Een dagje mee eten met Lonneke 2

 

Welkom bij alweer mijn tweede dagje mee. Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn vorige vlog, dus het werd weer tijd! Vandaag neem ik jullie mee met Koningsdag. Ik slenter over rommelmarkten, heb een ontmoeting met mijn verleden en eet sushi op een verjaardag. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder! 

 

Liefs,

Lonneke

 

Elke dinsdag komt er op ons Youtube Kanaal een nieuwe video online waarin we jullie een dagje meenemen, nieuwe producten testen en nog veel meer. Vragen, opmerkingen, suggesties? Laat gerust een berichtje achter!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Dinsdag 30 april 2019 13:34
Wat heftig! Ik zit hier gewoon met je mee te grienen. Wat mag jij trots zijn op jezelf dat je door bent gegaan en niet in alle paniek naar het verleden bent gevlucht. Echt heel stoer en dit laat idd zien hoe ver je bent gekomen. Een soort extreme exposure die 100% geslaagd is. Je bent overeind gebleven. Zeer inspirerend. Dankjewel voor je kwetsbaarheid. Dikke knuffels
R - Dinsdag 30 april 2019 13:39
Wat een prachtige, eerlijke en kwetsbare vlog. Dankjewel dat je je zo durft open te stellen, het is heel inspirerend. Wat fijn dat je er zo 'oké' bent nadien, dat is je echt gegund. Heel veel liefs ♥
Slakkie - Dinsdag 30 april 2019 13:39
Lonneke! Powervrouw! Mooi mens! Stoer mens! Eerlijk mens!
Wat een oprechte vlog! Vreselijk om te ervaren zo een moment, maar wat een sterke meid ben jij!
Niet kiezen voor destructieve handelingen betreft eten. Gewoon zijn en ervaren. De emoties erkennen.
Jeetje! Echt geraakt door je vlog. Stoere mooie meid!
Dragonfly1991 - Dinsdag 30 april 2019 13:40
Wat dapper dat je dit hebt gedeeld. Ik kan me helemaal voorstellen hoe erg je geschrokken moet zijn.. Wat vangt je vriend je lief op.
Take care.

Ps, mijn man ontleedt z'n tompouce ook altijd
Indra - Dinsdag 30 april 2019 13:47
Wauw, Lonneke, ik keek oprecht deze video met kippenvel. Wat heftig moet dat zijn geweest en geheel onverwachts. Volgens mij heb jij een hele lieve vriend die jou hierin steunt ;-).
Anoniem - Dinsdag 30 april 2019 13:58
Wauw, Lonneke... Wat een respect voor jou. Sowieso dat je zoiets heftigs (ongepland) gefilmd hebt en wél aan Proud-kijkers laat zien, maar ook zeker hoe je ermee omgaat. Heftige situaties gaan niet weg na je eetstoornis, maar de omgang ermee kan veranderen. Jij laat heel duidelijk zien dat dit dus ook kan. De situatie is voor jou echt heftig, maar dat kan en mag er zijn. Wat fijn ook dat je die reflectie achteraf geeft. Ik was daar namelijk heel benieuwd naar (maar uiteraard wist ik niet of je die wilde geven).

Je mag echt heel trots zijn op jezelf! En guess what? Superknap dat je dat zelf ook bent! Echt, een enorme pluim voor jou. Dank je wel dat we met je mee mochten kijken. Dank je wel voor je kwetsbaarheid. En ik blijf het schrijven: Dit soort openheid en de oprechtheid waarmee je omgaat met de situatie (geen drama om de clickbait, zeg maar) maken jou voor mij echt een aanwinst voor Proud.
Dani87 - Dinsdag 30 april 2019 14:00
Lonneke, wat mag je super trots zijn op je zelf dat je niet terug bent gegaan naar de veiligheid die jou eetstoornis jou heeft geboden tijdens de heftige dingen in je leven. Wat moet het heftig moet het zijn geweest om je vader zo na jaren tegen te komen.

Ik hoop dat Ik ooit net zo sterk met mijn nare verleden kan omgaan als jij! Ik zit momenteel midden in mijn herstel.
Golden - Dinsdag 30 april 2019 16:26
Wat heftig dat je dit zo onverwachts overkwam, maar ook wat ontzettend dapper dat je hier durft te delen wat er gebeurde en wat het met je deed. Ik kan me voorstellen dat het heel kwetsbaar voelt om dat hier te laten zien en ik vind het echt heel knap van je. Ik vind het ook heel mooi en inspirerend om te zien hoe je het uiteindelijk een plek kunt geven en verder kon gaan met je dagen.
Myrthe - Dinsdag 30 april 2019 16:27
Lieve Lonneke ik reageer eigenlijk nooit meer op artikelen hier. Maar dit raakt me zo enorm. Je bent echt een heel groot voorbeeld. Wat ben jij een krachtig en prachtig mens!!
L - Dinsdag 30 april 2019 16:30
Zo enorm bedankt dat je dit met ons wilde delen. Het is zo krachtig, en zo waardevol. Dankjewel.
Mar - Dinsdag 30 april 2019 17:08
Vind het echt heel moedig, knap en kwetsbaar dat je dit met ons wilt delen. Hoop dat je het een plekje kan geven! Liefs
D - Dinsdag 30 april 2019 17:21
Wat super heftig Lonneke, en wat onwijs knap hoe je je staande heb weten te houden en niet hebt laten verleiden door je eetstoornis. Super krachtig en ik geef je een hele warme, lieve virtuele knuffel
Sie - Dinsdag 30 april 2019 18:48
Lieve Lonneke, ben er helemaal stil van, dit was echt een bijzondere vlog. Zo ontzettend dapper dat je dit deelde, heel veel respect hiervoor. Sluit me helemaal aan bij de eerdere reacties, je bent een topper! Liefs ♥
Jo - Dinsdag 30 april 2019 19:03
Ik denk dat je vader alles leest en expres zo in beeld heeft gedaan die camera heeft die vast gezien knap hoe je ermee omgaat
britneyangel - Dinsdag 30 april 2019 19:33
dat is dan wel schrikken voor je dat je ineens je vader ziet, heftig voor je maar je hebt het goed gedaan lonneke!
Evemary - Dinsdag 30 april 2019 19:43
Heftig dat je dit is overkomen en dat je zo overvallen werd door dit moment. Knap hoe je hier mee om bent gegaan en hoe je dit hebt laten zien.
Framboosxx - Dinsdag 30 april 2019 20:03
Who dit raakt me. Wat sterk hoe je reageert, ermee omgaat en dit zo open deelt op Proud!
Liefs
*** - Dinsdag 30 april 2019 20:06
Wow Lonneke ... Wat een intense video. Is zo 'mooi' van je dat je dit kwetsbare deel durft delen met ons. Je had het er evengoed tussenuit kunnen knippen en ook voor die beslissing zou ik respect hebben gehad. Maar zoals je zegt: het hoorde bij je dag. En ergens is het voor mij helpend om te zien hoe je hiermee omgaat: je ziet dat het je raakt, dat je de tijd neemt om het te verwerken MAAR dat je niet vlucht in destructief gedrag. Ik denk dat dat gewoon toont hoe sommige dingen altijd een gevoelig punt zullen blijven maar dat je kan leren hiermee om te gaan. Moest je hier ooit eens een blog over willen schrijven ... Maar ik zou het ook begrijpen als je het nu liever wat wilt laten rusten.
Anoniem - Dinsdag 30 april 2019 22:28
Meid, wat ontzettend knap hoe je hiermee om bent gegaan, super goed. Trouwens ook nog complimenten voor je haar, het staat je echt heel leuk en mooie piercing! :)
Hermione - Woensdag 1 mei 2019 00:35
Lieve Lonneke, wat ben je dapper, wat ben je ver gekomen. Dankjewel dat je de kwetsbaarheid laat zien. Ik heb niet veel wooorden, maar gewoon; dankjewel.
eenzaam-bloempje - Woensdag 1 mei 2019 07:43
Lieve Lonneke,
Wat naar dat dit jou moest overkomen. Niemand gun je dit.
Maar ook zo knap hoe jij je staande heb gehouden. En ook geen terugval heb gekregen.
Zie hoe sterk en krachtig je bent.
Je mag er zijn.

Liefs eenzaam-bloempje
Emily - Woensdag 1 mei 2019 08:39
Ik herken heel erg wat je zegt; over dat je hem een hand geeft terwijl je dat eigenlijk niet wil. Dat je de ander de situatie laat bepalen, ik vind dat ze moeilijk.
Ik denk dat reflecteren en analyseren helpt om het idee te hebben dat je toch nog wat controle hebt. Maar het blijft zo lastig, als je daar eens een keer een blog over zou willen schrijven, heel graag!
Laura V - Woensdag 1 mei 2019 14:42
Ja heb ik ook.... Steeds weer grijp ik terug naar die controle uit paniek, angst en gewoonte. Het is moeilijk om jezelf eraan te blijven herrineren ook na al die jaren, dat dit niet de oplossing is. Want " 1keertje met opzet eens minder eten kan geen kwaad"
Laura V - Woensdag 1 mei 2019 14:41
Kippenvel. Dit is de mooiste , oprechte "Dagje mee" dat ik tot nu toe heb gezien hier. Dankje voor je openheid Lonneke.
Tine - Woensdag 1 mei 2019 18:58
Heel veel respect voor jou!
Ashley - Vrijdag 3 mei 2019 08:31
Wat ontzettend ontzettend dapper en sterk ben jij. Heel veel respect dat je dit deelt en hoe je hiermee omgaat. Veel liefs.
Lonneke - redactie Proud2Bme - Zaterdag 4 mei 2019 12:58
Bedankt iedereen voor de lieve reacties :) ♥
Liefs,
Lonneke
Marrit - Zondag 19 september 2021 18:49
Jeetje wat een belevenis. Dankje voor deze post. Ik heb ook geen makkelijke band met mn vader, ook ik word misselijk als ik in zijn buurt ben. Maarja voor mijn belevenissen is geen oog in mn familie lijkt het wel.