Q&A: De nieuwe website en huisstijl lancering

Op 2 juni vieren we ons 15-jarig bestaan tijdens de WEDAD! Dat doen we door onze nieuwe huisstijl en website te lanceren. Dit is natuurlijk mega-leuk en we kunnen niet wachten om jullie reacties te horen en lezen. We begrijpen ook dat het voor sommigen even wennen zal zijn. Daarom hebben we vorige week via Instagram een vraagsticker geplaatst voor alle vragen omtrent de nieuwe website. Mocht je geen zin hebben om te lezen, kun je ook de video kijken op Instagram.

Is de website op 2 juni wel gewoon de hele dag beschikbaar?

Ja! We gaan de website al wat eerder online zetten, zodat we eventuele foutjes er al uit kunnen halen. Hierover volgt later meer info! Je weet nooit honderdduizend procent zeker, maar als het goed is staat de website gewoon online, doet het goed en is werkbaar. We willen zo min mogelijk dat de website het niet doet, dus daar gaan we heel erg ons best voor doen.

Houdt het dezelfde kleuren aan?

Nee, we hebben de kleuren al geplaatst en deze zijn een beetje pastel-achtig! Blauw, oranje en groen. Geen paars en roze meer.

Wordt de website en de chat nu ook op je telefoon goed te gebruiken?

Yes! Eindelijk kun je al je emoji’s gebruiken, zonder dat dat het vastloopt. Dat is één van de hoofdredenen geweest dat alles gemoderniseerd moest worden: Dat de website ook mobiel goed bruikbaar wordt.

Is er ook een groepje met mensen die alleen naar de lancering gaan?

Ja, die is er! We hebben een topic gemaakt op het forum voor mensen die alleen gaan en die kun je hier vinden.

Wat zijn de verbeterpunten?

We hebben geprobeerd de website toegankelijker, inclusiever en gebruikersvriendelijker te maken. Een eetstoornis discrimineert niet, dus we willen ervoor zorgen dat de website echt voor iedereen is. We hebben natuurlijk ook naar jullie mening gevraagd via polls op onze socialemediakanalen. Hier hebben we rekening mee proberen te houden. De website is dus niet alleen voor jullie, maar ook door jullie tot stand gekomen.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *