Ploggen: de week van Phoi Cai 27

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen in mijn week. Afgelopen week was het ontzettend druk geweest en had ik veel dingen gepland. Veel ervan had ik zelf ingepland maar hier en daar werd ik ook verrast door een ander. Dit vind ik niet altijd even makkelijk omdat ik dingen graag in eigen handen heb, maar ik heb er erg van genoten. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

plog

♥ Maandag
Voor de verandering was ik maandag een keer vrij doordat ik dinsdag en donderdag werk. Dit kwam eigenlijk wel heel goed uit, want we zijn op dit moment druk bezig met het klussen, opruimen en inrichten thuis. In de ochtend hadden we wel onze standaard zwemles gevolgd met Romy.

maandag

In de middag had ik onze nieuwe kledingkast ingeruimd en had ik ook nog de kozijnen in de babykamer geschuurd. Nog een lakje verf en dan kunnen we eindelijk gaan inrichten. Na het klussen had ik nog deze Chinese wafeltjes gegeten. Ze zijn zo lekker! In de avond hadden we met de buurtjes en mijn ouders gebarbecued. Het was nog redelijk weer en wie weet wanneer dit weer ophoudt.. Dus we wilden dit nog voor de laatste keer doen om de zomer mee af te sluiten. Door alle gezelligheid was ik alleen vergeten een foto te maken voor in mijn plog.

maandag

♥ Dinsdag
Vandaag begon mijn dag vroeg… Romy voelde zich niet zo heel lekker en was dus al vroeg op. Gelukkig wilde ze in mijn armen nog wel even slapen en kon ik hierdoor ook nog even rust pakken. Ik ging vandaag namelijk naar het kantoor in Leiden en dat is voor mij een eindje weg. Onderweg had ik een koffie gehaald bij de Starbucks. Ik was erg benieuwd naar hun Maple Latte’s omdat ik tijdens mijn vakantie in de VS ook zo dol was geworden op Maple siroop. De latte viel zeker niet tegen maar ik weet niet of ik het nog vaak zal halen. Het was lekker voor een keertje.

dinsdag

Na een middagje werken gingen we een drankje doen op een locatie met heel mooi uitzicht. Ik kreeg hele leuke cadeautjes aangezien het waarschijnlijk de laatste keer was dat ik langs kwam voordat mijn verlof begint. Daarna was het tijd om richting huis te gaan. Onderweg kreeg ik trek en haalde ik een frietje. De saus waren ze helaas vergeten… Maar ook zonder saus was het best lekker!

dinsdag

Toen ik eenmaal thuis was, was ik behoorlijk op. Ik plofte op de bank en al snel kreeg ik gezelschap van mijn kat. Niet veel later besloot ik naar bed te gaan. Het was genoeg geweest voor vandaag.

woensdag

♥ Woensdag
Ik had gerekend op een dagje thuis met Romy maar mijn man had hele andere plannen gemaakt. Normaal gesproken werkt hij op woensdag maar vandaag had hij vrij genomen om Romy en mij mee te nemen voor een leuk dagje uit. Ik had alleen geen idee waar we naartoe gingen….! Hij pakte alles in en wij moesten alleen maar meegaan. Uiteindelijk kwamen we aan bij Diergaarde Blijdorp en dit was zijn verrassing voor ons. Super leuk! Na een ontzettend fijn ochtend/middagje gingen we richting huis.

woensdag

Maar daar bleef het niet bij… Op een gegeven moment kwam mijn zus om op Romy te passen en nam hij me mee uit eten. We gingen naar een restaurant waar we al naartoe gingen sinds het begin van onze verkering. Het was ontzettend gezellig en fijn. Een heerlijke afsluiter van een leuke dag!

woensdag

♥ Donderdag
Eindelijk echt een rustdagje! Hier was ik wel even aan toe na de afgelopen dagen. Ik begon mijn dagje rustig thuis en heb nog wat dingen gedaan van onze veeeeel te lange to-do lijst.. Gelukkig komt het einde ervan in zicht! In de middag had ik fysiotherapie. Dit heb ik sinds enkele weken doordat het niet meer ging met mijn rug en bekken. Het lost mijn klachten niet op maar het verlicht wel de pijn waardoor ik er weer een weekje tegenaan kan. Verder deed ik het rustig aan, had ik op tijd gekookt en ‘s avonds nog gewerkt.

donderdag

♥ Vrijdag
Ondanks de drukke week ben ik vandaag alsnog naar mijn ouders gegaan. Daar hadden ze gevulde speculaaskoeken en ik kon het niet weerstaan. Wat was het weer eens lekker! Terwijl Romy een dutje deed ging ik richting de Action voor wat verfspullen. Ik ben van plan om een paar schilderijtjes te schilderen voor  de babykamer. Dit leek me een leuke bezigheid tijdens mijn verlof. Er waren ook al kerstspulletjes verkrijgbaar en ik kon het niet laten om er een kijkje te nemen… In de avond had ik ook nog gewerkt en toen zat mijn dagje er weer op.

vrijdag

♥ Zaterdag
Ik begon mijn dagje op het forum. Het was wat vroeger dan normaal omdat ik vandaag op pad zou gaan. Ik ging namelijk met mijn zussen en een vriendin naar een Japans Tomo Fair in Nijmegen terwijl Romy thuis bleef. Het leek me daar iets te druk voor haar en aangezien mijn moeder niet mee wilde, vond ze het ook helemaal niet erg om even op te passen.

zaterdag

In de middag vertrokken we richting Nijmegen. Het was er behoorlijk druk en niet helemaal wat we ervan verwachtten. Er waren veel kraampjes en enkele tentjes waar je Japanse lekkernijen kon halen. Eén daarvan waren deze Japanse ‘poffertjes’ met hartige vulling. Het was erg lekker! Ondanks dat we wat anders verwachtten hadden wij het wel gezellig. Bij thuiskomst had ik nog gewerkt en dit deed ik ‘s avonds ook.

zaterdag

♥ Zondag
Vandaag had mijn zussen en een vriendin een babyshower georganiseerd voor ons. Omdat het toch de tweede keer is en we het nog best druk hebben met van alles had ik gevraagd om het klein en gezellig te houden. Dit deden ze perfect! Terwijl zij een heerlijke brunch aan het voorbereiden waren, was ik boven aan het werken met de katjes op de slaapkamer. 

zondag

Daarna kwam ik beneden in een versierde kamer met allerlei lekkers op tafel. Het was ontzettend lekker en we werden enorm verwend met allerlei cadeautjes. Ondanks dat we geen spelletjes deden, had iedereen wel een briefje ingevuld met een verwachte geboortedatum en naam. Dit deden we de vorige keer ook bij de babyshower van Romy en ik vond het erg leuk om dit te bewaren. Dit keer deden we de briefjes in een leuk potje en ik ben benieuwd of iemand gelijk zal hebben! 

zondag

Na het werken in de middag en avond zat mijn weekje er weer op. Het was een behoorlijk druk weekje geweest, maar ik heb ontzettend genoten van mijn weekje. Deze week ga ik het een stuk rustiger aan doen en vooral lekker nagenieten van de leuke dagen. Ik hoop dat jullie weer een fijne week hebben!

♥ 

Phoicai

Geschreven door Phoicai

Reacties

15 reacties op “Ploggen: de week van Phoi Cai 27”

 1. Leuk, de datum raden, allemaal ‘dingetjes’ die het zo bijzonder en leuk maken op deze manier. Leuk om weer mee te lezen en te kijken!

 2. Leuk om te lezen altijd jouw plogjes šŸ™‚
  Veel plezier tijdens je verlof!

 3. Zo fijn om jouw plogs te lezen en de ontwikkelingen te lezen!
  @Phocai: Als de schilderijtjes af zijn maak je dan een foto?

 4. Wat een ontzettend leuke plog! Ik vind het altijd leuk om jouw plogs te zien. Zo lief dat je man je meenam naar de dierentuin en dat jullie vervolgens lekker uiteten gingen. Echt een erg leuke verrassing. En de babyshower klinkt ook erg gezellig, ook al wat het kleiner dan de eerste keer. Toch erg leuk dat jullie er iets aan hebben gedaan en dat je die briefjes hebt! Ik ga je blogs en plogs missen tijdens je verlof! šŸ™‚
  Liefs!

 5. wat super leuk! dankjewel!
  en wat lief van je man om jullie mee te nemen naar de dierentuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *