Lichtpuntjes van Phoi Cai

Nu ik weer aan het werk ben, ga ik ook weer ploggen. Deze week laat ik jullie graag mijn lichtpuntjes van de afgelopen weken zien, zoals Nouska en Sandra dit eerder ook al hebben gedaan. Het is weer eens wat anders dan een plog, maar een week vol (poep)luiers is vast ook niet zo interessant. Wie weet komt dat de volgende keer weer! Voor nu hoop ik dat jullie het leuk vinden om mijn lichtpuntjes te lezen.

Nieuwe auto! Afgelopen week konden we dan eindelijk onze eigen autootje ophalen. Een lange tijd hadden we de auto van mijn schoonouders en dan is het wel heel fijn om nu een eigen autootje te hebben waarmee we op pad kunnen gaan met de kleine. Met alles wat we tegenwoordig mee moeten nemen voor haar is dat wel erg handig!

auto

Hoewel het heel fijn is om een auto voor de deur te hebben staan, is het nu heerlijk weer om te wandelen. Het weer wordt steeds beter en hier maak ik graag gebruik van. Een heerlijke wandeling met Romy is tegenwoordig echt genieten. Ik heb de tijd moeten nemen om het wandelen weer op te bouwen na de bevalling en ik moet zeggen dat het steeds beter gaat om langere wandelingen te maken. Ik vind het heerlijk dat dit weer kan.

Afgelopen week heb ik dan ook mijn laatste afspraak bij de fysiotherapeut gehad. Tijdens de zwangerschap had ik last van bekkeninstabiliteit en hiervoor ging ik wekelijks langs bij de fysiotherapeut. Samen met haar heb ik ook het bewegen na de bevalling weer op de juiste manier opgepakt en ik ben blij dat ik me weer zo goed als nieuw voel. 

fysio

Wat erg pittig was maar veel voldoening gaf was mijn jaarlijkse dagje vrijwilligerswerk in Amsterdam. Elk jaar sta ik achter een kraampje vegetarische gerechtjes te verkopen namens een boeddhistische tempel. Het is elk jaar erg vermoeiend, maar het voelt goed om een steentje bij te kunnen dragen. Daarnaast is het ook hartstikke gezellig met mijn zussen en broer.

Eén van mijn mooiste lichtpuntjes op dit moment blijft toch de ontwikkeling van Romy. Wat bijzonder om dit elke dag te kunnen zien en er nu van te kunnen genieten. Het verbaast me elke dag wat een baby van drie maanden al kan. Afgelopen week rolde ze voor het eerst om van haar rug naar haar buik en een paar dagen later van haar buik naar haar rug. Ik was zooo onwijs trots! 

romy

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn lichtpuntjes van de afgelopen weken te lezen. Ik hoop dat jullie ook kunnen genieten van jullie lichtpuntjes. 

Phoicai

Geschreven door Phoicai

Reacties

27 reacties op “Lichtpuntjes van Phoi Cai”

 1. Zo leuk Phoi Cai (prachtige naam ook)! Heeel veel geluk met je prachtige dochter en ik wens haar veel gezondheid en geluk

 2. mooie blog. Proficiat met je dochtertje

 3. Super leuk om te zien! Echt leuk dat je er weer bent 🙂

 4. Wat een mooi meisje 😍 !

 5. Wat leuk zeg!

 6. Leuke week en wat leuk dat je dit allemaal met ons deelt!

 7. Wat een schattig klein meisje heb je! En gelukkig dat je weer kunt wandelen en bewegen zoals je wilt😃

 8. Fijn dat je er weer bent 🙂

 9. Wat leuk om te lezen, een naamgenootje 🙂 Wat een ontzettend schattig meisje, zeker op die leuke deken!
  Hopelijk krijgen jullie de komende tijd nog heel veel van dit soort lichtpuntjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *