Dat het goed blijft gaan met mij – S10

Dat het goed blijft gaan met mij. Dat is de titel van de nieuwe documentaire van Stien den Hollander, ook wel bekend als zangeres S10. Deze documentaire geeft een eerlijke blik op het leven van S10 voor, tijdens en na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ook zien we de strijd die zij heeft met haar mentale gezondheid en met haar verleden.

Het verhaal dat S10 met deze documentaire vertelt, is een verhaal van hoop, doorzettingsvermogen en de harde realiteit van het leven met mentale problemen. Ondanks dat veel mensen S10 als een succesverhaal zien, gaat het nog lang niet altijd goed met haar. S10 spreekt eerlijk uit dat het leven nog steeds moeilijk kan zijn en dat ze bang is om weer terug te vallen in oude patronen. De titel – dat het goed blijft gaan met mij – laat die angst, maar ook de hoop zien dat het goed met haar mag blijven gaan.

De documentaire laat de realiteit zien, dat het niet altijd goed gaat, zelfs als we dat zo graag willen. Het benadrukt de ups en downs van het leven na depressie en moeilijkheden, en hoe het een voortdurende reis kan blijven zijn naar geluk.

Let op: Deze documentaire kan veel erkenning geven als je je herkent in deze problematiek, maar het kan ook confronterend zijn.

“Dat het goed blijft gaan met mij” is te zien bij de EO op NPO Start en vandaag kan je de documentaire ook op npo3 zien om 21.10 uur.

Bron foto voorpagina: EO


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *