kunt laten!"

Veel plezier met de video. We horen graag jullie ervaringen. ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne - Vrijdag 29 november 2019 14:33
EINDELIJK ♥ :) Geweldig initiatief !
Anoniem - Vrijdag 29 november 2019 16:29
Wat leuk! Straks even proberen!
Anoniem - Vrijdag 29 november 2019 16:36
Fijn :) ik stop mijn emoties ook weg om ik het gewoon niet wil voelen maar het is er wel :/ en het mag er zijn.
G. - Woensdag 4 december 2019 21:11
Super leuk! Zie dit nu pas:) Komt er op youtube een aparte video-lijst van/over? Dan kunnen mensen de filmpjes/series gemakkelijk terugvinden en bijv. kiezen op thema per yoga video.