De week van Irene - photo blog 44

 

Sporten voor de lol en gezellig samen eten. Korte broeken en blote armen in de zomerzon. Heerlijk! Het was allemaal niet zo vanzelfsprekend toen ik een eetstoornis had. Ik mag wel zeggen dat dit echt een topweek was. Niet elke dag na een eetstoornis is een topdag, daarover schrijf ik in de blog 'Herstel was niet waar ik op hoopte', maar soms zit je er gewoon zó lekker in. Dan vraag ik me af of het niet vervelend is om zo'n goede week van iemand te zien, als jij zelf misschien een mindere week hebt gehad. Maar ik hoop dat het vooral een berg positieve energie meebrengt. En dat het motiveert om ook vandaag weer tegen die eetstoornis en voor jouw vrijheid te vechten. Want als ik één ding heb geleerd, dan is het wel dat niets vast staat in het leven. En dat kan zeker in de positieve zin zijn. Gun jezelf die kans! 

♥ Maandag

It's a beautiful day! The sun is shining! I feeeeel good! #MOOD

Ligt het aan mij, is het het mooie weer of de leuke planning die er deze week aan zit te komen? Vast een beetje van alles! Onder het genot van een kersverse aflevering van mijn - toch wel - favoriete podcast, loop ik 's ochtends in het nog niet te warme zonnetje langs het water. Mijn lievelingsmoment van de dag.

Na een ontbijtje op het balkon, ga ik lekker aan het werk. 

Na werk is het tijd voor wat huishoudelijke taken, moet ook gebeuren! Ook wordt er deze zonnige dagen best wat tijd op het balkon doorgebracht. Lekker liggen, zitten, praten, lezen en samen eten. De laatste tijd koken we regelmatig recepten van Dishing Out Health.  

♥ Dinsdag

Good morning! 

Buiten eten geeft mij echt een vakantiegevoel. 

Maar na werk loop ik tegen iets vervelends aan. Ik ga zelfs even op bed liggen, maar besluit na een tijdje dat ik eigenlijk wel toe ben aan wat frisse lucht op het strand. Ik weet nog een vriendin te strikken voor een drankje bij Hart Beach. Toch nog een fijne avond zo! Heel fijn zelfs!

♥ Woensdag

Maandag kreeg ik een melding dat er een nieuwe video van Yoga With Adriene online stond. Daar had ik zin in deze ochtend! Geïnspireerd door Lonneke, rol ik mijn yogamat voor de verandering eens uit op het balkon. Waarom deed ik dit niet eerder?!

Tussen mijn ochtend- en avondshift door, spreek ik met een vriendin af in het park. Ik neem het ervan om lekker buiten te zijn met dit mooie weer, maar dat is niet altijd de standaard. Soms ben ik liever binnen of heb ik iets anders te doen. Ik kon het best lastig vinden als ik binnen bleef, omdat ik het gevoel had dat ik naar buiten móest. Daarover schrijf ik in de blog 'Binnen met mooi weer'. 

 

Donderdag

Ik begin de ochtend met een duik in de zee. Dat klinkt stoerder dan het was, want ik ben best bang voor kwallen, zelfs al weet ik dat ze niet zo hard prikken. Er dreven er behoorlijk wat in het water vandaag. Toch nog even koppie onder, lekker, en dan snel eruit! 

Na een middagje werken, heb ik in de avond afgesproken met een vriendin om te gaan boulderen!

♥ Vrijdag

Ik vind het heerlijk om in de trein naar de voorbijrazende weilanden te kijken. Ik werk dus een dagje op het Proud-kantoor.

's Avonds ga ik langs de radioshow van m'n vriend. Ze zijn zo lekker bezig! En ze zijn altijd gastvrij. Mega trots ben ik op ze. Dat mag ook wel eens gezegd worden! 

♥ Zaterdag

Boulderennnn! Dit is echt mijn nieuwe verslaving. Als mijn spieren (en handen) dit vaker aankonden, zou ik elke dag wel willen. Maar hersteltijd tussendoor is belangrijk. Deze ochtend ga ik solo!

Thuis even opladen, want aan het eind van de middag heb ik nog een (golf)surfles op de planning. Met een wetsuit durf ik de kwallenzee wel aan. Sportief weekje zo! Ik dacht dat het wat veel van het goede zou zijn, maar het ging écht lekker. Daar is natuurlijk wel (lekkere) brandstof voor nodig. Ik ga voor pizza! We ploffen neer in het zand en bestellen nog een wijntje.

  

♥ Zondag

's Ochtends doe ik rustig aan. Even bijkomen van de dag ervoor! Als ik m'n ontbijt aan het maken ben, switch ik toch maar even naar een 'niet zo spierwitte' outfit, haha.  

In de middag staat de wekelijkse bandrepetie met Ivyvox weer op het programma. Donderdag hebben we ons eerste optreden bij IN-EDIT; een heel tof festival met internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. We zijn het randprogramma van de documentaire over The Go-Go's in de Melkweg! Dat vinden we allemaal best een beetje spannend, maar we hebben er ook mega veel zin in! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ⚡IVYVOX⚡ (@ivyvoxmusic)

's Avonds zit ik samen met mijn vader en broer op de bank om naar het EK voetbal te kijken. Het was een spannende wedstrijd, maar het Nederlands Elftal heeft gewonnen! Hup Holland Hup! 

Ik hoop dat je het leuk vond om weer een keertje mee te lezen en te kijken! Ik merk wel altijd, dat als ik zo stil sta bij mijn week, ik ook echt langer na kan genieten van de leuke dingen. En dat ik me daar ook echt dankbaar om kan voelen. Dat is fijn en mooi. Daarom van mij aan jou de vraag: waar heb jij in jouw afgelopen week van genoten? 

♥ Liefs,
Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patroklos10 - Maandag 14 juni 2021 19:12
wat een heerlijke fotoblog. Ik word hier zo blij van en voor mij juist super helpend hoe een week van iemand met veel energie die is hersteld eruit ziet. Zo in balans ook hoe je goed voor jezelf zorgt op alle fronten. Hier verlang ik ook naar. Ik heb genoten van jouw blog dus! en ook van de laatste asperges van het seizoen. De zon is ook lekker, maar ga ook even jouw binnenwerken blog lezen, want herken het gevoel van naar buiten MOETEN. :)
Beaudine - Maandag 14 juni 2021 19:32
Wat ben je toch een leuk mens! 💗🌻
Saskia - Maandag 14 juni 2021 20:00
Wauw, wat een heerlijke week!

Ik had afgelopen week eigenlijk juist niet zo’n fijne week en hoop dat deze week wel een hele fijne week voor mij wordt want woensdag staat er iets spannends op de planning!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 15 juni 2021 10:31
Is het iets leuks spannends? :-D Heel veel succes in ieder geval! Hoop ook dat jouw weekje deze week wat fijner mag zijn. Take care x
Saskia - Maandag 21 juni 2021 11:21
Tussentijdse toets, vrijstelling voor bijzondere verrichtingen is binnen hoor 😊
DragonFly - Maandag 14 juni 2021 20:48
Klimmen mogen m'n man en ik ook echt weer eens inplannen. Heerlijke hobby is dat toch ook
britneyangel - Maandag 14 juni 2021 22:02
nou irene je bent lekker actief geweest , fijn om te zien en te lezen dat je een leuke week had gehad! wat voor vervelends had je dinsdag dat je op bed even ging liggen hoofdpijn ofzo?
R - Dinsdag 15 juni 2021 07:02
Superweekje! Is je vriend een bekende radio-DJ?
Arwen - Dinsdag 15 juni 2021 12:23
Hallo irene wat leuk dat je zo'n fijne week hebt gehad fijn dat je het boulderen zo leuk vond en lekker gegeten hebt leuke foto van jou en je band alleen naar wat je aan je hand hebt ik hoop dat het geen pijn deed en doet irene ik vind je een lieverd en zoiezo alle vrouwen van de redactie zijn leuke spontane vrouwen
Helen - Dinsdag 15 juni 2021 21:07
Wat een leuke en fijne week! Afgelopen week was vooral heel stressvol maar als ik nu terugkijk in m’n foto’s waren er ook zoveel heerlijke momenten!
Aine - Woensdag 16 juni 2021 10:54
Was leuk om te zien en inspireert mij ook om wat meer te gaan bewegen op een leuke en verantwoorde manier.