Video: 10 eetstoornis herstel tips voor 2019

 

De eerste dag van het nieuwe jaar. Een jaar vol kansen, mogelijkheden, angsten om te overwinnen en uitdagingen om aan te gaan. Het kan voelen als een fijn moment, een nieuwe start. Voor sommige voelt het misschien minder positief. Het idee van nog een jaar met een eetstoornis kan een overheersend negatief gevoel geven. Toch betekend dat niet dat het hele jaar alleen maar negatieve momenten gaat brengen. Een nieuw jaar brengt nieuwe mogelijkheden. Ook in 2019 kun jij weer stappen zetten in het herstel van jouw eetstoornis.

Om het jaar met een boost van start te laten gaan vind je in dit filmpje 10 tools die ons enorm hebben geholpen tijdens ons herstel. Verschillende ideeën en tips die jou handvatten kunnen geven om zelf weer nieuwe stappen te gaan zetten. Misschien voelen de stappen doodeng, maar weet dat je niet alleen staat. Ook dit jaar staat de redactie en de andere bezoekers van Proud weer voor je klaar om je te helpen en ondersteunen waar dat mogelijk is. Je hebt enorm je best gedaan in 2018 en ook in 2019 zullen er voor jou mooie en gedenkwaardige momenten zijn -hartje-

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

M. - Woensdag 2 januari 2019 09:43
Dankjewel, mooie vlog!
Lost girl - Woensdag 2 januari 2019 10:55
Wat een vrolijke manier om zo het nieuwe jaar in te gaan. Jullie allemaal van proud ook een heel gelukkig, ontspannen en inspirerend jaar gewenst! Ik zie uit naar alle mooie helpende blogs.

Happy 2019!!

Liefs,
Lost girl