Primark denim collectie

Denim, wie heeft het nou niet in de kast hangen? Denim is onmismaar in je kledingkast, kan altijd en is nooit uit de mode. Daarom komt Primark halverwege deze maand met een nieuwe uitgebreide denim collectie. Of je nou graag skinny jeans draagt of liever voor de baggy boyfriend look gaat, volgens primark heeft deze collectie het allemaal. Van jeans tot blouses tot gilets, en allemaal voor een prikkie. Want de prijzen zijn vanaf 8 euro! (al liggen de gemiddelde prijzen wel rond de 15 euro voor een spijkerbroek of blouse)

Ik ben erg benieuwd naar de gehele collectie. Ook ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit en of het er niet te goedkoop uitziet. Mijn ervaring met primark kleding is dat het nogal snel krimpt in de was.

Primark kwam in het persbericht al met enkele voorbeelden van kledingstukken.

Oversized denim gilet 15 euro

Ripped boyfriend jeans 15 euro

Heart print denim shirt 15 euro

Ultra soft dark acid wash skinny jeans 15 euro

Denim dungaree dress 15 euro

Check skinny jeans 17 euro

Denim skater skirt 13 euro

Wat vinden jullie van de collectie? Zit er iets leuks bij?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

45 reacties op “Primark denim collectie”

 1. mwoh…ik ben bang dat het er heel goedkoop uitziet. Ook vallen de broeken van de primark vrij kort, dus als je lang bent of gewoon lange benen hebt, is het niet zo geslaagd..:-( Prijzen zijn wel leuk!

 2. Ik vind die check skinny jeans echt heel leuk! =D

 3. Aaaaaah die boyfriend jeans is echt heeeeuul leuk! Eigenlijk niks voor mij, want ik draag dat soort broeken eigenlijk nooit, maar deze is wel heel leuk! ­čÖé En dat hartjes shirt vind ik ook echt heel gaaf! YEEEEEEH ik ga maar weer eens naar de Primark denk ik! ­čśÇ

 4. Nee, vind er niet veel aan…

 5. vind het niet erg leuk…. jmmr…

 6. leuke broeken, maar veel te strak..lijkt op bodypaint.

 7. ik vind alleen die spijkerblouse wel leuk

 8. leuk, een skater skirt, haha, best wel leuke kleding, er valt wel van alles mee te combineren, voor een eigen stijl, denk ik.

 9. die broeken zijn leuk bij de primark..maar neemt nooit de super skinny’s.. die zijn elastisch en worden snel te wijd. de ”gewone” skinny’s zitten wel lekker…
  ze hebben ook een aantal broeken in lengtematen, wat heel handig is ­čśë

 10. Omijngod omijngod omijngod, DAT BLOUSJE MET DIE HARTJES!!! Loveeee! En die Boyfriend Jeans! Ik kan niet wachten!!

 11. ik ben anti-Primark. Zulke goedkope kleding kan alleen maar in sweatshops in Bangladesh of door lieve kleine kindertjes zijn geproduceerd. Boycotten die hap!

 12. Geinig, ik heb net een shirt gehad van dat merk, van mijn zus.
  Best leuk!

 13. Blijkbaar voor meiden en jongens!

 14. Ik hou van de broeken van de primark, ze zitten superfijn en sluiten goed aan ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *