20 vragen over eten Tag

Op diverse blogs zie ik de afgelopen dagen de 20 vragen over eten TAG langskomen. Nou, dat vond ik natuurlijk ook helemaal leuk voor Proud en dus vulde ik hem in om hem vervolgens door te geven aan Nouska en Laura. Voor deze TAG beantwoorden we dus 20 vragen over eten. Ik vond het allemaal hele leuke vragen, al zat er ook wel een vraag bij waar ik echt geen antwoord op had. Het was daarnaast leuk om de antwoorden van Nouska en Laura te lezen en die met mijn eigen antwoorden te vergelijken. Ik ben benieuwd of jullie deze tag ook leuk vinden. Ik nodig je dus graag uit deze zelf ook te doen op jouw eigen blog of in de reacties onder deze blog. Nou, daar gaan we dan!

bron foto

Wat is je favoriete ontbijt?

♥ Scarlet: Mijn favoriete ontbijt is een getoaste boterham of luxe broodje met een zachtgekookt eitje. Ik heb/neem er helaas vaak de tijd niet voor om dit te maken en eet daarom vaker yoghurt met muesli als ontbijt. In het weekend neem ik regelmatig een broodje met een eitje, echt genieten vind ik dat. Hierbij drink ik dan trouwens graag een verse smoothie van sinaasappel en banaan.

♥ Nouska: Mijn lievelingsontbijtje bestaat uit een schaaltje griekse yoghurt met fambozen, een kopje kamille thee, vers geperste jus d’orange, een zacht gekookt eitje en een croissantje of geroosterd brood. Je kunt me ook extra vroeg wakker maken voor een heerlijke cappucino erbij of pannenkoeken met aarbeienjam!

♥ Laura: Het ontbijt is niet mijn favoriete maaltijd van de dag. Ik heb ‘s morgens vaak niet zoveel honger maar ik weet ook dat ik mij niet goed ga voelen als ik het ontbijt over sla. Hartige dingen gaan er bij mij sowieso lastig in als ik net wakker ben dus dan kies ik vaak voor iets zoets. Als ontbijt kan ik dan wel genieten van yoghurt of kwark met muesli, noten, rozijnen en fruit of van een zoet broodje zoals een koffie broodje, een croissantje of een boterham met chocoladepasta, speculoos pasta of pindakaas. Fruit vind ik ook erg lekker ‘s morgens en ik word dan ook wel blij van een vers fruit sapje en natuurlijk een kopje thee.

 
bron foto

Hoe drink je je koffie?

♥ Scarlet: Koffie drink ik thuis altijd met veel warme melk erin. Die melk verwarm ik in een pannetje en hierin gooi ik nog wat vanillesuiker, kaneel en speculaaskruiden. Ik drink dit bijna iedere ochtend rond een uurtje of 11. Als ik ergens anders ben drink ik mijn koffie meestal zwart, omdat ik niet van koffiemelk houd. In een café neem ik meestal cappuccino in plaats van gewone koffie.

♥ Nouska: Ik drink mijn koffie het liefste versgemalen met veel goed opgeschuimde melk en wat suiker of honing. Je merkt het aan de koffie dat er liefde in is gestoken als iemand dit voor je maakt. Ik kan daar echt enorm van genieten! Nu ik er over schrijf, krijg ik er alweer trek in!

♥ Laura: Ik drink geen koffie. Haha al kan ik ijskoffie wel echt waarderen. Dan bedoel ik niet gewoon koude koffie maar echt een soort slushpuppie. 

bron foto

Wat zit er op je lievelingsbroodje?

♥ Scarlet: Ik heb denk ik twee lievelingsbroodjes, mag dat ook? Het ene broodje is er eentje met de tonijnsalade met appel van La Place. Dat vind ik zo heerlijk! Ze hebben daar ook geweldig lekkere bruine triangels. Mijn tweede favoriete broodje is er eentje met pesto, mozarella en tomaat. Dat maak ik thuis ook regelmatig. Heel simpel, maar zo lekker!

♥ Nouska: Een broodje met avocado, mayonaise en tomaatjes met wat peper en zout. Dat is echt zo ontzettend lekker! Ik ben dol op avocado. Bij Bagels & Beans kun je ook een hele lekkere variant hiervan bestellen. Ik houd ook heel erg van een broodje met The Dutch Weed Burger, hmmm!

♥ Laura: Ik ben gek op lekkere broodjes. Ik hou heel erg van een broodje met kip met sla, avocado, andere lekkere dingen en een soort mayonaise sausje maar ik hou ook erg van zalm, krab en tonijn. Ik vind luxere broodjes vaak wel heel lekker, net even iets anders en je kunt het ook heel makkelijk thuis maken door bijvoorbeeld wat groente toe te voegen en een lekker sausje te maken. Ik vind bijvoorbeeld als ik ergens ga lunchen club sandwiches heel lekker en ik heb laatst ook een broodje hummus met gegrilde groenten gegeten, jammie! 

bron foto

Soep of salade?

♥ Scarlet: Ik eet regelmatig de Italiaanse salade – en daar voeg ik dan zelf pasta aan toe- van Albert Heijn. Zeker op warme dagen vind ik dat erg fijn. Soep eet ik ook wel, maar dat is meer voor makkelijk dan voor echt genieten. Ik kies dus voor salade.

♥ Nouska: Eigenlijk houd ik meer van salade dan van soep. Hierin kun je namelijk heel veel verwerken. Ik houd heel erg van gevulde salades zoals couscoussalade of iets met pasta. Ook vind ik de combinatie geitenkaas met bietjes en spinazieblad heel lekker. Ik houd echter ook wel van zelfgemaakte soep hoor, maar daar wil ik dan graag ook van alles bij.

♥ Laura: Lastig, ik was eigenlijk nooit een soep-persoon, maar sinds kort kan ik toch heel erg genieten van bijvoorbeeld Surinaamse en Antilliaanse soepen en Pompoensoep. Maar salades vind ik altijd lekker, of het nou een maaltijdsalade is of een salade bij een gerecht. Ook salade dus.

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

♥ Scarlet: Ik denk dan dat ik, ondanks dat ik verslaafd ben aan drop, toch kies voor nooit meer zoet. Waarom? Omdat ik het nog minder fijn zou vinden om niet lekker iedere avond gewoon avond te kunnen eten met aardappeltjes en meer.

♥ Nouska: Dan kies ik maar voor nooit meer zoet. Ik houd namelijk heel erg veel van hartig eten. Olijven, hartige hapjes, broodjes, pasta, gegrilde courgette, noten en ga zo maar door. Wel zou ik dan chocolade, ijs en suiker in mijn koffie enorm gaan missen. 

♥ Laura: De keuze tussen zoet of hartig is heel lastig voor mij. In eerste instantie denk ik direct, nooit meer hartig want ik hou veel te veel van zoete dingen. Maar als ik dan beter nadenk, weet ik ook dat ik bij een overload aan zoet echt weer een balans moet vinden. Ik kan daar dan niet zo goed tegen en dan word ik misselijk en moet ik wat hartigs eten. Misselijk zijn vind ik heel naar dus dan zou ik denk ik toch voor nooit meer zoet gaan.

Welke keuken is je favoriet?

♥ Scarlet: Ik denk dat dit heel eenvoudig de Nederlandse keuken is. Ik houd ook wel erg van Italiaanse gerechten, maar gewoon een lekkere Hollandse maaltijd met aardappels en groentes zou ik toch niet willen missen. Ook een stamppot vind ik heerlijk.

♥ Nouska: Ik heb niet echt een hele specifieke voorkeur voor één bepaalde keuken. Wel valt me op dat ik Marokkaans, Italiaans en Israëlisch eten, bij vrienden of als ik zelf een recept maak, erg lekker vind. Op de Hollandse keuken ben ik niet zo dol, moet ik eerlijk bekennen. Van mij mogen er wel wat meer kruiden, verschillende soorten groenten en fruit in mijn maaltijd worden verwerkt.

♥ Laura: De Surinaamse keuken! Ik ben hier mee opgegroeid en eigenlijk heb ik helemaal niks met de Hollandse keuken. Ik hou niet zo van aardappels, vlees en groenten. Ik eet dit alles liever op een andere manier. Ik hou van de Surinaamse smaken maar ook die van andere buitenlandse keukens. Ik ben ook gek op Italiaans, Antilliaans, Marokkaans, Turks, Japans etc. Laatst at ik ook bij een vriendin die uit Afghanistan komt. Zij hebben ook lekkere gerechten zeg.

Wat is je favo foodfilm?

♥ Scarlet: Jeetje, geen idee! Ik kijk eigenlijk nooit naar foodfilms.

♥ Nouska: Chef is nog een vrij nieuwe film die ik laatst heb gezien. Een hele leuke film waar je echt zin in koken van krijgt. 

♥ Laura: Ehhh… food film? Bestaat dat? Ik heb een tijd terug Soof! gezien en dat had iets met eten te maken. Was een erg leuke film. Verder vind ik het wel leuk om kookprogramma’s als 24 kitchen te kijken, maar dat is natuurlijk geen film. 

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

♥ Scarlet: Weer zo’n lastige vraag! Ik ben wel heel erg dol op witte chocolade en daarom kan ik echt heel erg genieten van een witte magnum. Maar ik vind dat eigenlijk geen guilty pleasure hoor, want ik vind dat ik mezelf dat af en toe echt wel mag gunnen!

♥ Nouska: Als je mij een reep Tony Chocolonely met karamel en zeezout geeft kun je een stukje chocolade voor jezelf wel vergeten. Die chocola vind ik toch zo lekker!

♥ Laura: Ik denk dat ik dat niet echt heb. Ik moet er in ieder geval heel erg over nadenken. Ik heb trouwens wel laatst zoute magnetronpopcorn in een pan met suiker en kokosboter gedaan om het zoet te maken, bij gebrek aan zoete popcorn in huis. WOWWWW dat was lekker! En dan eet ik het het liefste ook in mijn eentje op. 

Thuis koken of uit eten gaan?

♥ Scarlet: Ik ben niet zo’n ster in koken en als ik kook doe ik dat het liefst in een supersnel tempo. Ik vind het daarentegen wel heel gezellig om regelmatig uit eten te gaan. Daar kies is dus voor.

♥ Nouska: Koken! Ik vind samen met iemand of alleen koken echt heel erg leuk. Je kunt het eten dan ook helemaal naar je zin maken. Ik vind toch dat als ik uit eten ga, er vaak kleine of grote dingen zijn die ik zelf anders zou doen. Daarbij vind ik koken echt een soort ontdekkingsreisje in mijn keuken. Je kunt lekker expirimenteren, uitproberen en het is altijd spannend of het wel lukt. Koken met iemand samen is daarbij ook nog eens heel erg gezellig. Natuurlijk vind ik uit eten gaan ook hartstikke leuk en gezellig, maar thuis lang tafelen heeft in dit geval mijn voorkeur.

Laura: Ik denk dat ik het liefste uit eten ga, ondanks dat ik wel van koken hou. Ik vind het heel leuk om nieuwe gerechten uit te proberen en zelf wat lekkers te maken, helemaal zoals ik het wil. Maar ik ben op dit gebied soms een beetje lui en dan is uiteten gaan veel makkelijker. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel gezellig. 

bron foto

Wat is je lievelings restaurant?

♥ Scarlet: Mijn lievelingsrestaurant is een restaurant waar ze lekker veel verschillende vegetarische gerechten op het menu hebben staan, waar het niet te chique is en waar je lekker veel bakjes bij je bord krijgt met groentes en aardappeltjes of frietjes. Gewoon een gezellig eethuisje dus.

♥ Nouska: Ik vind een tapas restaurant vaak heel erg lekker en gezellig. Je kunt daar vaak ook veel vegetarische hapjes bestellen, wat het eten voor mij ook extra leuk maakt als vegetariër. Ik heb afgelopen zomer echter het allerbeste toetje ever gegeten in Portugal. Mocht je daar eens komen dan weet ik echt een ontzettend leuk, lekker, bijzonder en gezellige plek om te eten. Het heet The Garden en zit in Lagos. Het is een grote tuin met banken, stoeltjes, tafeltjes, hippiekleedjes, kaarsjes, lampionnen en dus echt overheeeeeeerlijke toetjes. 

♥ Laura: Het hangt er echt vanaf waar ik zin in heb. Met een vriendin ga ik vaak tapas eten bij een tapasrestaurant in Delft. Dat is echt heel lekker en we bestellen eigenlijk altijd hetzelfde: onze favorites. Verder vind ik restaurants als Hotel New York, de Bazaar en Villa Augustus heel leuk omdat het er ook heel mooi uit ziet en er heerlijke dingen op de kaart staan. Verder heb ik een tijd geleden voor het eerst gegeten bij (naar mijn mening) het beste Italiaanse restaurant in Nederland. Het heet Il Pecorino en het zit in Amsterdam.

bron foto

Boodschappen doe ik bij…

♥ Scarlet: Boodschappen doe ik meestal bij de Albert Heijn. Ik vind dat een fijne en gezellige winkel en als je een beetje let op wat je koop ben je er niet per se duurder uit.

♥ Nouska: Eigenlijk is dat per week heel verschillend. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om naar de markt te gaan en daar groenten en fruit te kopen. Ik let goed op mijn budget en winkel daarom niet enkel bij één bepaalde supermarkt. Ik koop mijn boodschappen bij Albert Heijn, Lidl en soms Plus. Ik vind niet alles van al die supermarkten lekker en goed, daarom combineer is van alles uit verschillende supermarkten.

♥ Laura: Albert Heijn omdat dat lekker dichtbij is en omdat ze daar altijd alles wel hebben. Ik kan er niet zo goed tegen als ik niet weet waar dingen staan in de supermarkt. Verder haal ik ook regelmatig groente en fruit op de markt en ga ik ook naar de bakker en de slager. 

bron foto

Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..

♥ Scarlet: Dat zou ik niet zo goed meer weten. Ik was vroeger altijd dol op de tonijnpizza’s van Iglo, maar die bestaan helaas niet meer. Ook at ik recent in Epe een geweldig lekkere zalmpasta. Maar wat ik ooit heb gegeten? Nee, dat zou ik echt niet weten.

♥ Nouska: Het toetje dat in in Portugal bij The Garden heb gegeten. Het was een Banoffy Jar; een potje met een paar lagen waaronder toffee, iets romigs, banaan en iets dat leek op koek of cake. Echt zo overheerlijk!

♥ Laura: Oefff, ik heb zoveel lekkere dingen gegeten. Maar ik denk Pom. Dat is een Surinaamse specialiteit. En ik heb op een familie reunie twee jaar geleden een heerlijke taart gegeten… maar wat echt het lekkerste is, ik weet het niet. 

bron foto

Wat is je favo cocktail?

♥ Scarlet: Ik dronk laatst een Tequila Sunrise en dat vond ik wel echt heel erg lekker! Verder ben ik niet zo thuis in de cocktails.

♥ Nouska: Doe mij maar een Jumbo Jetsetter of een Long Island Icetea. Deze twee vind ik echt super lekker. 

♥ Laura: Ik heb laatst een heel lekkere cocktail gedronken maar ik weet niet meer hoe die heet. Hij was in ieder geval zoet. Verder vind ik de Strawberry Daiquiri heel lekker. Ik weet alleen nooit hoe je dat uitspreekt, haha!

bron foto

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?

♥ Scarlet: Een koffiezet apparaat. Ik houd erg van koffie en begin daar graag mijn dag mee.

♥ Nouska: Oei, lastig. Ik denk knoflook (en andere kruiden). Ik heb afgelopen jaren steeds meer geleerd om mijn eten met kruiden op smaak te brengen en zou nu echt niet meer zonder kunnen. Knoflook is echt iets wat ik heel erg lekker vind ik gerechten. 

♥ Laura: Een grote koelkast en een poffertjespan. Ik had een tijd geen poffertjespan niet gehad en ik heb het erg gemist. 

Mijn favo snack is…

♥ Scarlet: Oh jee, ik kan weer niet kiezen! Ik ben namelijk dol op Lays Deep Ridged chips en Milka Oreo, maar ook op de pepita mix nootjes van Lidl of Albert Heijn.

♥ Nouska: Chocola! Overduidelijk.

Laura: Ik kan ook niet kiezen. Ik vind zo veel lekker maar ik ga voor nacho’s met guacemole. Of…. iets uit de frituur haha!

Wat zit er op jouw pizza?

♥ Scarlet: Eindelijk eens een simpele vraag! Op mijn pizza zit naast de basisbedekking: tonijn en ananas. Yum!

♥ Nouska: Ik vind een pizza Caprese heel erg lekker. Hier zitten bij de pizzaria bij mij in de buurt onder andere olijven, tomaat, extra knoflook en basilicum met olijfolie op.

Laura: Ik hou het meeste van een simpele pizza met verse mozzarella, verse (koude) tomaatjes en basilicum. 

bron foto

Wat lust je echt niet?

♥ Scarlet: Zuurkool! Dat vind ik zo niet lekker! Het is zo zuur dat ik het er benauwd van krijg als ik het eet.

♥ Nouska: Ik houd niet zo van bonen. Wel eet ik graag linzen, kikkererwten of erwten uit de vriezer in mijn gerechten, maar ik vind bruine bonen, witte bonen, kidneybonen, sperziebonen, tuinbonen of peultjes echt niet lekker. 

♥ Laura: Kaas. Oke, ik eet het wel op tosti’s en pizza’s enzo. Maar ik zou nooit kaas op brood eten of allemaal gekke schimmelkazen eten. Brrrr….

Mijn favoriete foodblog is…

♥ Scarlet: Ik vind de blog van de groene meisjes & koken met Sjalot goed en daarnaast de video’s van Foodgloss.

♥ Nouska: De Groene Meisjes vind ik een hele leuke blog voor vegetarische recepten. Ze zijn mileubewust en koken echt met allerlei nieuwe ingrediënten wat ik erg leuk vind. 

♥ Laura: Ehh… eigenlijk heb ik niet echt een favoriete foodblog. Ik haal vooral inspiratie uit dingen die ik op facebook en instagram voorbij zie komen en dan bekijk/lees ik wat mij lekker lijkt. 

Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..

♥ Scarlet: Ik denk slakken. Dat was een keertje toen ik nog klein was in Frankrijk. Ik dacht dat ik kip at, totdat mijn ouders zeiden dat het luxe slakken waren. Iewlll!

♥ Nouska: Krabbenchips. Mijn tante had dit een keer meegenomen uit Hong Kong. Ik heb dit toen gegeten als klein kind en vond het reuze interessant. Of het nu echt lekker was weet ik niet meer, maar ik geloof van wel. 

Laura: Ook slakken denk ik. Vroeger vond ik het heel raar dat ik zeewier had gegeten, maar tegenwoordig eet ik dat best regelmatig omdat ik gek ben op sushi.

bron foto

Wat staat er op je food bucket list?

♥ Scarlet: Ik zou graag wat vaker in een goed vegetarisch restaurant willen eten. Helaas ken ik er maar weinig, dus mocht iemand nog een goede tip hebben, dan is die van harte welkom!

♥ Nouska: Ik zou nog eens dat toetje willen eten in The Garden. Maar ik zou ook heel graag een keer een kokosnoot willen eten rechtstreeks uit een boom. Niet eten trouwens, want ik vind de structuur van kokos niet zo lekker, maar wel het sap. 

♥ Laura: Het lijkt mij tof om een keer in een sterrenrestaurant een heel veel gangen menu te eten. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan.

Nu jij ♥

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

66 reacties op “20 vragen over eten Tag”

 1. leuk dit 🙂

 2. Jaaa Il Pecorino, dat zit in Amsterdam Noord en is 1 van de eerste fijne restaurantjes hier. 🙂

 3. Hoe drink je je koffie

  Een esspresso of een koffie met een klein beetje opgeschuimde melk en suiker.

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?

  Hagelslag ( de mix of puur).

  Soep of salade

  Soep, ik houdt niet zo van salade en al die dressings.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig.

  Ik vind veel hartige dingen ook heel lekker maar ik ga toch voor zoet omdat ik een zoetekauw ben.
  Maar eigenlijk zou ik niet zonder beiden kunnen, dus het liefst kies ik niet.

  Welke keuken is jouw favoriete keuken?

  De israelische keuken, Mexicaanse keuken ( helaas vindt mijn maag dat niet zo), mediterrane keuken, latijns-amerikaans of eten van het midden-oosten.
  Veel van de Nederlandse keuken vind ik niet zo lekker omdat er zo weinig smaak aan zit, aardappelen vind ik wel lekker die eet ik dan ook maar niet veel want mijn maag kan er niet over.
  Hertenvlees vind ik trouwens ook heel lekker, en red kidney beans maar ik weet niet bij welke keuken dit hoort helaas.

  Wat is jouw favoriete foodfilm?

  Cloudy with a chance of meatballs part 1 en 2.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

  Verschillende soorten chocola en/of chocolade koekjes.

  Thuis koken of uit eten gaan.

  Thuis koken maar dan wel gezellig met vrienden.

  Wat is je lievelings restaurant?
  Heb ik niet.

  Boodschappen doe ik bij…
  Verschillende winkels vaak wel, de grootste hoeveelheid haalt mijn moeder bij de jumbo, vleeswaren en bepaald fruit bij de lidl en sommige spulletjes van mij bij de AH.

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is…

  Weet ik niet, ik vind heel veel lekker.

  Wat is jouw favoriete cocktail?

  Strawberry mojito

  Wat mag er niet ontbreken in jouw keuken?

  Eten,pannen, bestek, gasfornuis en een koelkast.

  Mijn favoriete snack

  Croky sate chips,lays jopie chips, verschillende chocola en/of chocolade koekjes, pepernoten, gevulde speculaas, ontbijtkoek, en snack a jacks paprika.
  En nee daartussen kan ik echt niet kiezen.

  Wat zit er op jouw pizza?

  Tonijn, en spinazie.

  Wat lust je echt niet?
  Zuurkool, spruitjes, en rode bieten.

  Mijn favoriete foodblog is…

  die van jullie hehe.

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..

  Gebakken inktvis, ik vond het heel gek maar daarnaast ook onwijs lekker.

 4. oke ik ga ook een poging wagen.. haha

  Wat is je favoriete ontbijt?
  – Ik ontbijt bijna nooit, omdat ik er super misselijk van wordt, maar als ik op vakantie bent vind ik het lekker om croisantjes of harde broodjes als ontbijt te eten met hagelslag of nutella.

  Hoe drink je je koffie?
  – Ik drink geen koffie, ik vind het echt heel erg bitter smaken, zelfs met 3 klontjes suiker of slagroom.

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  – ik vind een hard bolletje met tonijnsalade erg lekker, maar een broodje met kaas in de magnetron of een tosti ben ik ook heel erg gek van. En soms maar ik een broodje met suikerei, dit is een omelet waar suiker doorheen vermengt is.

  Soep of salade?
  – Erg lastig, ik ben niet erg gek van salades, tenzij het een slaatje is maar dat vind ik niet echt onder een salade vallen. Aan soep lust ik alleen tomaten en championnensoep.. Dus eigenlijk geen van beiden..

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  -Ook heel erg moeilijk, ik ben heel erg gek van zoet, maar ook van hartig en ik gebruik beiden om het andere af te vlakken. Dus als ik iets hartigs eet dan eet ik vaak erna iets zoets en andersom dus ook..

  Welke keuken is je favoriet?
  – uhm.. Ik ben heel erg gek van rijstgerechten en pasta’s, maar ook van sushi en loempia’s of een bakje patat met een snack. Daarnaast vind ik de hollande keuken ook lekker, ik ben bijv. gek van andijvie, stamppot en witlof.

  Wat is je favo foodfilm?
  – Ik kijk dit soort films nooit, ik hou meer van actiefilms zoals the hungergames.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  – Chocolade ofcourse en dan vooral paaseitjes met karamel daar mag je mij snachts echt voor wakker maken!

  Thuis koken of uit eten gaan?
  – Thuis koken, ik vind koken erg leuk om te doen en zeker als ik het voor iemand mag doen. Uiteten vind ik ook leuk en lekker, maar ik vind het altijd zo lang duren voor je eten krijgt en je moet maar afwachten of het naar je smaak is.. en van uiteten gaan krijg ik vaak buikpijn, omdat er in veel gerechten iets van melkproducten zit..

  Wat is je lievelings restaurant?
  – In mijn woonplaats zit een heel goed wokrestaurant waar je naast wokken ook vlees en visproducten kunt eten en sushi. De toetjes daar vind ik ook erg lekker. Er is daar super veel keuze.

  Boodschappen doe ik bij…
  – AH en soms ook bij Aldi.

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  – Heel moeilijk, er zijn veel dingen die ik super lekker vind om te eten en heb niet echt iets waarvan ik zeg dat dat echt het aller lekkerste is.

  Wat is je favo cocktail?
  = Ik drink niet echt cocktails, wel mixdrankjes met jus, zoals pisang en pasoa

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  – Eigenlijk een oven (helaas heb ik die nu niet in mijn keuken) ik ben namelijk super gek van bakken en een wokpan, aangezien ik gek ben op rijst gerechten enzo.

  Mijn favo snack is…
  – chocolaaaa en af en toe chips of stroopwafels

  Wat zit er op jouw pizza?
  – tonijn of mozzerella pesto tomaat en ui of champignon.

  Wat staat er op je food bucket list?
  – Ik zou super graag een keer willen eten in een sterren restaurant zoals de librije (helaas zo duur…) en zou nog meer gerechten van over de hele wereld willen proeven.

  Wat lust je echt niet?
  – chorizo en salami dat vind ik echt vies en mosterd ook. O en heb ooit eens pompoensoep gehad en dat vond ik ook echt niet lekker.

  Mijn favoriete foodblog is…
  – Op facebook volg ik Hare Majesteit, dit vind ik wel erg leuk, veel recepten en inspiratie.

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  – Het is niet het gekste, maar wel bijzonder. Ik heb ooit bij het dolfinarium zalm gegeten dat was gerookt in zeewier. Dit was echt super lekker.

 5. Leuk :-)! Mijn favoriete foodfilm: Ratatouille van Walt Disney, haha ;-).

 6. Eens met Scarlet, zuurkool is het vieste wat er is :’)

 7. @ Scarlet: Als je ooit eens in België bent, neem ik je mee naar alle lekkere en niet dure vegetarische restaurants. 😉 Vooral eens naar Gent komen als je fan bent van gezellige, vegetarische restaurantjes waar het er gemoedelijk aan toegaat. Gent is een echte veggie-stad! Ik wil er anders wel eens een blogje over schrijven voor jullie als daar interesse voor is? Laat gerust iets weten.

 8. Wat is je favoriete ontbijt?
  – havermoutpap met veel suiker en fruit erdoor 🙂

  Hoe drink je je koffie?
  – met melk en suiker

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  – kaas en groentjes, of eiersla en groentjes.

  Soep of salade?
  – soep in de winter, salade in de zomer

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  – nooit meer hartig

  Welke keuken is je favoriet?
  – italiaans, chinees, traditioneel Vlaams… maakt me eigenlijk niet veel uit

  Wat is je favo foodfilm?
  – Chocolat

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  – dat gaat heel erg in periodes: op dit moment droge koekjes met suikertopping

  Thuis koken of uit eten gaan?
  – uit eten gaan! Ik haat koken voor mezelf. Als mijn huisgenootje kookt, doe ik soms met haar mee, maar ik vind het fijner als het gewoon voor mijn neus gezet word en ik niet moet kiezen hoe veel ik opschep

  Wat is je lievelings restaurant?
  – het ‘lekker GEC’ (waarbij GEC staat voor Gents Ecologisch Centrum), veggie restaurantje aan het station 🙂

  Boodschappen doe ik bij…
  – meestal Lidl of Aldi, soms ook Colruyt of AH .

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  – een bepaald soort griesmeeltaart van op de jaarmarkt, een jaar of 10 geleden, heb ze nadien nooit meer ergens zo lekker terug gevonden

  Wat is je favo cocktail?
  – ik drink geen alcohol, maar vind bvb fruitsap met grenadine, of met de 0% Pisang ambon, wel heel lekker

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  – een koelkast, ik eet redelijk wat zuivel

  Mijn favo snack is…
  – telkens iets anders. Op dit moment alles wat sinterklaas brengt 🙂

  Wat zit er op jouw pizza?
  – ik eet zelden pizza, en als ik het doe is t meestal de basic marguerita

  Wat staat er op je food bucket list?
  – er is hier een thais restootje in de buurt, dat lijkt me wel lekker. En het quiche-eethuis een beetje verder ook 🙂

  Wat lust je echt niet?
  – alcohol, vlees, frietjes, asperges (wel in soep), schorseneren, karnemelk, boter, …

  Mijn favoriete foodblog is…
  – Op facebook volg ik Hare Majesteit, dit vind ik wel erg leuk, veel recepten en inspiratie.

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  – pannekoekentaart met spinazie en cashewnoten. Lekker recept maar degene die kookte had het per ongeluk met gezoete pannenkoeken gemaakt en dat gaf een zeer speciaal effect 🙂

 9. Wat is je favoriete ontbijt?
  ♥ Vanille-yoghurt met ontbijtzaden van Eat Natural en frambozen. En daarbij een heerlijk glaasje melk.

  Hoe drink je je koffie?
  ♥ Melk en suiker. Anders vind ik het zó niet lekker.

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  ♥ Gemarineerde kip, dit broodje haal ik wel eens bij de La Place.

  Soep of salade?
  ♥ Soep in de winter, salade in de zomer.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  ♥ Nooit meer zoet. Ik ben echt iemand die van hartig houdt.

  Welke keuken is je favoriet?
  ♥ Ehm, ik denk dat Italiaans en Mexicaans toch wel m’n favoriete keukens zijn. Ik hou meer van buitenlandse dingen, die gemaakt zijn met kruiden en knoflook. Ik ben ook absoluut geen voorstander van de hollandse pot.

  Wat is je favo foodfilm?
  ♥ Ik kijk nooit echt foodfilms. Ik hou meer van actie.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  ♥ Chocolade van Tony Cocolonely.

  Thuis koken of uit eten gaan?
  ♥ Thuis gezellig met het gezin zou ik eerder gaan voor koken. Maar met vriendinnen ga ik toch liever uit eten.

  Wat is je lievelings restaurant?
  ♥ Een tapasrestaurant, of een restaurant waar italiaans eten wordt geserveerd.

  Boodschappen doe ik bij…
  ♥ Verschillende winkels. AH, Jumbo en ook wel eens de Aldi.

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Couscous, het is gewoon een geweldig gerecht met allerlei lekkere verschillende soorten groenten.

  Wat is je favo cocktail?
  ♥ Tequilla Sunrise & Long Island Iced tea.

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  ♥ Knoflook en andere kruiden, en een koffiezetapparaat. Zonder koffie kan ik de dag echt niet beginnen.

  Mijn favo snack is…
  ♥ Pepitamix van de AH, en chocola.

  Wat zit er op jouw pizza?
  ♥ Kaas, salami en rucola.

  Wat lust je echt niet?
  ♥ Spruitjes!

  Mijn favoriete foodblog is…
  ♥ Ik heb niet echt een favoriete foodblog. Volg wel een aantal dingen op Instagram. Maar dat is gewoon ter inspiratie. 🙂

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Inktvis. En dat vond ik echt NIET lekker.

  Wat staat er op je food bucket list?
  ♥ Ik zou nog wel eens in een restaurant willen eten waar echt alles biologisch is. Gewoon, omdat dat een stuk vriendelijker is, en vaak ook nog lekker!

 10. Wat is je favoriete ontbijt?
  ♥ Havermout met amandelmelk en kaneel! En dan variëren in de toppings. 🙂

  Hoe drink je je koffie?
  ♥ Met opgeschuimde soyamelk.

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  ♥ Ik eet geen brood.

  Soep of salade?
  ♥ Salade.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  ♥ Noot meer hartig. Velen hier vergeten dat fruit ook zoet is en zoet niet gelijk ongezond hoeft te zijn… Ik zou wel willen leven op fruit!

  Welke keuken is je favoriet?
  ♥ Italiaans.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  ♥ Dit is echt een stomme vraag. Ik denk Starbucks, al neem ik daar ook een suikervrij drankje met soya melk, haha.

  Thuis koken of uit eten gaan?
  ♥ Thuis koken.

  Wat is je lievelings restaurant?
  ♥ Ik houd van sushirestaurants.

  Boodschappen doe ik bij…
  ♥ Veel bij de biologische winkel, anders bij de Albert Heijn.

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Voor mijn eetstoornis heb ik eens een ‘moelleux au chocolat’ gegeten in Frankrijk. Een soort lavacakeje. Goddelijk!

  Wat is je favo cocktail?
  ♥ Virgin pina colada!

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  ♥ Kaneel en fruit. Ik strooi overal kaneel over!

  Mijn favo snack is…
  ♥ Fruit.

  Wat zit er op jouw pizza?
  ♥ FRUIT.

  Wat lust je echt niet?
  ♥ Kaas en sommige groentes.

  Mijn favoriete foodblog is…
  ♥ Die volg ik niet echt. Wel volg ik veel food-kanalen op youtube.

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Gebakken sprinkhaan en meelwormencake, op de Afrika-dag een paar jaar geleden.

  Wat staat er op je food bucket list?
  ♥ Ik wil graag vegan raw til 4 eten later. Dat houdt in dat je de hele dag raw (veel fruit en bananen vooral) eet en dan ‘s avonds een gekookte maaltijd hebt met veel aardappels/pasta/etc en groente. Ik hou heel erg van fruit, zoals ik eerder al zei. 🙂

 11. Wat is je favoriete ontbijt?
  ♥ yoghurt met special k pure chocolade.

  Hoe drink je je koffie?
  ♥ Hahaha gewoon niet 😉 ik drink geen koffie. ben wel een fanatiek theedrinker. Dus als er zou staan hoe drink jij je thee? Zonder suiker en het liefste smaakjes thee, winter, herfst,bosvruchten en apple pie thee zijn mijn favorieten.

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  ♥Dat verschilt in wat voor bui ik ben,meestal kaas of iets van hagelslag

  Soep of salade?
  ♥ Soep, ik houd van groentesoep en tomatensoep.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  ♥ Een lastige,zou dan sneller zeggen nooit meer zoet,in verband met de suikers

  Welke keuken is je favoriet?
  ♥ Verschillende eigenlijk. In eerste plaats de hollandse,ik ben gek op stamppotten. De italiaanse, heerlijk verschillende soorten pasta’s en niet te vergeten de indiaanse of indonesische keuken.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  ♥ geen idee nog eigenlijk

  Thuis koken of uit eten gaan?
  ♥ Thuis koken.

  Wat is je lievelings restaurant?
  ♥ Ook meerderen eigenlijk, Grieks,Chinees,Thais,Italiaans. Als je specefiek zou vragen naar namen dan zou ik Crazy Pianos Scheveningen, Cafe Boslust in Utrecht, T Goude Hoofd Den Haag,Stairway to heaven Utrecht en de Graaf van Gelre in Harderwijk noemen.

  Boodschappen doe ik bij…
  ♥ Albert Heijn,ALDI,C1000,JUMBO

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ mag het ook gedronken zijn? in dat geval zeg ik warme choco met marshmellows 🙂 En kwa eten zou ik zeggen kip palava 🙂

  Wat is je favo cocktail?
  ♥ Sorrie ik drink geen alcohol

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  ♥Roosvicee.

  Mijn favo snack is…
  ♥ Quantaloupe meloen en liga milbreak melk

  Wat zit er op jouw pizza?
  ♥ Paprika,Ui,Kipfilet en tomatensaus

  Wat lust je echt niet?
  ♥Rabarber,stoofperen,tuinbonen,asperges,linzen,erwtensoep,vis

  Mijn favoriete foodblog is…
  ♥ Koken met Sjalot 🙂 ik ken haar nog van vroeger toen ze echt nog klein meisje was, De gerechten die ze maakt zijn erg leuk en simpel te maken

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Nog niks geks eigenlijks

  Wat staat er op je food bucket list?
  ♥ Ik wil graag een keer eten bij een indiaans restaurant,lijkt me erg lekker.

 12. Wat is je favoriete ontbijt?
  ♥ Qua alledaags ontbijt havermout met appel, kaneel en rozijnen en als bijzonder ontbijt (iets wat ik absoluut niet elke dag zou kunnen eten, maar waar ik wel erg van kan genieten op z’n tijd) is English Breakfast (dus toast, witte bonen in tomatensaus, scrambled eggs, hashbrowns, vegetarische worstjes, gegrilde tomaten)

  Hoe drink je je koffie?
  ♥ Ik drink geen koffie, iehl haha, doe mij maar thee!

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  ♥ Dat is een broodje wat ik ooit op heb bij Broodnodig in Utrecht, het was zo lekker! Ik weet niet meer exact wat er op zat, maar ik geloof houmous, gegrilde worteltjes, avocado, uienchutney en pijnboompitten!

  Soep of salade?
  ♥ Soep in de winter, salade in de zomer.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  ♥ Nooit meer zoet. Bij nooit meer hartig moet je veel meer dingen opgeven, dan zou ik nooit meer normaal avond kunnen eten, no way haha! Daarbij hou ik veel meer van hartig dan van zoet, vind snoep bijvoorbeeld gewoon echt niet lekker. Alleen kaneelkussentjes, hihi.

  Welke keuken is je favoriet?
  ♥ De Indiase vind ik echt VERRUKKELIJK, ik kan zo ontzettend van curry’s genieten en ze zijn ook heel lekker vegetarisch te maken. Verder vind ik Vietnamees en Thais ook erg lekker!

  Wat is je favo foodfilm?
  ♥ Ratatouille!

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  ♥ Ik vind het woord guilty pleasure een beetje raar, want ik vind dat alles op zijn tijd een keer moet kunnen. Maar dan ga ik denk ik voor een Zweedse Kanelbolle!

  Thuis koken of uit eten gaan?
  ♥ Thuis lekker uitgebreid koken, dus met meerdere gangen en de tafel leuk gedekt! Jezelf uitdagen in de keuken, superleuk!

  Wat is je lievelings restaurant?
  ♥ Poeh, dat vind ik echt heel lastig. Ik denk of The Three Chimneys op het eiland Skye in Schotland of Stereo in Glasgow in Schotland of De Keuken van Gastmaal in Utrecht of Saigon in Utrecht of Yumca in Utrecht.

  Boodschappen doe ik bij…
  ♥ Albert Heijn, Jumbo, de Turkse winkel, de Toko, de groenteboer, de kaasboer, de visboer en verschillende Biologische winkels!

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Ja hallo, dat vind ik echt te moeilijk gewoon. Ik denk dan toch mijn hoofdgerecht van pearl barley risotto met bloemkool en pijnboompitjes en local greens en nog veel meer bij The Three Chimneys.

  Wat is je favo cocktail?
  ♥ Ik heb nog nooit een cocktail op!

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  ♥ Kruiden (en dan met name mosterdzaad, gerookte paprikapoeder, peper, zout, kurkuma)

  Mijn favo snack is…
  ♥ Naturel ribbelchips, kaasstengeltjes en pepernoten!

  Wat zit er op jouw pizza?
  ♥ Mozzarella, tomaat, gegrilde groenten

  Wat lust je echt niet?
  ♥ Kaasfondue

  Mijn favoriete foodblog is…
  ♥ Green Kitchen Stories

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Pffft, dat weet ik niet zo goed hoor. Oh, ik denk gefrituurde sprinkhaan met een laagje melkchocolade!

  Wat staat er op je food bucket list?
  ♥ Ik zou graag een keer in India bij iemand thuis een typische Indische maaltijd eten! Of nóg een keer in een sterrenrestaurant en dan zonder eetstoornis, zodat ik ook daadwerkelijk kan genieten.

  En trouwens, Scarlet, qua goed vegetarisch restaurant… Ik raad David Bann’s in Edinburgh heel erg aan!

 13. Wat is je favoriete ontbijt?

  Hoe drink je je koffie?
  *Met melk of met witte chocolade siroop

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  *Subway broodje

  Soep of salade?
  In de winter soep, in de zomer salade

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  Lastig; toch maar nooit meer zoet

  Welke keuken is je favoriet?
  *Italiaans

  Wat is je favo foodfilm?
  *Ken ik niet

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  *Ijs van van der Poel
  *Toast met honing, brie en walnoot

  Thuis koken of uit eten gaan?
  *Thuis koken

  Wat is je lievelings restaurant?
  *Pannenkoekenhuis of Chinees

  Boodschappen doe ik bij…
  *AH; omdat die meestal alles op voorraad heeft

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  *Broodjes hotdog van Pink’s in Amerika

  Wat is je favo cocktail?
  *Ik drink geen alcohol

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  *Koffie.

  Mijn favo snack is…
  *Chocolade en friet

  Wat zit er op jouw pizza?
  *Vlees en kaas

  Wat lust je echt niet?
  *Alcohol vind ik echt ranzig

  Mijn favoriete foodblog is…
  *Gewoon wat een studentje eet

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  *Fried oreo’s in Amerika

  Wat staat er op je food bucket list?
  *Die koek wat Laura laatst at in een van de blogs met witte chocolade en pistache; ken alleen die met witte chocolade en macadamia (ook super lekker).

 14. toch kies ik liever voor nooit meer hartig Leven zonder zoet:nee OMG

 15. goed vegetarisch restaurant: de eetstee in amersfoort!! hebben ook veganistische opties.

 16. wat is je favoriete ontbijt?
  volle Yoghurt met crusli en appel en kaneel

  Hoe drink je je koffie?
  ♥ ik lus helaas geen koffie

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  ♥ chocoladebroodje of pistoletje met kaas

  Soep of salade?
  ♥ Soep ik hou niet zo van salade

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  ♥ Nooit meer zout ik hou erg van zoet namelijk

  Welke keuken is je favoriet?
  ♥ Italiaans en Nederlands

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  ♥ Ijs

  Thuis koken of uit eten gaan?
  ♥ Thuis koken

  Wat is je lievelings restaurant?
  ♥ Bella Italia

  Boodschappen doe ik bij…
  ♥ Bij Deen,Vomar en Lidl

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ Appeltaart

  Wat is je favo cocktail?
  ♥ Geen idee nog nooit gedronken

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  ♥ variatie lekker veel nieuwe producten

  Mijn favo snack is…
  ♥ Koekjes ik hou van koekjes

  Wat zit er op jouw pizza?
  ♥ Worst of kaas

  Wat lust je echt niet?
  ♥ champignon,couscous

  Mijn favoriete foodblog is…
  ♥ Heb ik niet

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  ♥ heb ik niet.

  Wat staat er op je food bucket list?
  ♥ Naar Amerika en daar nieuwe leuke producten proberen

 17. Wat is je favoriete ontbijt?
  – Boterhammen met pindakaas en een appel. Of yoghurt met cruesli chocolade/noten.

  Hoe drink je je koffie?
  – Zwart. Maar ik houd ook erg van cappuccino/latte macchiato met karamelsaus

  Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  – Geitenkaas en gegrilde groenten OF geitenkaas, walnoten en honing

  Soep of salade?
  – Salade, maar soep is ook heerlijk.

  Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  – Dat is echt een lastige.. ik zou ook in eerste instantie gaan voor nooit meer hartig, want ik houd van chocolade, ijs en koeken. Maar nooit meer avondeten en boterhammen lijkt me ook niks, dus ga ik voor nooit meer zoet.

  Welke keuken is je favoriet?
  – Ik vind qua avondeten de meeste keukens lekker, maar ik zou gaan voor indisch.

  Wat is je favo foodfilm?
  – Ik ken er niet echt veel, maar chocolat is leuk.

  Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
  – Tja moeilijk te zeggen met een es. Ik heb soms eetbuiperiodes dus ik zou die producten op kunnen noemen.. of de producten die ik in mijn afvalperiodes niet mag.. Dus ik weet niet.

  Thuis koken of uit eten gaan?
  – Allebei leuk, maar ik houd wel echt van de gezelligheid/speciaalheid van uit eten gaan!

  Wat is je lievelings restaurant?
  – Uhm, geen idee. Ik vind popocatepetl lekker.

  Boodschappen doe ik bij…
  – Ah, coop, aldi, maar ah vind ik het fijnst.

  Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
  – Uhm, die is heel lastig.. misschien een speculaascookie die ze vorig jaar bij ah hadden, of de speculaasswirl. Of de cheesecaketoetjes van GU. Of ijs, of chocolade of… haha, veel te moeilijk dus!

  Wat is je favo cocktail?
  – Nog nooit op.

  Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
  – Chilisaus

  Mijn favo snack is…
  – Pepernoten

  Wat zit er op jouw pizza?
  – Geitenkaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, rucola.

  Wat lust je echt niet?
  – Annanas en perzik

  Mijn favoriete foodblog is…
  – Heb ik niet.

  Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  – Geen idee.

  Wat staat er op je food bucket list?
  – Heb ik niet echt. Er zijn veel dingen die ik nu van mezelf niet mag en wel zou willen eten.

 18. @ Scarlet: in Arnhem zit een heel leuk biologische vega-restaurant (of beter gezegd eetcafé): Enig Alternatief. Elke dag staat een andere dagschotel op het menu, je kunt dus niet kiezen. Het is niet heel luxe (de naam zegt het al: het is vrij alternatief), maar je krijgt wel een bord vol met groente en granen en andere lekkere dingen. Écht eten dus.

 19. ik vind vragenlijstjes leuk ! haha ! dus bij deze maar een poging !

  -Hoe drink je je koffie?
  Nu zit ik op 2 zoetjes en geen melk. Toen ik begon met koffie drinken dronk ik het net als mijn moeder; met melk en 3 of soms zelfs 4! scheppen suiker.
  Daar ben ik gelukkig vanaf haha en vind ik ook niet meer lekker!
  Ik wil graag zwarte koffie kunnen drinken, dus dit neem ik af en toe is tussendoor om eraan te wennen!

  -Wat zit er op je lievelingsbroodje?
  hmm.. op dit moment eet ik nog geen brood, maar ik denk dan toch een spiegelei met veel zout! dit deed ik eerder altijd elke zondag met mijn vriend, en hier kon ik echt van genieten!

  -Soep of salade?
  ik denk dan toch soep! salade vind ik ook erg lekker maar soep eet ik toch wat vaker. In salades ben ik erg kieskeurig! er zit vaak wel iets in wat ik niet lekker vind. En soep is daarbij voor mij wat makkelijker haha!

  -Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
  haha ik weet heel eerlijk gezegd het verschil precies niet eens! ik weet wel een aantal dingen maar lang niet alles wat eronder valt! ik zou zeggen nooit meer hartig, maar dat weet ik dus niet zeker!

  -Welke keuken is jouw favoriete keuken?
  Ik eet eigenlijk, voor zover ik weet, niet veel uit de buitenlandse keuken!
  ik neem wel eens de wereldgerechten van knorr, hierbij vind ik de boboti altijd erg lekker! maar uit welk land dat komt durf ik niet te zeggen..

  -Wat is jouw favoriete foodfilm?
  Die heb ik niet haha! voor zover ik weet heb ik er ook nooit een gezien! kookprogramma’s vind ik ook nooit leuk om naar te kijken!

  -Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

  ik denk dan toch nogsteeds het broodje met spiegelei!

  -Thuis koken of uit eten gaan?

  hmm, als het met eten allemaal goed gaat, kan ik erg genieten van uit eten gaan!
  Maar op dit moment nog even thuis koken.

  -Wat is je lievelings restaurant?
  ik denk sushi! of tapas!

  -Boodschappen doe ik bij…
  verschillend! De kleine boodschappen die ik even snel nodig heb haal ik bij de albert heijn omdat die achter mijn huis zit. Maar de grotere doe ik vaak bij de Aldi of de DekaMarkt.

  -Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is…
  De kip van een restaurant in Turkije! ik ben hier 2 jaar achter elkaar op vakantie geweest, en elke vakantie hier wel 3 of 4 keer wezen eten! nooit iets anders gegeten dan deze kip, heerlijk!

  -Wat is jouw favoriete cocktail?
  sex on the beach!

  -Wat mag er niet ontbreken in jouw keuken?
  ik denk de koelkast! of de havermout!

  -Mijn favoriete snack;
  chocola!

  -Wat zit er op jouw pizza?
  ananas en tomatensaus! het liefst zonder kaas!

  -Wat lust je echt niet?
  rode bieten en lasagne!

  -Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
  het hondenkoekje van mijn hondje ! ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *