Biker Boots met studs

De winkels staan er al weer vol mee. Deze winter zijn de biker boots met studs helemaal in. Sommige zijn wat stoerder dan anderen. Sommigen zijn zelfs een beetje charmant en anderen wekken de indruk van kisten. Veel van de modellen hebben een duidelijk profiel in de zool, waardoor ze sneeuw bestendig zijn en dus handig voor de winter! Ze zijn voornamelijk zwart en daarom kun je ze dus in principe overal bij aan. Je kunt ze gebruiken om je ‘I kick ass’ outfit compleet te maken, passen perfect bij je ‘vandaag heb ik geen zin’ outfit en geven het tegelijk een fashionable tintje en je kunt ze ook gebruiken voor je ‘casual-chique day’.

 

Invito

Shoeline

 

Sacha

 

 

Wat vinden jullie van deze boots?

Suzanne

Geschreven door Suzanne

Reacties

42 reacties op “Biker Boots met studs”

 1. Heeel gaaf, vooral die bovenste.
  Wilde ze n half jaar geleden bijn kopen, totda ik ineens IE-DER-EEN ermee zag lopen.
  Zelfs tuttige meisjes in pastelkleur jurkjes en nog not geen ‘diva’ op hun voorhoofd hebben staan. Typisch Lady-Gaga-gedrag..’Kijk ik draag (een vleesjurk) leer en spikes en studs en grove schoenen/kleding die eigenlijk niet bij me passen, maar het vast heel tof want de hele wereld loopt ermee rond, maar toch ‘ik creeeer zooo lekker mn eigen stijl’, ik ben zooo anders dan de rest’
  Bah!
  Sorry Gaga-aanhangers, no offense ^^

 2. Mijn mijn mijn mijn! 😀
  Dat is zoo geweldig mooi!

 3. ik vind het maar niks…

 4. Leeeeuuukk!! Ik heb die van de Sacha met al die gespen (niet op het plaatje hierboven) Ik heb ze al 2 jaar en ze zijn nog steeds te koop. Dat vind ik wel jammer. Maar ze blijven leuk:D

 5. Helemaal eens met Laura.
  Heb in plaats daarvan sinds vorige winter een soort motorlaarzen zónder studs, kistjes maar dan net iets minder “lomp” en ik heb nog nooit iemand gezien met iets dat erop lijkt en ik krijg er heel veel hele positieve opmerkingen over. Ben dus wel blij met m’n aankoop en hoewel ik deze soort schoenen ook leuk vind zou ik er niet mee lopen..

 6. Jammer dat mensen (laura) zo oordelen op basis van uiterlijk, echt heel jammer. Meer zeg ik er ook niet over.

  & mooie schoenen (:

  X

 7. Ik vind ze niet zo elegant,
  er zijn ook nog andere schoenen die zowel stoer en elegant zijn, maar deze niet echt.
  Maar als andere ze dragen, mij best hoor 🙂

 8. Laura heeft natuurlijk gewoon recht op haar mening en smaak maar ik vind mezelf toch echt geen fake of een ‘diva’ omdat ik pastelkleurtjes draag met af en toe wat stoerdere laarsjes. ik heb geen bikerboots maar meer bruine lompere schoenen bijv. ik vind het leuk staan bij een jurkje omdat het het geheel wat minder schattig en bloemig maakt

 9. ik heb voor deze rage kwam haha ook regenlaarsjes met studs gekocht, super leuk!

 10. ik vindt ze super leuk, vindt het alleen jammer dat ze nu in zijn. want nu lopen al die mensen er mee die eerst tegen mij zeiden van: gadver wat lelijk… ik snap zulke mensen niet, wat is er zo leuk aan trends?!?!?! TELL ME 0.O

 11. Nice. Maar dat vond ik al voordat ze in de mode kwamen..

 12. Bij de bristol heb ik ze :))

 13. tof, maar iedereen heeft ze, dus ik zou ze niet zo heel snel meer kopen.

 14. Ik vind het geweldig dat ze in zijn —> overal te koop —–> niet afhankelijk van fucked up dure alternatieve merken (types als New Rock, ik kijk jullie aan) ——> ook als ze uit zijn en de meesten iets anders dragen heb je er nog leuke schoenen aan o3o —-> Profit ^_^

  Vind sommige exemplaren wel wat overdone soms, maar de meesten vind ik tof ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *