Vanaf morgen testen we de nieuwe site!

De magische datum van 2 juni nadert en geloof mij, de spanning op de redactie neemt toe. Voornamelijk hoopvolle spanning. Want oh, wat kijken we er al lang naar uit om de site-lancering te vieren tijdens de Wedad. Maar soms hebben we ook best even de bibbers. Zal alles wel werken? Daarom gaan we vanaf morgen al testen!

Ja, je leest het goed. Morgenochtend, rond 11 uur om precies te zijn, gaat de nieuwe site al live. Als je dan naar het vertrouwde adres proud2bme.nl surft, krijg je de nieuwe site te zien.

bron: Andrea Piacquadio CC

Kleine stapjes

De chat en het forum zullen later volgen, we houden jullie op de hoogte. Alles in stapjes, dat is immers al zo vaak in ons leven de beste weg gebleken. We weten we nog niet de precieze datum van elk stapje, maar ik kan vast verklappen dat als het om de chat en het forum gaat als eerste stapje de layout zal worden aangepast, zodat jullie daar alvast aan kunnen wennen. En wij natuurlijk ook, want voor ons is het ook een grote verandering!

Maar nu eerst de website! Het is een monsterklus geweest en we zijn iedereen die daar achter de schermen aan heeft gewerkt eeuwige dank verschuldigd.

Wat ga je zien?

Het eerste wat op zal vallen als je de nieuwe site vanaf morgen opent, is de nieuwe frisse huisstijl. Geen roze meer, geen paars, maar een neutrale basis waarin al onze kleurrijke foto’s goed tot hun recht komen.

Ook in de indeling van de site is het een en ander veranderd. Op de homepage vind je nog steeds de dagelijkse blogs, maar ook een greep uit onze recente posts op social media.

Onze oude zorgkaart is vervangen door een blok met links naar plekken waar je alles kunt vinden over hulpverlening bij eetstoornissen: de wegwijzer firsteetkit, de online zelfhulpcoach Featback en de zorgkaart van het eetstoornissennetwerk waar Proud2Bme bij is aangesloten.

Allerlei algemene informatie die we hebben meegenomen van de huidige site vind je via de menu’s bovenaan en onderaan de site.

Misschien schrik je wel even van alle veranderingen, maar ik kan je aanraden om op je gemak eens rond te kijken. Dan went het vast snel en wie weet ontdek je weer nieuwe dingen, waar je voorheen altijd overheen had gekeken. Onze nieuwe eetlijsten bijvoorbeeld. Die staan voortaan in het kenniscentrum en laten goed zien wat er zoal veranderd is in de algemene eetgewoontes de afgelopen 15 jaar. Om maar iets te noemen: wie had er nou ooit van latte macchiato of chai gehoord in 2009?

Wat als je iets geks tegenkomt?

Meld het ons dan! De reden dat we de site nu al online zetten, is om er zeker van te zijn dat ie op 2 juni ook echt goed werkt. Dan kunnen we tijdens de Wedad vol vertrouwen vieren dat hij echt officieel in de lucht is! Zonder angst dat er een gekke onverwachte bug opduikt die roet in het eten gooit en de hele site onbereikbaar maakt. Dus kom je gekke bugs tegen, schroom dan niet om te mailen naar helpdesk@proud2bme.nl zodat we ze kunnen verhelpen vóór 2 juni.

Wat gebeurt er op 2 juni?

Tijdens de Wedad zijn we sowieso de hele middag aanwezig met een gezellig standje en rond 14.30 is het grote moment daar. Dan is het informatieve deel klaar en trappen we het festivalgedeelte af en staan we feestelijk stil bij ons 15-jarig jubileum en de lancering van de nieuwe site!

Vier jij het met ons mee?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

18 reacties op “Vanaf morgen testen we de nieuwe site!”

 1. kan ik morgen ook in de chat en het forum? of kan ik daar vrijdag pas in?
  kan ik de nieuwe site heel de dag zien of is het maar even?

  ik ben benieuwd naar de site!

  1. Je kan gewoon op het forum en in de chats zoals altijd! 🙂 Dit kan via de homepage of gewoon via de webpagina’s die je altijd al kende: forum.proud2bme.nl & chat.proud2bme.nl.

   De nieuwe site zal heel de dag te zien zijn. 🙂

 2. Ja hoor, de chat en het forum blijven gewoon toegankelijk. En de nieuwe site blijft vanaf morgen staan. Dus dan kan je de komende dagen er alvast aan wennen. Leuk dat je er benieuwd naar bent!

 3. ik was even bang dat ik morgen niet in het forum of de chat kon maar gelukkig wel!

  goed bezig allemaal!

  had je me mail al gezien Daniel?

  1. Oh ik dacht dat ik die al beantwoord had, sorry. Zal dat alsnog doen, weet alleen niet of ik daar nog voor de Wedad aan toekom. 😉

   1. nee nog niet, maar ik wacht het af!

 4. Ik moet op het forum steeds opnieuw inloggen sinds gisteren, en dat is echt heel lastig vooral in mijn dagboekje.
  Heeft dit ook te maken met de nieuwe site?

  1. Hoi Metal, dat moet toeval zijn, want het is echt de website met de blogs waar nu hard aan wordt gewerkt en nog niet het forum.

 5. hihihi oeps ben benieuwd of ik om 11u op de site geraak of dat er een overvloed aan bezoekers gaat zijn haha.
  Spannend !!!

  1. Haha, zeker spannend! Omdat er tot op het laatste moment nog aan gewerkt wordt, heb ik trouwens "om 11 uur" veranderd in "rond 11 uur". Want je zal altijd zien dat er last minute nog wat vertraging optreedt.

 6. Blijven alle wachtwoorden etc. Actief?

  1. Ja, je kunt gewoon op de oude vertrouwde manier blijven inloggen.

 7. Ik ben heel benieuwd !
  Ik wist nist dat het zo lang duurt om zoiets te maken (zo heel veel werk dus)!
  Kijk naar de frisse wind over alles heen uit : )

 8. Chapeau, de site ziet er heel mooi en overzichtelijk uit.

  1. Dankjewel! 🙂

 9. de site is mooi geworden, goed gedaan!

 10. Mooie site geworden, denk dat dit heel veel mensen aanspreekt!

 11. Mooi site, ziet er professioneel uit dan eerst, Alleen mis ik de oude site wel, ik ben sinds de start al op deze website, De oude website is een beetje jeugd gevoel, als je snap wat ik bedoel. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *