Live: World Eating Disorder Action Day

 

Vandaag is het World Eating Disorder Action Day! Ook in Nederland maken we er een bijzondere dag van en vragen we samen om meer aandacht voor eetstoornissen als ernstige en behandelbare ziekte. Het thema van deze editie is 'verbinding'. Na twee jaar de dag via onze beeldschermen te hebben moeten meemaken, mogen we elkaar dit jaar eindelijk weer in real life ontmoeten en vindt de SocialWalk plaats in het prachtige Park Sonsbeek in Arnhem. Kan je hier niet bij zijn om welke reden dan ook? Geen paniek, want dit jaar kan je er ook vanuit huis weer bij zijn. De livestream is vandaag namelijk via Instagram te volgen.

Volg hier de wedad-livestream

Via bovenstaande link kom je op de Instagrampagina van Wedad Nederland. Zij zullen via hun Instagramstories de livestream uitzenden. Kijk mee en/of laat een reactie achter in de chatfunctie van Instagram Klik hier voor het programma van vandaag en bekijk hier wat wij eerder schreven over de WEDAD. Meer informatie over de WEDAD vind je hier.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Proud2Bme (@proud2bmenl)

Veel plezier met het kijken naar de livestream. #wedadweverbondenzijn


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

T.Huisman - Vrijdag 3 juni 2022 06:20
Come and join. Have a bodypositivity day. .