Video: Nieuwe smaken kruidnoten

Het is weer die tijd van het jaar, de kruidnoten liggen weer in de supermarkt. Voor de één kunnen we er niet vroeg genoeg mee beginnen en de ander vindt het onzin om zo vroeg al sinterklaassnoep in huis te halen. Dit jaar zijn er weer wat nieuwe smaakjes en variaties op de markt. Danique en Irene maken dan ook graag van de gelegenheid gebruik om die voor jullie te testen. 

In deze video testen we 3 nieuwe smaken van de bakkerskruidnoten van Bolletje. Namelijk: Koffie, Cranberry en Hazelnoot. Deze kruidnoten zijn gemaakt van spelt en bevatten kleine stukje chocolade. Ook testen we Pumpkin Spice Chocolade kruidnoten die we bij de Hema hadden gevonden. We zijn benieuw of jij één van deze smaken al eens hebt geprobeerd of welke jou het lekkerst lijkt? Kijk snel de video! Wil je meer video’s van ons zien? Kijk dan even op het YouTube kanaal van Proud2Bme.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

33 reacties op “Video: Nieuwe smaken kruidnoten”

 1. Leuk! Ik ben heel benieuwd naar deze smaken. Nu nog durven – stap 589 :). ♥

 2. Een leuke en grappige video! 😉

 3. leuke video , mij lijkt met hazelnoot erg lekker

 4. Wat zonde dat jullie meedoen aan het verkloten van het sinterklaasfeest. Vorig jaar liepen we nog in korten broeken toen de pepernoten alweer in de schappen lagen.
  Sinterklaas komt rond 14 november en die neemt lekkers mee. En als ik om uitleg vraag bij de supermarkt dan is het antwoord van tja mensen kopen het blabla. Help niet mee aan het verprutsen van dit kinderfeest. Na zijn intocht heb je nog voldoende tijd om te buiten te gaan aan strooigoed en chocoladeletters.
  Zo denk ik erover.

  1. hmm.. beetje genuanceerder zou denk ik niet heel erg zijn 😉
   ik koop persoonlijk ook liever mijn kruidnootjes vanaf midden november, maar dat wil niet zeggen dat mensen die ze eerder in huis halen ‘het sinterklaasfeest verkloten’
   & voor nu vind ik het dan ook vooral handig om alvast te weten welke kruidnootjes ik over 2 maanden kan gaan scoren!
   leuke video, danique en irene ♥

 5. Ha ha, ‘verkloten van een kinderfeest’ nog wel.
  Alsof kinderen er ook maar één seconde bij stilstaan dat er nu al kruidnoten te koop zijn. Dit zijn gewoon de kruidnoten uit de winkel, en de kruidnoten die Sinterklaas straks bij zich heeft komen uit Spanje.

  Problem solved. Kinderlijk eenvoudig.

  1. (Reactie op Lost girl)

 6. De pepernoten die Sinterklaas meebrengt zijn ook altijd veel lekkerder 🙂

  1. Daarom!
   Dat weet ieder kind 😉

 7. Ik vind steeds 1 pepernootje geen normale manier van proeven.

 8. Ik vond de pumpkin spice echt niet lekker. Ik ben altijd heel erg van pumpkin spice dingen, maar deze vond ik echt tegen vallen. Als je een kruidnootjes sabbelaar bent, zoals ik, dan is de nootmuskaat en kaneel in die kruidnoten echt té heftig. Ben wel van mening dat als je ze kauwt, dat ze dan beter smaken, maar alsnog overheersen die kruiden op sommige momenten. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *