Chocoladekoekjes van Boogmans en Kranenburg

 

Ik vind een koekje bij een kop thee altijd super lekker en in mijn favoriete koekje zit vaak een vorm van chocolade. Toen deze koekjes van Boogmans en Kranenburg op het forum voorbij kwamen, wilde ik ze graag proberen! In deze blog deel ik graag mijn mening over deze drie heerlijke variaties van chocoladekoekjes van de meesterbakkers Boogmans en Kranenburg.

De chocolade koekjes zijn er in drie varianten, namelijk hazelnoten-rozijnen-pure chocolade, salted caramel-pecannoten-melkchocolade en cranberry-amandelen-witte chocolade. Mij leek de variant met melkchocolade het lekkerst omdat ik ook dol ben op gezouten karamel. Echter was ik ook wel erg benieuwd naar de andere varianten.

koekjes

Ik had verwacht dat het een zakje was met losse koeken maar het bleken zes kleine koekjes die per stuk verpakt zijn. De eerste die ik had geproefd, was met witte chocolade, cranberry en amandelen. Het koekje was zachter dan ik had verwacht, maar het had wel een lekkere bite door de nootjes en chocolade. De cranberry zorgde voor een verfrissende zoetzure bite. 

koek

Daarna probeerde ik het koekje met pure chocolade, hazelnoten en rozijnen. Deze waren wel lekker maar het had niks bijzonders. Het was ook niet een combinatie die ik niet eerder heb gehad. Het leek een typisch chocolate chip cookie. 

koek

Als laatste het koekje met gezouten karamel, pecannoten en melkchocolade. Deze zag er heerlijk gekarameliseerd uit en zo smaakte het ook! Het was heerlijk zoet met hier en daar een tikkeltje zout. Hierdoor was het echt een smaakexplosie. Het was het koekje waar ik het meest naar uit keek en het maakte het helemaal waar. Dit is zeker mijn favoriet.

koek

Al met al vond ik de koekjes erg lekker maar wel klein. Ze zijn naar mijn mening ook niet groot genoeg als tussendoortje. Daarom vind ik ze ook wel prijzig. Ze komen in zakjes van 6 stuks en kosten €1,79. De koekjes van Boogmans en Kranenburg zijn exclusief bij Jumbo verkrijgbaar.  

Welke lijkt jou het lekkerst?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LeRose - Zondag 30 juli 2017 10:55
Ik ga voor de blauwe en rode
Odette - Zondag 30 juli 2017 11:26
Wauw ziet er lekker uit. Maar 6 is inderdaad niet veel in een zak!
Ayla - Zondag 30 juli 2017 21:29
Oooh is dit zo'n American cookie structuur, zo zacht? :D
Phoi Cai - Maandag 31 juli 2017 16:57
Nee, dat helaas niet. Het is vooral heel zacht kruimelig.

Liefs
E. - Maandag 31 juli 2017 09:17
Ze lijken mij alledrie lekker.
Toch die met hazelnoot misschien het lekkerste want ik houd niet zo van karamel of cranberrys in gedroogde vorm.

Wel duur inderdaad.
Je betaalt vaak voor de verpakking.Mensen vallen op iets nieuws in een mooie verpakking.Ik doe soms enquetes voor consumentenonderzoek.Je leert ZO hoe wij omgekocht worden en hoe ze de verpakkingen moeten vormgeven en plaatsen in de rekken zodat wij ze kopen voor de hoogst mogelijke prijs.!šŸ˜”