ProudFunding: bezoekers aan het woord

Gisteren kon je het al lezen: nog één week tot de ProudFunding! Het komt nu echt dichtbij. We vinden het spannend en hebben er ontzettend veel zin in! De kern van wat Proud2Bme is, blijft. Dat is de kracht van de site en dat mag niet verloren gaan. Juist daarom gaan we vernieuwen; omdat de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de site wel echt aan verbetering toe zijn! En dat brengt een groot kostenplaatje met zich mee.

Maar waarom is het zo belangrijk? Waarom moeten we hier zo veel geld, tijd, moeite en aandacht in stoppen? Dat kunnen wij je natuurlijk vertellen, maar wie kan het nog beter vertellen dan de Proud-bezoekers zelf? Degenen die gebruik maakten van het platform toen ze vochten tegen hun eetstoornis. Een aantal van jullie is ons komen vertellen over het belang van Proud. Over wat Proud betekent, heeft betekend en moet blijven betekenen. Zij zijn onze stem naar buiten.

Wil je graag op de hoogte blijven? We zullen elke week een actuele update geven van de tussenstand. Daarnaast plaatsen we regelmatig updates via ons Instagram account.

Wat betekent of betekende Proud2Bme voor jou?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

Eén reactie op “ProudFunding: bezoekers aan het woord”

  1. Jullie kunnen toch ook weer spulletjes verkopen voor opbrengst evt? Die gegraveerde lepels gingen best snel toch of heb ik dat fout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *