EDAD Preview Catch your dreams!

Durf jij te dromen? Na de Eating Disorder Awareness Day 2012 worden jouw dromen misschien wel een stukje tastbaarder. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over akelige nachtmerries, want daardoor zul jij niet meer lastig gevallen worden. Jij krijgt namelijk de mogelijkheid om bij een van de leuke creatieve workshops je eigen ‘trotse’ dromenvanger te maken. Kom naar de EDAD en Catch your dreams!

Indianen hangen al heel lang dromenvangers boven hun slaapplaats. Het web van knoopjes filteren je dromen en zorgen dat nare dromen in het web verstrikt raken. Wanneer de zon opkomt zorgen de zonnestralen ervoor dat de slechte dromen langs het web en de veren naar beneden glijden en terug op aarde landen. Natuurlijk weten goede dromen door het web heen te breken en jou via de gaten in het web wel te bereiken.

Er wordt geloofd dat dromen een speciale betekenis hebben. Jij ontvangt een persoonlijke boodschap die alleen voor jou bestemd is.  Ben jij benieuwd wat voor belangrijk nieuws jouw dromen te vertellen hebben?

De cirkel rondom het web staat voor de cirkel van het leven. Aan deze cirkel hangen vaak veertjes die wapperen in de wind. Deze veren staan symbool voor adem en lucht.

Wij maken van de dromenvanger natuurlijk wel een echte ‘Proud dreamcatcher’.  Symbool voor trots, zelfvertrouwen en schoonheid mag  een pauwenveer daarin natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast kun je jouw dromenvanger opleuken met mooie kralen, linten en hangers. Als resultaat heb je dan een echte Proud dreamcatchers die je op je kamer een mooi plekje kunt geven.

Wie weet welke dromen jou zullen verrassen en wat de toekomst voor jou in petto heeft…

Lijkt het je ook leuk om zo’n mooie dromenvanger te maken?

Bestel HIER dan snel je kaartje.

NicoleH

Geschreven door NicoleH

Reacties

4 reacties op “EDAD Preview Catch your dreams!”

  1. ik heb een probleem ik heb al betaald maar heb nog geen kaartje ontvangen klopt dat?

  2. je vraag lijkt me niet iets voor deze dromenvanger blog šŸ˜‰ Bij de kaartjes staat toch dat je ze ongeveer 2 wk voor 30 juni per email krijgt? xxx

  3. Ik wil er echt super graag heen! Maar ik kan niet met iDEAL betalen helaas… šŸ™

  4. Superleuk! Zal dit zeker eens proberen maar met ander materiaal, ik bestel nu eenmaal niet graag via het internet… Iemand tips waar ik spullen kan kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *