EDAD Preview: Proud armband

Net als vorig jaar staat er ook dit jaar weer een leuke creatieve workshop ‘sieraden maken’ op het programma van de Eating Disorder Awareness Day 2012. Natuurlijk, gaan we weer voor een nieuwe, originele look, die je geheel naar jouw eigen stijl kunt samenstellen. Creëer je eigen zelfgemaakte Proud-armband op de EDAD en Let’s get Proud!

Naast dat het maken van sieraden natuurlijk heel erg leuk kan zijn biedt het maken van een echte Proud-armband natuurlijk nog iets extra’s.

Voor mij was het maken van vele Proud-armbandjes een belangrijke stap in mijn herstel. Op die manier kon ik iets voor anderen betekenen; mensen steunen, een hart onder de riem steken, een iets beter gevoel geven of misschien wat hoop brengen. Daarmee kon ik mezelf ook meer gaan waarderen; ‘Eindelijk had ik iets zinvols gedaan, ondanks mijn hardnekkige strijd met mijn eetstoornis’. De positieve reacties hierop gaven mij weer wat zelfvertrouwen en maakte me voor het eerst ook weer een beetje ‘trots’.

Een armbandje, symbool voor ‘Proud2Bme’ die je supportert
om trots op jezelf te kunnen en mogen zijn.

De kracht die het mij gegeven heeft, wens ik natuurlijk iedereen toe. Helaas kan niemand je ‘trots’ cadeau geven, maar hopelijk kun je het op de Prouddag wel zelf gaan ervaren.

Heb jij al een zelfgemaakte Proud-armband?

Bestel snel HIER je kaartje en kom tijdens de EDAD naar de workshop
‘Maak je eigen Proudarmband’

NicoleH

Geschreven door NicoleH

Reacties

14 reacties op “EDAD Preview: Proud armband”

 1. Als ik een proudarmbandje heb. hoop ik dat ik die kan vervangen met degene die ik nu heb..

  šŸ™‚

 2. Die van de plaatje vind ik echt heel leuk, schattig.

 3. dat plaatje*

 4. ik heb mijn kaartje nog niet klopt dat?

 5. hihi, ik zie mezelf zitten ;$

  dit armbandje is echt super schattig!
  ik hoop dat ik op de prouddag ook dit armbandje kan maken!

 6. @ t..z. ik heb mijn kaartje ook nog niet

 7. Bij de kaartjes staat duidelijk vermeld dat je ze ongeveer 2 weken voor 30 juni per email ontvangt.

 8. wat super leuk! mijn armbandje is inmiddels al wel een beetje afgedragen haha

 9. Die van vorig jaar die paste niet: of te wijd of veel te strak, dus ik heb ‘m door de ringband van m’n agenda gehaald. Hij is nu wel een beetje vies, maar zo herinner ik me eigenlijk iedere dag die Proud-dag van vorig jaar weer!

 10. leuke armband! Zijn ze niet te koop in de webshop ofzo hihi šŸ˜‰

 11. Ik wil dieee!

 12. Echt een super idee! Creatief bezig zijn helpt om even lekker af te dwalen en om dan met zo’n mooi resultaat te eindigen, super!

 13. Ik wil er ook graag een maken. Hopelijk kan ik na het maken van die armband Ook echt proud op mezelf zijn. Dit is nu nog heel erg lastig omdat ik best weet dat ik er mag zijn, maar dat vreselijke spook in mijn hoofd, maakt dat Ik het zelf niet zo voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *