Tussendoortjes van Lonneke 2

 

In al die tijd dat ik bij Proud2Bme werk, heb ik maar één 'Tussendoortjes met' blog gedaan (hier kan je 'm bekijken). Daar moet verandering in komen, vond ik! Bij deze dus. Kijk lekker mee met een paar tussendoortjes uit mijn week. Hopelijk kom je weer wat leuke dingen tegen die je als inspiratie kunt gebruiken!

Wat ik tussendoor eet, varieert. Zo heb ik weken dat ik het liefst echt zelf iets maak, dagen dat ik trek heb in iets zoet of juist meer honger heb. Die variatie is denk ik ook gezond. Afgelopen week stond in het teken van 'gemak' en ook dat is helemaal prima!

De tussendoortjes die ik hier laat zien, zijn slechts een fractie van mijn eetpatroon. 

Maandag

Deze 'Graze' bars, heb ik helemaal ontdekt! Deze smaakt naar framboos (een beetje zoet-zurig) en de bar zelf is vrij zacht en voelt hierdoor echt een beetje aan als een soort fruitbrownie! 

 

Dinsdag

Sinds kort ben ik helemaal gek op de belvita koekjes. Gewoon, die met stukjes chocolade erin. Helaas breken ze vrij snel, dus thuis eet ik ze heel suf van een bordje. 

 

Woensdag

Vandaag had ik zin in iets hartigs. Tijd voor noodle soep met gedroogde kimchi! Verse noodles vind ik wel echt veel lekkerder, maar voor tussendoor volstaat dit ook. 

 

Donderdag

Een dagje op kantoor. De koekjes van eerder deze week neem ik meestal dan mee. Lekker makkelijk. Als ik op locatie werk, heb ik meestal gedurende de dag meer trek, dus meestal neem ik er dan nog iets naast. Vandaag waren dat bosbessen. 

 

Vrijdag

Yes, weekend! Heerlijk om de week af te sluiten met wat lekkers op de bank. De Ruby Magnum doet het dan altijd goed! 

Zaterdag

Mijn vriend had boodschappen gedaan en nam brownies mee! Hmm! 

 

Zondag

Omdat het zo lekker zonnig was vandaag, wilde ik graag mijn baardagaam even mee naar buiten nemen. Daar at ik deze koek met cranberry en witte chocolade bij.

Waar heb jij allemaal van genoten afgelopen week?

x Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anna - Woensdag 28 juli 2021 20:22
fijne blog! voelt realistisch
E@ - Donderdag 29 juli 2021 09:36
Ik vind ook dat dit realistisch voelt.
Hoewel voor mij toch echt te moeilijk.
Odette - Donderdag 29 juli 2021 16:14
Misschien kan het dan een motivatie voor je zijn om het ooit wel te kunnen? Liefs xx
Esther - Donderdag 29 juli 2021 17:02
Gewoon uit nieuwsgierigheid: zijn dit alle tussendoortjes die je op een dag eet Lonneke? Of eet je b.v. s avonds na het eten ook nog iets tussendoor?
Lianne - Donderdag 29 juli 2021 23:11
Vgm staat boven dat ze niet alles laat zien! Over het algemeen zijn 3 tot 4 tussendoortjes per dag "normaal" dus ook nog na het avondeten.
Lonneke - Team Proud2Bme - Vrijdag 30 juli 2021 10:09
Hi Esther,

Goeie vraag! Nee, dit is echt een fractie ervan. Ik probeerde vooral een variatie te laten zien tussen portiegrootte. Zo at ik de magnum na het avondeten, maar de belvita koekjes at ik tussen mijn ontbijt en mijn lunch.

Hopelijk is dit een beetje een antwoord op je vraag.

Veel liefs!
Saskia - Maandag 2 augustus 2021 08:00
Wat mij betreft een realistisch beeld van hoe verschillende tussendoortjes er in een week uit kunnen zien.

Ik zou het zelf wel interessant vinden om eens alle tussendoortjes van iemand in een week te zien.
britneyangel - Donderdag 29 juli 2021 19:29
die belvitakoekjes zijn erg lekker!
An - Donderdag 29 juli 2021 19:39
jaaa belvita! ze breken altijd al zodra ik er ook maar naar kijk, maar zelfs als kruimels en gruis zijn ze nog lekker