Een dagje mee-eten met Lonneke 9

 

Welkom, leuk dat je weer kijkt! Er staat vandaag weer een splinternieuwe video klaar waarin ik je weer een dagje meeneem. Ik neem je mee naar het bos en laat je zien wat ik allemaal eet op een vrije dag. Veel kijkplezier!

De recepten die ik benoem, heb ik eerder al eens gedeeld. Hier vind je het ontbijtrecept en hier het recept voor de granola.

Wil je meer van ons zien? Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal.

 ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Femke 🌈 - Dinsdag 27 oktober 2020 18:28
Je jas, mooi en heerlijk warm. Staat je werkelijk geweldig. Is voor je gemaakt. En wat at je lekker. Heel relaxte dag zo voor jullie. Fijn om te hebben mogen meegenieten. Zeker van de wandeling. Ik vind je zo puur en jezelf. Ik vind dat het mooiste om te zien in mensen. Je bent zo puur dat je dit zelfs uit naar je omgeving en zodoende bijv liefdevol glas weghaalt dat in de natuur niet thuis hoort. Waar dieren zich aan kunnen bezeren...

Al met al bedankt. Liefs voor jou en je dieren. Winnie, lief, mooi senioortje met je mooie snuit❤️. En oja, ik zag je vriend en dacht..... “Die handen maken meubels. Wat knap!”Hihi grappig hé dat je dat dan denkt als je iemands beroep weet.

Nou doeg mop! 😘
Lonneke - Team Proud2Bme - Vrijdag 30 oktober 2020 13:09
Hi Femke,

Ahh, wat lief, dankjewel! :D
Bedankt voor je lieve berichtje en kusjes van Winnie :)

Liefs!
Janneke - Dinsdag 27 oktober 2020 19:02
Heerlijk, wandelen in het bos...
Hier hebben we geen echt bos in de buurt, (wel strand dus das ook leuk maar echt prachtig!!
Leuke vlog, dankjewel!
Lonneke - Team Proud2Bme - Vrijdag 30 oktober 2020 13:08
Bedankt voor je lieve reactie, Janneke! :D
Anoniem - Donderdag 29 oktober 2020 14:04
Dank je wel voor deze vlog, Lonneke!

Iets wat mij opvalt, is dat jouw vriend en jij allebei individueel op jullie telefoon bezig lijken te zijn tijdens het gezamenlijke ontbijt. Dat is natuurlijk helemaal prima als jullie daar beiden achter staan. Toch zijn juist telefoongebruik vs. wel/geen sociale interactie vs. opgezogen worden door de eetstoornis allemaal manieren om meer of minder bewust met het eten om te gaan. Dat lijkt me voor jou geen issue meer, maar vind ik bij mensen met een eetstoornis dan wel weer interessant. Gewoon even iets wat me opviel en waar ik ineens over nadacht :-)

Een klein feedbackpuntje op de video: Ik ben persoonlijk meer fan van geluid direct opnemen dan een voice-over. Het voelt wat afstandelijker. Alsof ik via een video in je fotoboek (of in dit geval video) meekijk.
Lonneke - Team Proud2Bme - Vrijdag 30 oktober 2020 13:08
Hee Anoniem,

Bedankt voor je feedback! Het klopt inderdaad dat mijn vriend en ik tijdens het ontbijt vaak op onze telefoon zitten. De vraag die je stelt vind ik interessant en dit is zeker iets dat tijdens mijn eetstoornis ook een rol heeft gespeelt en ook een tijd bewust geen afleiding moest zoeken.

Op het moment lees ik vaak het nieuws 's ochtends of kijken we samen iets terug en dat vind ik nu heel fijn. Dit is trouwens wel iets dat we niet bij het avondeten doen, dan eten we gewoon samen aan tafel zonder afleiding :)

Liefs,
Lonneke