Video: Roze KITKAT review

Sinds gisteren is de nieuwste ROZE KitKat verkrijgbaar bij Albert Heijn! Hij oogt niet alleen leuk, hij zou ook heel lekker, fris en fruitig moeten smaken. De KitKat is niet roze doordat hij is gekleurd met kleurstof, maar doordat hij een bijzondere variant Cacao bevat: Ruby Cocoa Beans. Deze cacaoboon is van zichzelf rood/roze van kleur. Nestlé is met deze roze KitKat het eerste grote bedrijf dat wereldwijd een product met dit soort chocolade op de markt brengt. Op de redactie waren we enorm benieuwd naar deze variant en daarom besloten we hem als de wiedeweerga te scoren toen we hem vanmorgen bij AH To Go zagen liggen. Ben jij nét zo benieuwd naar deze roze KitKat als wij, check dan zeker even onze nieuwste video.

Wil je meer video’s van ons zien? Bekijk dan ons YouTube kanaal en abonneer je om iedere week als eerste op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s. Vandaag een review video, volgende week weer een dagje mee-eten video!

De roze KitKat vind je vanaf deze week bij Albert Heijn voor 1,19 euro.

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

42 reacties op “Video: Roze KITKAT review”

 1. Ik ga zo naar de winkel, denk dat ik m maar direct koop! Heel benieuwd!

 2. He leuk dat jij ook weer nieuwe producten probeert scarlet!

  Ik ben ook benieuwd

 3. o nu wil ik hem ook proberen! maar nog niet gezien in de winkel hier

 4. ik vroeg me even af.. Daphne.. jij hebt toch een glutenallergie? Dan kun je dit toch eigenlijk niet eten? Ik vroeg me af of je het dan als uitzondering voor het filmpje wel doet en normaal niet?

 5. Hahahah – wat fijn al die blije blonde koppies en 1 blond blauwe ­čśë groetjesss van een brunette ­čśÇ

 6. Leuk dat Scarlet weer meedeed!

 7. Leuk gedaan! Ik ben benieuwd..
  En fijn dat Scarlet er weer bij was!:)

 8. Hij ziet er zooooo leuk uit!!!

 9. Hoe gaat het nu met je scarlet vroeg ik me af? Hopelijk ok.

 10. Ja Daphne zie je in video’s regelmatig dongen eten die absoluut niet glutenvrij zijn (ook keer pasta to go). Wat heeft het dan voor nut glutenvrij brood te eten?

  1. Oh jeetje en nu dan? Heb je hier last van? Mag iemand die gevoelig is voor bepaald eten dit niet af en toe toch eten als ze daar niet te veel klachten door krijgt? Wat wil je nou eigenlijk zeggen met deze onvriendelijk geformuleerde reactie?

   Leuke video btw…! Ik ga de Roze reep proberen.

  2. Dat heeft ze al eens uitgelegd in een video waarin ze zelf glutenvrij brood bakt. Zoek die video maar eens op en see for yourself. Ik sluit mij daarnaast aan bij de reactie van Astrid. Zij zal zelf heus het beste weten wat ze kan eten en wat niet; daar hoeft geen volstrekt onbekende over te oordelen.

   Gezellige video verder, ik ben overtuigd ­čÖé Ga de kitkat snel proberen.

 11. Het is schadelijk om zelfs maar een kleine hoeveelheid gluten te eten als je werkelijk een glutenallergie hebt. Dit kan op termijn door de chronische ontstekingsreactie in de dundarm, kanker (T-cellymfoom) veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *