Ploggen: De week van Irene 18

 

Het is maandag en het was me weer een weekje moet ik zeggen. Ik trapte af met een blauwe maandag en sloot af met een groot feest. In de tussentijd heeft onze lieve collega Lotte afscheid genomen van Proud en ben ik met Daphne naar het NAE Congres geweest. Verder ben ik bíjna gestikt in m'n pizza en heb ik heel veel lekker bier gedronken. We noemen het ook wel: De ups en downs. Ik denk bij ons allen wel bekend. 

♥ Maandag
Vandaag begon met een ochtendje werken. Daarna heb ik weer even basgitaar gespeeld. Een hele tijd heb ik mijn basgitaar links laten liggen, maar ik heb er tegenwoordig echt weer lol in. Verder was het eigenlijk een beetje een rotdag. Ik heb nog even een vriendin gezien en verder heb ik niet veel meer gedaan behalve een lekkere warme douche nemen, nacho's eten en op de bank chillen. Een flinke huilbuil luchte ook wel op.

♥ Dinsdag
Gisteren werkte ik op kantoor. Het was een rustig maar gezellig dagje. Gisteren had ik een vriendin van mij geappt of ze thuis was, omdat ik even steun zocht, maar ze was niet thuis. Daarom kwam ze deze avond even langs om te eten. Dat was gezellig en we hebben een begin gemaakt aan ons plan voor een roadtrip. We willen volgend jaar september met een camper langs de westkust van Amerika. Super veel zin in! Dit stond echt al een tijd op m'n bucketlist. Wat zou jij graag ooit nog eens willen doen?

♥ Woensdag
In mijn vorige plog schreef ik al over het onderzoek naar mijn blaasontstekingen. Behalve dat er wat witte bloedcellen in mijn urine zaten kwam er verder niks uit de onderzoeken, dus het onderzoek werd vervolgd. Ik moest plassen op een gekke wc waar ze je plasstraal meten en er werd een echo van m'n blaas gemaakt. De uroloog denkt toch dat ik overactieve bekkenbodem heb, dus ik ben doorverwezen naar de speciale fysio en kan op YouTube opzoek gaan naar oefeningen hiervoor. Over 4 maanden hebben we weer een afspraak om te kijken hoe het gaat.

Thuis heb ik even een momentje genomen om een yoga video van Yoga with Adriene te volgen. Daarna was het tijd om live te gaan op Instagram. Waar we normaal gesproken live koken leek het me leuk om live een pizza te bestellen. Nou, dat was wat. Allereerst schrok ik enorm van de pizzabezorger die echt KEIHARD op de deur bonste. Ook sloot ik de video vroegtijdig af omdat ik me zo verslikte dat ik niet kon stoppen met hoesten. Haha. Echt mijn week dit, pfff, maar gelukkig was het verder wel fijn. Ik hoop dat jullie dat ook vonden.

♥ Donderdag
Vandaag ging ik samen met Daphne naar het NAE Congres in Zwolle. Vroeg opstaan dus! NAE staat voor Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. Het was een heel interessante en gezellige dag. We hebben ook gevlogd, dus morgen meer hierover in onze wekelijkse video.

♥ Vrijdag
Een dag met gemengde gevoelens. Zoals jullie misschien wel weten was afgelopen vrijdag Lotte haar laatste werkdag. Dat vind ik heel jammer, maar ik vind het ook tof dat ze een nieuwe uitdaging heeft gevonden en ben blij dat we elkaar hebben leren kennen. Het was super fijn om samen met jou te werken Lotte! Als verrassing had ze huisgemaakte mede (honingwijn) meegenomen. Bijzonder en lekker, helaas zijn we vergeten om er een foto van te maken.

Na werk ging ik snel even naar huis om te eten om daarna snel terug naar het station te gaan. Met een groepje vriendinnen ging ik namelijk naar een bierfestival in Antwerpen. We wilden ook heel graag even naar het 'Beer lovers café'. Dat zouden we na een hele dag bier proeven op het festival echt niet meer redden, dus we besloten de avond daarvoor al te gaan. Ik weet niet of je iets met bier hebt, maar mijn lievelings van deze avond was de 'Leevike' van Põhjala. Een heus kerstbiertje en in de kerststemming waren wij wel al. Kijk maar naar onze sokken. 

♥ Zaterdag
Na wat biertjes en een bezoekje aan de snackbar hebben we lekker uitgeslapen waarna we ergens wat zijn gaan eten. Ook dronken we nog ergens thee waar ze kerstballen aan het plafond hadden hangen. Dat zag er echt heel leuk uit. Wel ietsje te veel werk om thuis te realiseren, vond ik, haha.

Later op de middag begon het festival. In een grote loods hadden een tig aantal brouwers zich opgesteld om hun meest lekkere biertjes te laten proeven. Er waren zoooo veel soorten, wauw. In het boekje omcirkelden we de biertjes die we wilden drinken om het overzicht een beetje te bewaren. Je krijg een heel klein glaasje, want anders kan je nooit zo veel proeven natuurlijk. Ook nemen we slokjes van elkaars bier en eten we chips en kaas. Nou, dan ben ik een tevreden mens. En oh ja, op dit festival is de rij voor de wc bij de mannen langer dan bij de vrouwen. Ook wel eens fijn. ;-) Voor de liefhebbers: Mijn favoriet van vandaag was de 'Tonkanilla Mangorange' van Dugges.

 

♥ Zondag
Meer bier! Althans, op de foto zie je de biertjes die ik op het festival had gekocht. Die zijn voor later een keertje, ik zit er nu wel even vol van. Ook neem ik altijd zak augurkenchips mee als ik in Beglie ben geweest. Die ik kan ik hier in Den Haag in ieder geval nooit vinden. 

Verder heb ik niet zo veel gedaan vandaag. Een beetje comedy kijken op Netflix, lekker chillen en terugblikken op een fijn weekend. Een groot contrast met het begin van de week. Zo is alles ineens weer anders en daar probeer ik dan ook altijd vertrouwen in te hebben. Of zoals mijn vader zou zeggen (naar een liedje van De Dijk): "Wanhoop niet, wanhoop niet. Straks is het allemaal weer anders of misschien wel beter dan ooit. Dus wanhoop niet, wanhoop nooit." Die geef ik je graag mee. :-)

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

cynthia - Maandag 3 december 2018 20:33
Mooi inspirerend! Kan ik wel effe gebruiken ook bedankt!x
Hilde - Maandag 3 december 2018 22:46
Leuke blog Irene! Zo stoer hoe jullie van de redactie jullie ups en downs met ons willen delen, dankjewel :) Toevallig zag ik je vandaag nog lopen. Fijne nieuwe week!
Laura - Woensdag 5 december 2018 17:01
altijd fijn om jou te lezen Irene!