Q&A: hoe gaat het nu echt met jullie

 

Hey, alles goed? Ja hoor, prima! Hoe vaak begin jij een gesprek op deze manier? Het is niet zo dat je altijd bij iedereen je hart uit moet storten als deze vraag wordt gesteld. Daar heb je ook niet altijd zin in of behoefte aan. Maar wat als je er eigenlijk wel behoefte aan zou hebben? Welk antwoord komt er dan uit, wanneer je hier eerlijk antwoord op geeft? Ook wij beantwoorden deze vraag in de Q&A van vandaag, samen met een aantal andere vragen over eetstoornissen en mentale gezondheid.

Wil jij kwijt hoe het met jou gaat? Behoefte aan een luisterend oor? Of heb jij ook vragen waar je mee zit? Kom dan gerust langs op ons forum of in onze chats. We staan graag voor je klaar! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nicole1970 - Dinsdag 31 mei 2022 17:38
Hey Lonneke,

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs
Team Proud2Bme - Dinsdag 31 mei 2022 18:58
Hee Nicole,

Wat lief, dankjewel!

x
Maan - Dinsdag 31 mei 2022 17:57
Ik vind juist ook Q&A's heel fijn en leuk! Dagjes eten ook, maar dit vind ik ook altijd wel echt heel erg fijn. Dankjulliewel
Jot - Vrijdag 3 juni 2022 13:38
Same here,heb ook veel aan deze Q&A filmpjes!Zie uit naar de volgende!
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Vrijdag 3 juni 2022 13:40
Leuk en fijn om te horen! :D

Veel liefs en goed weekend gewenst,
x