Nieuwe PROUD armbanden

Een paar weekjes geleden hadden we het op de redactie over dat we wel weer eens wat nieuws in de Proudshop wilden. We ging met elkaar brainstormen over wat nou leuk zou zijn en kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat iedereen een nieuwe armband toch wel het meest leuk vond. We gingen op zoek naar iets vrolijks, iets wat je een beetje door de donkere dagen van de winter kan helpen. Hierbij wilden we graag gebruik maken van de speciaal voor Proud2Bme gemaakte Proud bedels met erop een lotusbloem. Een bloem die symbool staat voor innerlijke vrede en groei.

We vonden twee soorten stoffen bandjes die we heel mooi vonden passen bij Proud2Bme. Op de redactie van Proud2Bme hebben we de armbanden met de hand gemaakt.

Dit was een heel werkje, maar tegelijkertijd ook een leuk en dankbaar werkje. Onderstaand vind je het resultaat van ons handwerk. De armbandjes zijn er in twee maten: Maat S & maat M. Beide armbanden hebben een verlengketting, die je er eventueel af kunt halen.

De Proud armbanden kosten 5,95 euro per stuk en dat is inclusief verzendkosten. Koop er eentje voor jezelf of laat hem mooi inpakken en opsturen als cadeautje naar iemand die dat volgens jou verdient. Je kunt de armband hier in de Proudshop vinden.

Bestel de Proud armband in de Proudshop voor 5,95 euro inclusief verzendkosten ♥

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

63 reacties op “Nieuwe PROUD armbanden”

 1. Wauw, heel mooi! Hoe groot is maat ‘S’ in centimeters?

 2. zo leuk!
  x

 3. Welke maat heeft Laura om op deze foto’s?

  Zien er erg mooi uit!!

 4. Echt heel gaaf!

 5. Mooi maar wat is de diameter? S of M zegt mij niet zoveel.

 6. Super gaaf! Ik heb meteen de beige-groene besteld!

 7. Ohh wat een mooie en leuke armbandjes. Echter voordat ik er één bestel zou ik ook graag willen weten welke lengte S in cm heeft. Mijn polsen zijn namelijk best smal, ik pas heel veel armbanden niet.

 8. hebben hebben hebben

 9. Echt heel mooi!!!!!!

 10. Super leuk! Ik had meteen maat S besteld, maar begin me nu inderdaad af te vragen of die niet te groot zal zijn. Wat is de lengte (zonder verlengstukje)? Ik heb ook smalle polsen namelijk…

 11. Super mooie armbanden!

 12. Leuke armband! Ik ben ook meteen in jullie webshop gaan kijken weer en echt super leuk!

  Wanneer komt dat boek “trots op me zelf” weer? Of is die al helemaal uitverkocht..

  Ik ga dit ook cadeau geven aan mijn vriendin en de ketting.. Ter herinnering dat ze mag zijn wie ze is.. Gewoon, een geheugen steuntje die je dan bij je draagt 🙂

 13. Wat is de lengte in maat S???? Wil er super graag eentje bestellen maar vind het wel handig om de lengte te weten zodat ik zeker weet dat ik de goede maat bestel.

  Groetjes van Rixt

 14. Ik vind deze toch wel heel erg leuk, misschien toch maar eens gaan bestellen!

 15. superleuk 😀

 16. Wauw wat mooi zeg en ook nog zelf gemaakt, echt mooi en goed ook de symbolen en leuk dat het iets nieuws is en hoop geeft om bv. idd. de winter mee door te komen! Ik vind alleen jammer, als hij van stof is: ik wil graag altijd kunnen douchen met een armband, zodat ik hem niet steeds af hoef te doen, anders ben ik bang dat hij ‘kapot’ gaat of lelijk wordt en dat vind ik dan weer zonde, maar misschien is dat bij deze geen probleem.

 17. Hij is mooi! Zou hem graag willen hebben. Verzendkosten alleen he…, die maken het een beetje zuur.

 18. Hopelijk kunnen mensen uit België hem binnenkort ook bestellen! Superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *