Video: Super Zuur Snoep

Leuk dat je weer kijkt naar onze wekelijkse video. Deze week weer een Proud2Bme Proeft video. Voor de voorstanders: hij is lekker vlot. Voor de tegenstanders: binnenkort komt er weer een uitgebreidere, rustigere Proef video aan. Vandaag een video waarin we super zuur snoep proeven. We vonden dit bij de Appie en zagen dat het nieuws was. Je kent de old skool Napoleon snoepjes vast wel. De bekende Cola ballen met salmiak erin of de citroenballen met extra zuur poeder erin. Het kan nóg zuurder… met de nieuwste Le Brutal varianten: Cola, Citroen en Appel. Hoe zuur zie je in onderstaande video.

Wil je meer video’s van ons zien? Vergeet je dan niet te abonneren op ons YouTube kanaal. Je kunt dan iedere dinsdag een nieuwe video verwachten. De zakjes kosten trouwens 1,79 euro per stuk.

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

30 reacties op “Video: Super Zuur Snoep”

 1. Wat een heerlijk filmpje; ik word er gewoon blij van :). De snoepjes zelf kopen, daar denk ik nog wel even over na ;p, al ben ik stiekem wel heel benieuwd. ♥

 2. Hahaha, mijn broertje die zei afgelopen zomer dat ze zo extreem zuur waren
  dat hij ze gewoon niet lekker vond en dat hii de halve zak weg heeft gegooid; dus toen heb ik maar overgeslagen :p

 3. Leuke video!

 4. leuke video!

  misschien leuk om nog eens een video te maken net als vroeger -dagje mee met proud2beme- nu met al die nieuwe gezichten?

  en aar is die super leuke mok vandaan?

 5. Hahaha geweldig dit. Ik vind dit wel een uitdaging 😀

 6. Haha superleuk en grappig om te zien!! 🙂

 7. Mooi gemonteerd – nadeel van korte filmpjes is.. dat ze zo kort zijn 😉 de filmpjes zijn zo leuk nl 🙂

 8. Arme jullie :p Maar wel echt grappig om te zien, al die vieze gezichten. En Sandra ook echt bij het eerste snoepje: “Oe. Ooee. OE!”

 9. grappig filmpje haha

 10. Leuk filmpje! Maar ik zou ze niet zo gauw kopen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *