De week van Marli – photo blog 28

Daar ben ik weer met een nieuwe photo blog! Het klinkt nog steeds cliché, maar de tijd vliegt! In mijn laatste plog was ik een gezellig weekendje weg naar Maastricht en dat is voor mijn gevoel nog maar pas geweest. Gelukkig heb ik aan dat weekendje weg nog hele mooie herinneringen en ook deze week heb ik weer herinneringen gemaakt. Het was geen hele spannende week, maar gewoon een lekkere normale week voor mij samen met de harige kids en vriendinnen. Veel kijk- en leesplezier! 

Maandag

Na een heerlijk lang zonnig weekend stond ik deze ochtend weer met het fijn zonnetje op! ‘s Ochtends was ik op één van de locaties van tanteLouise (mijn andere werk), maar door alle telefoontjes en met focus op de vergadering ben ik vergeten foto’s te maken…. Bij thuiskomst dook er eentje in de bosjes en was er nog een ander frummeltje aan het relaxen, haha. Ik ben maar braaf verder thuis aan de slag gegaan, maar kreeg tussendoor nog wel een heel leuk appje van een vriendin. Ze stuurde me foto’s van de cadeautjes die mijn moeder en ik voor haar verjaardag hebben gegeven, zo lief! 

Dinsdag

Ook deze dag begon weer stralend! Vandaag was mijn thuiswerkdag en dan vind ik het heerlijk om de hele dag in mijn sportlegging rond te lopen. Herkennen jullie dit? Het poezebeest genoot opnieuw van alle zonnestralen en ik heb (online en telefonisch) de nodige overleggen gevoerd. Tussendoor kwam m’n moeder ook nog even langs voor een theetje; dat is het fijne van thuiswerken. 

Woensdag

Deze ochtend was ik vrij, want ik moest ‘s middags en ‘s avonds werken. Helemaal geen probleem, want hierdoor kon ik gezellig met een vriendin en haar honden gaan wandelen in een mooi bosrijk gebied. Het was een beetje nat, maar onder de bomen voel je daar minder van 😉 Verder ben ik iedere dag al in afwachting van een mailtje van mijn behandelaar die de exposure-therapie aanbiedt. Ik heb afgelopen maandag een bericht naar hem verstuurd met de boodschap dat ik mijn behandeling wil gaan afronden. Begin december leek ik echt op mijn plek te zitten en ik had het gevoel mijn angststoornis daar aan te kunnen pakken. Helaas is mijn traject uiteindelijk anders verlopen en is m’n vertrouwen voor een deel geschaad. Vroeger zou ik toch pleasegedrag blijven vertonen en de behandeling voortzetten, maar ik ben na jaren leren tot de conclusie gekomen dat ik bij dit bereikte punt het heft in handen moet nemen en mezelf en de behandelaren niet voor de gek wil houden. 

Donderdag

Ook vandaag stond in de avond een vergadering (online) gepland, dus ik kon ‘s ochtends lekker een uurtje gaan spinnen. We konden wel merken dat het een benauwde ochtend was, want bij iedereen waren er straaltjes zweet zichtbaar 😉 Als jullie trouwens meer willen weten over wat ik bij tanteLouise doe, laat dit dan zeker weten in de reacties onder deze plog. 

Vrijdag

Yes! Sinds gisteren is één van mijn beste vriendinnen officieel verhuisd naar ”mijn” stadje. Deze middag ben ik meteen haar huis gaan bezichtigen en ik vind het echt heel mooi! Ik houd zelf ook van modern en nieuwbouw en zou zo bij haar kunnen intrekken, haha. 

Zaterdag

Na mijn ochtendritueel van de zaterdag – spinningles en boodschappen – ging ik in de middag op de thee bij m’n vriendin. Ook haar poezebeest is al net zo verwend als mijn Ronja’tje. We zijn ook nog even een frisse neus gaan halen en zijn langs onze oude basisschool gelopen. Althans, er staat momenteel geen school meer, want ze zijn recent begonnen met de sloop hiervan. Best raar om te beseffen eigenlijk, samen hebben we hier acht jaar op school gezeten en dat is al bijna twintig jaar geleden…! 

Zondag 

Deze zondag was het eerste pinksterdag, maar ik had gewoon mijn dienst voor Proud en dat vond ik ook helemaal prima. In alle rust heb ik al een start kunnen maken aan de puzzel voor het zomerrooster van onze vrijwilligers en mocht ik jullie weer berichtjes sturen op het forum. Ik blijf het leuk vinden om te doen! Oh en als jullie nog nieuwsgierig zijn naar mijn verwachte mail van mijn behandelaar – waarover ik woensdag schreef – hij heeft niet meer gereageerd. Ik baal hier zeker van, maar probeer het van mij af te zetten. 

 

Dit was mijn weekje in foto’s en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en misschien wat inspiratie of motivatie hebben gekregen over iets uit mijn leventje. Ik ben benieuwd wat deze week allemaal mij weer te wachten staat en dat geldt waarschijnlijk voor jullie ook. In ieder geval een dikke kus van mij en probeer te genieten van de kleine, fijne momenten! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *