EDAD Preview Spiegeltjes Workshop

Heb jij je kaartje al gekocht voor de Eating Disorder Awareness Day 2012? Het wordt een ontzettend interessante, leuke en gezellige dag! De voorbereidingen zijn in volle gang en de workshops worden heel leuk! Eén van de workshops zal het maken van een trots spiegeltje zijn, zodat je iedere dag kan worden herinnert aan het feit dat je trots op jezelf mag zijn.

We gaan creatief aan de slag met verschillende materialen. Natuurlijk krijg je wat leuke tips en ideeën, maar je mag vooral zelf lekker creatief aan de slag gaan! Op de EDAD zijn er nog meer leuke versieringen aanwezig! Een aantal voorbeelden krijgen jullie hier alvast te zien. Hoe die van jullie eruit komen te zien, komen we te weten op 30 juni 2012 tijdens deze geweldige dag! 

###

Nog geen kaartje?

HIER kun je hem bestellen!

Heb jij al zin in de EDAD 2012?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

16 reacties op “EDAD Preview Spiegeltjes Workshop”

 1. Super leuk! Kan niet wachten tot 30 juni 🙂

 2. oeeeeeeeeeeeeh ik wil echt zo’n spiegeltje maken, ik vind hem echt super mega cool!^^
  ik heb er zin in!:)

 3. Ik wil echt heel erg graag gaan!!! alleen ik weet niet hoe ik in houten kan komen. Want gaat er een bus naar houten? Want mn vader is met zijn auto weg en mn moeder is dan ook met haar auto weg dus ik kan ook niet met de auto komen, tenzij ik miss van de buurvrouw fso kan lenen. iemand een optie? Want ik kan ook wel met de fiets gaan alleen dat duurt 1.5 uur. O:

 4. Ik heb er echt super, super veel zin in! (L)

 5. Je kan makkelijk met het openbaar vervoer komen, er rijden genoeg bussen vanaf het station! 🙂

 6. Er gaat vanaf station Utrecht, gewoon een trein naar Houten. Binnen 8 minuten ben je er.

 7. Aaaah, is er een station in houten? (: oooh dan lukt het wel! gaat ie van driebergen-zeist naar houten? 😀 dan kan ik wss wel komen!!

 8. http://www.9292ov.nl (en nee, dan moet je eerst even naar Utrecht vanaf Driebergen-Zeist en daar overstappen. Maar vanaf driebergen-zeist kan je bijna komen fietsen)

  Tot dan!

 9. Woooaaa, die wil ik!! =D
  Ik hoop dat er veel plaatsen zijn..

 10. Echt super cool, ga ik zeker maken!

 11. Ik heb er mega veel zin in. Ik wil echt wel een proud-spiegel maken. Heb mega veel zin in de prouddag. 30 Juni, Here we come!

 12. leukleukleuk!! Heel veel zin in! 🙂

 13. oeeh die wil ik maken

 14. ben benieuwd, kijk het naar 30 juni uit!xxx

 15. Ik vind t echt heeeeeeel eng (mede door mn sociale fobie en het feit dat ik 27 ben, dus toch ook niet echt meer een jongere), maar toch een kaartje besteld. Mn nieuwsgierigheid wint het en ik wil toch ook wel erg graag. 🙂

 16. Aahhh! dat lijkt me zo gaaaaaaaaf!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *