NOA Relaxation

Afgelopen vrijdag viel mijn oog bij AH to Go in Leiden op een tweetal bijzondere flesjes. Op de flesjes stond met mooie zilveren letters “Relaxation”. Nou heb ik nogal eens last van stress en daarom liet ik me verleiden om deze twee flesjes te kopen. Ze waren wel wat prijzig met hun 1,95 euro per stuk. De flesjes zijn redelijk nieuw in Nederland en heten voluit NOA Relaxation. Het is een drankje op basis van natuurlijke ingrediënten dat volgens het merk zelf focus en een gevoel van rust creëert. Nou, dat wilde ik weleens uittesten!

Noa is een Zweeds drankje dat natuurlijke kruiden bevat die na ongeveer een half uur stress verminderen en de concentratie verhogen gedurende maximaal 6 uur. Het drankje is te koop in 3 varianten, maar bij de Appie waar ik de flesjes kocht waren enkel de bovenste twee varianten:

♥ Elderflower & Rhubarb
♥ Blueberry & Birch sap
♥ Wild Apple & Gooseberry

Al eerste probeerde ik de Elderflower & Rhubarb variant. Deze heeft een lichtroze kleur en heeft ook een fijne lichte smaak. Hij is niet te zoet en als je hem koud drinkt absoluut erg lekker. Het drankje bevat geen prik. De smaak van rabarber is duidelijk herkenbaar, die van vlierbloesem ken ik wat minder goed. 

Hierna proefde ik de Blueberry & Birch sap. Deze heeft een wat sterkere en zoetere smaak. Het smaakt wat minder natuurlijk als de eerste variant, maar het is zeker een lekker drankje.

Ik vind alleen de prijs wat aan de te hoge kant, waardoor ik het dus niet zo snel ‘even’ zou kopen om bijvoorbeeld te drinken in de trein. Ik vind het al met al een lekker sapje in een nog mooier flesje. Iets wat ik zeker aan zou bieden als er iemand wat bij me komt drinken.

De prijs weerhoudt me helaas om het regelmatig te kopen, maar wie weer is het bij de gewone Appie i.p.v. de AH to Go een stukje goedkoper? Ik hoor graag jouw ervaring met NOA Relaxation…

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

39 reacties op “NOA Relaxation”

 1. Maar de vraag is.. verminderde het je stress? :p

 2. is het raar dat de prijs mij eigenlijk nog wel meevalt..?
  want bij AH to go betaal je ook al 1,75 voor een flesje cola..
  dit flesje is dan bijna net zo duur > het is misschien alleen een iets kleinere hoeveelheid dan 0,5 liter..
  nouja. om een lang verhaal kort te maken;
  ik denk dat je er dus uiteindelijk wel iets meer voor zal betalen, maar je krijgt er denk ik ook meer voor terug! ik ga het daarom zeker binnenkort eens proeven šŸ™‚

 3. En was je ontspannen?

 4. ja daar ben ik ook wel benieuwd naar. het is lekker, een mooi flesje, maar kalmeert het ook? dat lijkt me dan namelijk wel wat (om te proberen)

 5. Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar de kalmerends werking

 6. ik hoor ook niks terug over de kalmerende werking,
  waar ik benieuwd naar ben.
  want om die reden kocht je ze haha.
  Merkte je er iets van ;o)

 7. @floor & de anderen, ik was blijkbaar zo relaxed dat ik de werking van het drankje vergeten ben erbij te zetten. Anyway, nee ik merkte vrij weinig van het ontspannende effect.

  X Scarlet

 8. hahah, leuk dat je nog reageert.
  Ik dacht al wel zo iets, meer een verkoopstunt. Wel jammer dat het niet werkt, was wel ideaal geweest een lekker drankje waar je rustig en relaxt van wordt!

 9. Nah, het ziet er leuk uit, maar voor die prijs hoef ik het niet. šŸ˜›

 10. Ik zou liever een pakje rustgevende thee kopen, al lijkt me dit voor 1x best lekker.

 11. Ik zou het willen proberen omdat het uit Zweden komt, maar het is wel duur zoals al die hippe gezonde dingen zijn.Ik vind dat jammer ;dat eten iets is wat trendy en hip moet zijn ,terwijl het heel gewoon is om gezond te eten en drinken.

 12. Heerlijke drankjes om zo genietend te drinken, dat de prijs mij niet enorm interesseerde. Zolang het de spuigaten maar niet uitloopt. Dus voor mij werkt het zeker relaxed zonder sloom te worden. Ik hoop, dat er ook grote 1,5 liter verpakkingen bij komen. Dan is het toegankelijker voor een ieder. Fantastisch, dat er een gezond niet mierzoet drankje is! Lekker koud met evt. Ijsblokjes is het op zijn lekkerst!

 13. groene thee maken ,in de ijskast een magnesium pil wat camille erin en je bent ontspannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *