Het Growing Minds Spel van ISA Power

 

"Soms zou ik weleens willen dat jullie een kijkje in mijn hoofd konden nemen." Het is een zin die ik tijdens mijn eetstoornis(herstel) met enige regelmaat heb geroepen. Wanneer je worstelt met eetproblemen, kan je je vaak alleen en onbegrepen voelen. Want hoe ga je met de mensen in jouw omgeving het gesprek aan over jouw eetproblemen? ISA Power ontwikkelde daarvoor een manier om dat al spelenderwijs te doen: Growing Minds.

Growing Minds is een psycho-educatiespel, speciaal ontwikkeld voor mensen met eetproblemen. Het spel kan gespeeld worden met familieleden, maar ook met vriendinnen en lotgenoten of ingezet worden in (groeps)therapieën. Het spel bestaat uit diverse vragen over eetproblemen, maar ook over de werking van het lichaam, emoties en het brein. Tegelijkertijd bevat het spel ook mooie vragen over hoe je negatieve overtuigingen kunt omdraaien of hoe jij jouw dromen en doelen werkelijkheid kan gaan maken. Nou, dat klinkt supergoed, vinden wij hier op de redactie van Proud! En dus spelen wij in de video van vandaag zelf Growing Minds. 

 

Wil je het spel zelf ook eens proberen? Dat kan via deze link

 ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en diëtisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lampj - Dinsdag 7 maart 2023 17:56
Fijne ontspannen video, ik heb braaf meegespeeld ;)
Britneyangel - Dinsdag 7 maart 2023 22:31
goed spel met goeie vragen, het is een gezellige video