Video: Chia Pods & Gluhwein chocolade

Leuk dat je weer kijkt naar onze nieuwste video! Een tijdje geleden zagen we hele bijzondere toetjes staan bij Albert Heijn: Chia Pods. Het leek ons leuk deze voor jullie te testen. We kochten twee varianten en probeerden deze samen met de limited edition chocolade van Tony Chocolonely: Glühwein. Met name de Chia Pods vonden we…. erg bijzonder. Voor de prijzen van beiden, kan je even op de website van de Appie kijken.

Wil je meer video’s zien van Proud2Bme? Neem dan eens een kijkje op ons YouTube kanaal. Daar komt elke dinsdag een nieuwe video online waarin we nieuwe producten testen, eetdagboekjes bijhouden en nog veel meer! Wil je zelf een bijdrage leveren aan ons YouTube kanaal? Dat kan ook! Bekijk dan deze blogs: Achter De Lach.

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

27 reacties op “Video: Chia Pods & Gluhwein chocolade”

  1. haha die “help!” van lotte

  2. Deze video liet me echt lachen. Wat is het fijn om jullie zo vrij en met plezier te zien omgaan met eten. Heel leuke video!

  3. Bah, dat ziet er inderdaad heel vies uit! Er is alleen iets mis gegaan met uploaden denk ik. Het kan aan mijn computer liggen maar de inhoud is drie maal hetzelfde filmpje. šŸ™‚

  4. Die eerste chiapudding ziet er echt zoo slijmerig uit xD. Jukkk

  5. Ik heb de Tony glĆ¼hwein chocolonely in een kerstpakket gekregen. Nog niet geprobeerd, ben benieuwd!

  6. Hardop meegelachen om jullie!

  7. Ik heb die chiapudding in het buitenland in vier smaken geproefd. Niet mijn ding, ik zou het nooit kopen. Gelukkig waren het destijds gratis samples.

  8. Leuke video haha šŸ˜‰

  9. Een heel aanstekelijke video. Had een r*tdag, maar moest net toch even grinniken. Bedankt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *