Lunchen met Phoi Cai 10

De lunch is en blijft een van mijn favoriete maaltijden. Je kan er zoveel kanten mee op. En ja, dat kan met andere maaltijden ook – maar dit is echt een moment van rust, opladen en door kunnen gaan. Hoewel ik echt fan ben van brood wist ik deze week goed te variëren met mijn lunches. Dat krijg je er denk ik ook van als je op sommige dagen iets afwijkende cravings hebt. Maar dat is allemaal oké! Ik heb genoten van mijn lunches en hopelijk haal jij er wat inspiratie uit.

collage

Maandag
Ik werk vandaag met mijn man op de zolder en voor lunch maak ik een stokbroodje gezond. Zo simpel maar altijd zo lekker.

gezond

Dinsdag
Het is een koude dag en dan heb ik zin in een warme lunch. Ik merk dat ik dat ook wel even nodig heb zodat ik de dagen lekker warm en cozy door kan komen. En dan komt de Aziaat in mij naar boven.. Ik haal een bakje rijst met allerlei lekkers erin. Nommm, ik kan er weer tegenaan!

di

Woensdag
Vandaag eet ik poffertjes mee met de meisjes. Hoewel ik vaak team zoet ben, vind ik poffertjes met een hartige topping juist erg lekker. Misschien ook omdat de poffertjes zelf al zoet is? Ik kies in ieder geval voor kaas op mijn poffertjes.

poffertjes

Donderdag
Tja, dat krijg je er van als je geen boodschappen wilt doen voor lunchtijd. Het brood was op dus ik pak wat crackers en vul een kom met verschillende soorten fruit. 

wo

Vrijdag
Het is vandaag erg koud dus ik heb weer trek in een warme lunch. Ik beleg een italiaanse bol met een omelet gevuld met kaas. Daar warm ik wel van op!

do

Zaterdag
Even een snelle hap voor we de deur uit moeten. Ik heb zin in iets zoets en hartigs dus het wordt een rozijnenbol belegd met kaas. 

vrij

Zondag
Ik merk vandaag dat ik ontzettend veel zin heb in groentes. Dat heb ik soms, vooral als ik dagen minder goed groente of fruit heb gegeten. Dan kan ik er zo naar verlangen. Mij maak je dan ontzettend blij met een bak sla dus dat is wat ik vandaag eet als lunch. 

zondag


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Phoicai

Geschreven door Phoicai

Reacties

4 reacties op “Lunchen met Phoi Cai 10”

  1. ziet er allemaal goed uit!
    een salade eet ik ook weleens als lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *