Winactie: nieuw bestek van Amour Chapters

 

We waren blijkbaar nog niet uitgekletst sinds de vorige keer - en omdat Julia Veassen, gezicht en webshopeigenaar van Amour Chapters, zelf ook niet stil heeft gezeten hebben we nogmaals een winactie voor jullie. We geven opnieuw drie besteksetjes weg! Eerder kon je al wat meer te weten komen over Julia en vandaag praten we verder over de nieuwe toevoegingen in haar webshop. Ook leggen we natuurlijk uit wat je moet doen om kans te maken op zo'n motiverend en helpend setje om alle uitdagingen mee aan te gaan. 

"You’re worthy. Hou vol. Hou moed, ook dit komt goed. Flowers need time to bloom, so do you. Numbers don’t define you. Food is FUEL. Eat the cake. Allemaal nieuwe quotes die op de nieuwe collectie van mijn zelfgemaakte bestekjes staan."
- Julia


amourchapters

Voor wie het vorige interview gemist heeft...

"Mijn naam is Julia en ik ben het gezicht achter Amour Chapters, misschien kennen jullie mij nog van mijn vorige interview of misschien zelfs wel van Instagram. Maar misschien kennen jullie mij ook helemaal niet, dus zal ik mij even kort voorstellen. Ik ben een creatieve, spontane en leergierige dame van 23 jaar. Ik studeer momenteel HBO verpleegkunde en run mijn eigen bedrijf: Amour Chapters. Dit is mijn socialmediakanaal waar ik iedereen probeer te helpen, inspireren en steunen op het gebied van eetstoornissen, eetproblematiek, mentale gezondheid, zelfvertrouwen, herstel en nog veel meer. Daarnaast heb ik dus een webshop waar ik zelfgemaakt bestek verkoop met allerlei verschillende soorten teksten."

Waarom moest dit nieuwe bestek er komen? Wat ontbrak er nog?

"Toen ik begon met mijn webshop bestond de collectie uit een vork, lepel en mes. Nu, een jaar later, heb ik het uitgebreid met gebakslepels en gebaksvorkjes. Ik vond dit een enorm leuk idee, omdat je dan ook nog veel meer andere uitdagingen kan aangaan met mijn bestek. Denk aan lekkere toetjes of ijsjes, met de dessertlepels. Of een stuk taart of een bakje met fruit, met de dessertvorken.

Mijn idee hierachter is om iedereen zo veel mogelijk met kleine tools te ondersteunen. Ik heb namelijk zelf ook gemerkt dat elke dag stapjes richting herstel zetten, in juist de simpele dingen, zo erg heeft geholpen. Net dat ene motiverende tekstje lezen en elke dag iets doen voor herstel. Dat wilde ik dus realiseren door middel van het uitbreiden van mijn collectie met dessertlepeltjes en dessertvorken, omdat we ook elke dag een toetje mogen nemen of een heerlijk stuk taart!"


amourchapters

"Tijdens mijn herstel heb ik mij vaak enorm alleen gevoeld. Ik had het enorm moeilijk met eten. Ik kon soms bijna niet de motivatie vinden, ondanks dat ik wel wilde herstellen. Een eetstoornis is zo’n tegenstrijdige strijd. Ik schreef daarom vaak motiverende teksten tijdens het eten, had een placemat met doelen, of ik pakte mijn motivatieboekje erbij. In 2018 heb ik zelf via Proud2bme de krachtvoerlepel gekocht en hier heb ik toen enorm veel steun uit gehaald toen ik herstellende was. Ik merkte dat zo’n tekst tijdens het eten mij enorm ondersteunde en zorgde dat ik bleef werken aan mijn herstel, vooral tijdens moeilijke eetmomenten.

In 2021 ben ik mijn eigen bedrijf Amour Chapters begonnen. Het groeide echt enorm hard en ik wilde naast de posts wat extra’s doen. Toen kwam het idee om zelf veel verschillende soorten teksten op verschillend bestek te gaan stempelen. Momenteel bestaat de webshop dus bijna 1 jaar en heb ik al enorm veel bestek mogen stempelen en pakketjes mogen versturen om te helpen."

Eerder vertelde je al over uitdagingen, hoe je dat zelf (en met je volgers) aangaat; hoe is dat nu?

"Elke maand is er een uitdagingenkalender met allerlei opdrachten. Waar dit vorig jaar toen ik een interview met jullie had vooral gefocust was op het eten, zitten er nu ook wat opdrachten voor self-care in. Zoals iets leuks doen of een cadeautje voor jezelf kopen, omdat herstel om zoveel meer draait dan alleen eten en eetuitdagingen aan gaan. Ik krijg enorm veel leuke en lieve reacties van mensen en ik word in enorm veel Instagramstory's getagd. Ook kies ik aan het einde van de maand drie winnaars die hebben meegedaan, die dan een bestekje van mij winnen als motivatie.

Zelf doe ik ook mee met de uitdagingen, om te laten zien dat dit soort dingen zo oké en normaal zijn. En vooral dat het ook weer kan!"

Heb je een persoonlijke favoriet?

"Oeh deze is echt lastig. Van de oude collectie is de lepel 'Eat it to beat it' favoriet. Van de nieuwe collectie is dat denk ik de 'Food is FUEL'-vork. En wat ik nu ook nieuw heb, zijn de dessertvorkjes en dan moet ik zeggen dat 'Eat the cake' ook wel echt een van mijn favorieten is. Ook omdat ik enorm van taartjes en cake hou, vind ik dit helemaal leuk als ik zoiets eet! 

Samen met Proud2Bme geven we drie mooie besteksets weg. Die bestaan uit een vork, lepel, mes, dessertvork en dessertlepel. Het enige dat jullie moeten doen is hieronder in de reacties laten weten wat je als eerste zal gaan eten met dit bestek en waarom je graag een besteksetje wilt winnen!"

Je hebt nog eventjes de tijd om je reactie neer te zetten. Dinsdag 5 juli zullen wij onder deze blog de gelukkige winnaars bekend maken. Hou deze blog en je eigen reactie die dag dus goed in de gaten!

Waarom wil jij dit besteksetje winnen?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Geja Haanstra Smit - Maandag 27 juni 2022 13:22
Ik las hierboven het verhaal over het bestek en ik voelde dat ik moest reageren.ik strijd al 30 jaar met anorexia en ik hoop dat dit mij nog meer kan helpen in strijd tegen mijn eetstoornis
Geja Haanstra Smit - Maandag 27 juni 2022 13:23
Ik las hierboven het verhaal over het bestek en ik voelde dat ik moest reageren.ik strijd al 30 jaar met anorexia en ik hoop dat dit mij nog meer kan helpen in strijd tegen mijn eetstoornis
Debora Bicqué - Maandag 27 juni 2022 13:59
Oh wat een leuke winactie!

Ik zou meteen het dessertvorkje gebruiken voor een stukje fruittaart omdat ik een tijdje geworsteld heb met orthorexia. Ik ben zo goed als volledig hersteld, maar dessert schrikt mij nog steeds af. Misschien dat zo'n setje met leuke tekst mij naar mijn volledig herstel helpt! :-)
Lotte - Maandag 27 juni 2022 14:52
Ik ben al een tijdje in herstel van anorexia. Mijn doel is om over een jaar naar Parijs te kunnen als uitwisselingsstudent, maar om dat doel te behalen moet ik nog steeds stappen zetten. Dit besteksetje zou een heel mooi aandenken kunnen zijn voor mijn strijd om mijn droom waar te maken.
Dalinda - Maandag 27 juni 2022 14:57

Wat een leuke actie
ik zou graag een setje willen winnen
1 omdat ik ook al jaren strijd tegen dat stemmetje
2 omdat ik donderdag 30 juni jarig ben leuk verlaat verjaardag cadeau
3 omdat ik zeker weet dat zo´n tekst kan helpen eat it to bEat it
4 Ik zou er mijn avond eten mee eten

Amy - Maandag 27 juni 2022 15:03
Wat een leuke winactie

Ik zal als eerste een lekker gebakje eten zoals carrot cake.
Ik heb nu 14 jaar anorexia. Mijn oma was en is mijn grootste houvast en ik deed alle stapjes met haar samen. Helaas is zij 2 maanden geleden overleden en ben ik behoorlijk teruggevallen. Het bestekje vervangt mijn oma niet maar ik hoop dat het mij extra kracht kan geven en dat ik het door de teksten op het bestek toch samen kan doen.
Hester - Maandag 27 juni 2022 15:17
Het lijkt me zo leuk om als ik dit bestek heb met mijn kinderen samen te gourmetten. Dit heb ik al zó lang niet durven doen en zij vinden dat ontzettend leuk!
Als toetje dan Apple crumble met ijs. Ook dat durf ik al jaren niet meer voor ze te maken omdat ik het dan zelf moet eten. Hoog tijd om dat te doorbreken.
Minosiexx - Maandag 27 juni 2022 15:28
Wat een tof bestek! Ik zag het al eens voorbij komen, maar nooit echt bij stil gestaan dat dit te koop was.
Ik ben sinds 1,5 jaar aan het vechten tegen anorexia en ik denk dat dit bestek zeker een stapje vooruit kan zijn als ik moeite heb met het eten.

Wat ik als eerste ga eten.. hmm. De lepel zal zeker gebruikt worden voor een bakje yoghurt met fruit. Dat vind ik momenteel al moeilijk, dus daar mag hij zeker voor gebruikt worden.
Vork en het mes worden gebruikt voor het avondeten en misschien om het een extra uitdaging te maken iets ´nieuws´ voor mij. Iets van asperges wat ik nog maar 1x heb gegeten en dus een uitdaging voor mij is. Het gebaksbestek zal mogelijk nog heel even wachten tot ik verder ben in mijn behandeling. Maar dan gaat hij als eerste in een lekkere cheesecake als ik dat aandurf ♥
AA - Maandag 27 juni 2022 16:07
Herstel aan de buitenkant staat niet gelijk aan volledig herstel, still fighting!
Elisa - Maandag 27 juni 2022 16:41
Ik ben aan het oefenenen met geen eetlepels meer gebruiken of opscheplepels.
Deze zijn een reminder dat ik het mag eten en er van mag genieten zonder precies te weten wat ik opschep/eet.

Liefs,
Sharon - Maandag 27 juni 2022 18:12
Wat een gaaf bestek.
Wat zou ik dat graag winnen omdat ik vind dat ik een steuntje in de rug nodig heb, om te herstellen van mijn (niet gediagnosticeerde) eetprobleem.
Sharon - Maandag 27 juni 2022 19:33
Het eerste wat ik met het nieuwe bestek zal eten is mijn ontbijt. Iets dat ik op het moment nog erg lastig vind.
Angelien - Maandag 27 juni 2022 18:14
8 jaar anorexia en de zomer vakantie komt eraan met mijn kinderen kamperen en dan na het eten of in de middag bij de caravan.. een ijsje eten want als je kinderen dan zeggen mama doe je mee en dan nee knikt en je hart breekt dan kan het bestek hier in een extra zetje bijdrage zijn ..om volmondig ja te kunnen zeggen met trots dan iets overwonnen ..
Amanda - Maandag 27 juni 2022 19:15
Samen met mijn dochtertje die 1 is geworden
pannenkoeken eten wat al voel als dessert, maar daarna alsnog een toetje nemen. Bammes😊
JB - Maandag 27 juni 2022 19:36
Wat ik er als eerste van zou eten: een heel lekker stuk gebak of brownie.
Waarom ik het wil winnen: ik werk nu zelf in de eetstoornis-ggz-zorg, en zou het heel graag in de wachtkamer neerleggen om te gebruiken door cliënten of hen te inspireren/bemoedigen.
Nerd - Maandag 27 juni 2022 19:48
Ontzettend tof bestek! Ik heb al wel eens gekeken om wat aan te schaffen, maar als student is mijn budget nogal beperkt. Ik zou er heel graag een havermoutontbijtje mee eten, iets wat nog erg lastig is, maar ik wel naar toe werk.
Anne-fleur - Maandag 27 juni 2022 20:08
Oh dit zou ik zó goed kunnen gebruiken. Na een terugval ben ik heel voorzichtig weer de stap voor (opnieuw) herstel aan het aangaan en dit zijn van die dingetjes die het eten net een beetje leuker maken
Anne-fleur - Maandag 27 juni 2022 20:09
Oh en wat ik zou gaan eten: havermout! Ik mis dat zó
Stephanie - Maandag 27 juni 2022 20:31
Ik zou graag willen winnen om mezelf te belonen na 8 maanden strijden in de Ursula kliniek in Leiden. Afgelopen woensdag 22 juli was m'n laatste dag. Super emotioneel, spannend, maar ook heel fijn. Op naar een nieuw leven! Een leven waar ik graag met deze bestekjes wil gaan eten en vooral lekkere taartjes en toetjes. Het mag weer van mijzelf!
Liefs, Stephanie
Ireentje030 - Maandag 27 juni 2022 20:38
Het eerste wat ik er mee zou eten is mijn yoghurt met muesli ontbijtje omdat ik merk dat als ik mijn dag goed begin ik beter weet door te zetten de rest van de dag. Ik zou het graag winnen om elk eetmoment weer een reminder voor mezelf te hebben dat het oke is dat ik eet. Misschien zelfs wel goed aangezien je lichaam dat nodig heeft. Daarnaast zal het een extra steuntje in de rug zijn om door te zetten. Zowel voor in het hier en nu met elk eetmoment, als in de toekomst gedurende de tijd van het vinden van hopelijk passende hulp en in de verdere weg van herstel.
Maria - Maandag 27 juni 2022 20:45
Ik doe mee! Na de zeer onverwachte dood van een van m’n ouders enkele jaren geleden raakte ik in een depressie, vervolgens kwam er een pandemie waardoor alles plat lag en om met mijn emoties om te gaan nestelde er zich een eetstoornis in m’n hoofd. Gelukkig kon ik enkele maanden geleden in een dagbehandelingsprogramma van het ziekenhuis stappen en werken we langzaam aan emotieregulatie, depressie, rouw en natuurlijk de eetstoornis. Zonder dat programma was ik nooit zo ver gekomen als ik nu al sta. Maar ik ben er nog lang niet! Dit bestek zou dus een heel mooie aanvulling zijn op de motiverende eetkommetjes die we in de therapie maakten en waar ik elke dag uit ontbijt.

De dagtherapie eindigt bovendien net na de deadline van deze wedstrijd (dus half juli) en daar bovenop is juli ook de maand van de sterfdag van m’n ouder. Een emotionele rollercoaster komt dus op me af, maar ik heb hopelijk genoeg handvaten om daar een beetje goed mee om te kunnen gaan.

Met het bestek zou ik op de laatste dag van de dagtherapie het (enge) geplande stuk taart eten en op de sterfdag van m’n ouder zou ik er diens lievelingeten - (voor mij nog een beetje enge) pasta! - mee eten.
Katrijncoenen@gmail.com - Maandag 27 juni 2022 21:01
Ik heb al jaren een eetstoornis.. Sinds anderhalf naar woon ik op mezelf en het is vaak een eenzame strijd, maar kleine dingetjes zoals foto's van vrienden helpen me enorm. Foto's die mijn doelen voor ogen houden. Maar ook bvb het kijken van vlogs. Dit besteksetje zou net nog een extra steuntje geven :)
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 5 juli 2022 12:52
Hey Katrijn,

Gefeliciteerd! Jij bent één van drie gelukkige winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar irene@proud2bme.nl, zodat we het besteksetje naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan en ga ervoor!

Liefs!
Minke Reekmans - Maandag 27 juni 2022 21:08
Ik doe graag mee! Ik heb de laatste maanden heel hard men best gedaan om deze vakantie op reis te mogen. Op reis gaan is natuurlijk iets heel nieuws nu en daarom zou ik graag het bestek willen winnen om dan als eerste op vakantie er mee te eten. Het is natuurlijk een all inclusie dus om er ook van te kunnen genieten zou dit bestek me echt kunnen helpen. Dus het eerste wat ik er mee ga eten is waarschijnlijk want me aanstaat bij het buffet.
Demi M - Maandag 27 juni 2022 21:11
Zo leeeeuk! Ik doe met elke winactie mee om hopelijk een keer dit super leuke bestek te winnen!

Ik zou met het gebaksvorkje sowieso als eerste zelfgemaakte appeltaart met slagroom eten, met het dessertlepeltje zou ik mijn favoriete ontbijtje eten, namelijk: Yoghurt met ontbijtgranen, blauwe bessen, banaan en pindakaas. Met de grote lepel zou ik mijn pindakaas in mijn ontbijt doen, haha!
Ennnnn als laatste, met mes en vork zou ik als eerste mijn favoriete avondeten, Pasta of Lasagne eten!!!!🥰🥰

Liefs Demi
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 5 juli 2022 12:55
Hey Demi,

Gefeliciteerd! Jij bent één van drie gelukkige winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar irene@proud2bme.nl, zodat we het besteksetje naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan en ga ervoor!

Liefs!
Rosa - Maandag 27 juni 2022 21:23
Ik zou er als eerste een van mijn all-time lievelingsmaaltijden mee eten; preientaart ala zoals we die vroeger aten. Met dan de zelfgemaakte lievelingskwark, waarvan ik het recept dan even zou moeten afhalen bij het ouderlijk huis, na :)
Ik worstel inmiddels drie jaar met de eetstoornis NAO, maar ben nu voor het eerst echt zó open voor herstel en begin voor het eerst echt perspectief te zien, dat het mogelijk is niet meer door die eetstoornis geleefd te worden. Ik wil gwn het hele monster beaten! Hulp (naast de behandeling) van dit mooie bestek daarbij zou ik juichend omarmen ♥
Lisa_br.x - Maandag 27 juni 2022 22:29
Ik zou heel graag willen winnen. Dit soort bestek wil ik al heel lang. Ik ben toevallig nu op vakantie en heb mijn eigen bestek mee, ben erg gehecht aan vastigheid. Zeker bij mijn eetstoornis nu vind ik het heel fijn om toch nog iets van aanmoediging/afleiding te hebben zodat ik me iets fijner kan voelen tijdens het eten. Het is al lastig genoeg. Na de vakantie moet ik intensievere therapie hebben en daar zie ik wel tegenop... Maar ik heb het geaccepteerd en ga het doen want ik wil er vanaf. Dit winnen zou een hele fijne opkikker zijn.

Nu maar ontzettend duimen :)
Lisa_br.x - Maandag 27 juni 2022 22:37
Ennn wat ik heeel graag weer zou willen eten is... Zo veel verschillende dingen! Dus per stuk een gerecht, vork: lasagne met gesmolten kaas! De lepel, groentesoep met vermicelli van mijn oma. Mes, een tosti of panini van een Italiaanse bol. Dessertvork, het lekkerste gebakje wat ik kan vinden zonder naar calorieën te kijken. Een aardbeienslof. Dessertlepel, dikke rijst met warme kersen. Oh damn het water loopt al in mijn mond, maar het is ZO ontzettend eng...
Karin - Maandag 27 juni 2022 22:55
Het gaat mij er niet zo zeer om wat ik graag met dit bestek zou willen eten. Het liefst zou ik met dit bestek weer willen kunnen eten zoals ik 10 jaar geleden kon eten en kon genieten van al het lekkers wat er is, maar ook van een simpele boterham hagelslag of een lekkere gehaktbal.
Gewoon onbezorgd....
Karlijn - Maandag 27 juni 2022 23:14
Wat ontzettend leuk en motiverend dit bestek. Ik heb de afgelopen maanden mogen ervaren dat ik de eetstoornis steeds minder nodig heb en ik voel me sterk genoeg om verder te strijden zonder dit bestek. Maar ik weet ook dat het soms de kleine dingen zijn in herstel die een wereld van verschil kunnen maken.
Ik zou het besteksetje daarom heel graag willen winnen om weg te geven aan één van de jonge cliënten van mijn herstelcoach. Zij zijn nog te jong om Proud2bme te bezoeken, maar die dappere strijdertjes verdienen net zo goed zo’n mooi besteksetje. Ik geef met liefde een beetje kracht van mezelf via dit bestek aan één van hen.
Tiff - Maandag 27 juni 2022 23:34
Ik zou heel graag willen winnen. Het zou mij extra kracht geven tijdens mijn eetmomenten die ik altijd alleen moet doen
Sharon - Dinsdag 28 juni 2022 10:34
Wat een ontzettend leuke win-actie zeg! Ik had het gepersonaliseerde servies van amour chapters al zo lang op het oog! Maar vond dat ik hier niet goed genoeg voor at… Stom eigenlijk! Want kan me juist motivatie geven natuurlijk! Ik zou heel graag een gebakje van de bakker willen eten. Wellicht kan me dit wel helpen met de motivatie hiervoor! 🤞🏼
Malukah - Dinsdag 28 juni 2022 13:26
Ik zou een stukje New York cheesecake als eerste willen eten met dit bestek.
En de reden waarom ik het zou willen, is eigenlijk omdat mijn eerste reactie was: wegswipen, dit heeft geen toepassing op jou. Jij moet juist minder eten.
Ik ben namelijk recentelijk hersteld van BED, en merk dat mijn eetgedrag nu gezond is maar dat eetgestoorde gedachtes aanwezig blijven, en me de restrictieve kant op trekken. Nu ik probeer af te vallen onder begeleiding worden die gedachtes weer erger. En ik zou heel graag dagelijks van bestek te horen willen krijgen dat ook ik Worthy ben.
Anouk S - Dinsdag 28 juni 2022 14:55
Wat een ontzettend mooi en leuk initatief!
Ik heb ooit ook gelezen dat "je eten tot een feestje maken" helpt bij verschillende situaties.
Tenslotte is het leven zelf een feestje en moet je zelf af en toe de slingers op hangen ;)
En om in de feest stemming te blijven zou ik met deze bestekset graag een lekker stuk carrotcake willen eten!
Idril - Dinsdag 28 juni 2022 15:07
Wat een mooie blog

Ik maak graag kans voor m'n zoon.
Ondanks z'n jonge leeftijd is hij soms bang voor eten en onbekende smaken. Vooral structuren van eten is een ding.
Idril - Dinsdag 28 juni 2022 15:09
Het eerste zou dan dus ook een warme maaltijd zijn
Fieke - Dinsdag 28 juni 2022 16:53
Ik ga als eerst eten met dit bestek is brood dif is voor mij een uitdaging omdat naast een eetstorins ook diabetes heb en dit de grootste uitdaging is voor mij
Sterregoesforit - Dinsdag 28 juni 2022 18:51
Wat een heel leuke actie!!
Ik wil supergraag een besteksetje winnen omdat ik (hopelijk) binnenkort op mezelf ga, heel veel uitdagingen ga krijgen en dit bestek me dan heel erg zou helpen om me wat goede moed toe te spreken! Wat ik als eerste ermee zou eten is kwark met banaan en pindakaas! Blijf ik spannend vinden om te eten, maar megalekker, dus dat zou een goede uitdaging en motivatie zijn als ik het bestek erbij gebruikt :-)
Sterregoesforit - Dinsdag 28 juni 2022 18:51
*gebruik
Petra - Dinsdag 28 juni 2022 19:01
Wat een leuke winactie, ik doe mee!

Met dit bestek wil ik heel veel nieuwe uitdagingen gaan eten, zoals ijs of een lekker gebakje! :)
Gijs - Dinsdag 28 juni 2022 19:59
Graag zou ik de bestek set winnen voor mijn vrouw. Ik zie haar worstelen en vechten, angstig zijn en vermijden, krachtig zijn. Maar vooral in zichzelf, alleen. Als het er van haar niet mag zijn, is het extra moeilijk haar te helpen en steunen. Wat ik wel graag doe. Ik gun haar het onbezorgde eten, het durven vragen om hulp en dat ze zich niet schaamt voor haar ziekte. Het bestek zou misschien helpen om het er meer te laten zijn, om het ter sprake te brengen en om kracht uit te halen.
Wat ze er als eerste mee wil eten is aan haar, maar hopelijk eten we het samen 🙂
Mizzje - Dinsdag 28 juni 2022 20:18
Heel graag zou ik met dit besteksetje als eerste chocolademousse eten. Dit is altijd al mijn favoriete toetje geweest, maar het eten is nu soms moeilijk. Ik erg van motiverende teksten en draag ze ook graag op mijn kleding, dit bestek past dus helemaal bij me en ik hoop dan ook dat ik hiermee mezelf, maar ook anderen kan motiveren.
Renate - Woensdag 29 juni 2022 14:59
Wat een super leuke actie! Ik zie dit bestek al zovaak voorbij komen op Instagram, maar de stap om het voor mijzelf aan te schaffen is zo groot. Maar ik denk dat dit mij zo erg goed kan helpen om echt stappen te gaan zetten!
Ik vecht al jaren tegen anorexia en ik zit nu alweer in een grote terugval waar ik niet uitkom. De hulpverlening heeft gezegd dat ik uitbehandeld ben en mijn mogelijkheden raken op. Ik zoek aan alle kanten naar motivatie en ik hoop zo dat deze bestekset daaraan bij kan dragen.

Wat ik als eerste zou eten met het dessertbestek is een stuk cheesecake! Recht door mijn angsten heen. En met het grote bestek pannenkoeken, mijn all-time lievelingseten, maar tevens ook een mega angst.

Voor iedereen hier een dikke knuffel, samen staan we sterk, we doen het niet alleen! ❤️🍀💪🏼
Li-ann - Woensdag 29 juni 2022 14:59
Wat een leuke actie. Wat een fijne motiverende teksten staan er op! Ik vecht al 16 jaar tegen mijn eetstoornis. Nu aan het vechten tegen een terugval. Ik zou heel graag weer italiaanse gerechten durven eten: een verse pasta, pizza, of echt italiaans ijs.
Laressa - Woensdag 29 juni 2022 15:00
Deze winactie lijkt precies op het juiste moment te komen! Volgende week start in namelijk met een intensief coachingstraject voor herstel van mijn eetstoornis. Dit keer geen quasi revovery, maar volledige recovery, dat is het doel! Ik heb al een lijst met fearfoods moeten maken en het eerste wat ik met het bestek zou willen gaan eten is een echte tompouce van de bakker of een Mc Flurry (kan niet kiezen;)
Jette - Woensdag 29 juni 2022 15:03
Ik zou met dit bestek als eerste een zelfgemaakt vegetarische quiche met spinazie, ‘spekjes’ en geitenkaas nuttigen, samen met mijn ouders en zus. Deze quiche maakte ik eerst wel vaker, maar nu is dat al een tijdje niet meer gelukt. Daarnaast lijkt het me heel erg fijn om weer eens samen met mijn ouders en zus aan tafel wat te eten, want dat vind ik ontzettend moeilijk. Een beetje hulp van zo’n mooi bestek zal denk ik wel heel erg helpen om de stap te maken.
Fenna Looijenga - Woensdag 29 juni 2022 15:04
Heyy,
Ik zit nu zelf midden in het proces om te strijden tegen de eetstoornis en om weer op een gezond gewicht te komen. Dit valt me erg zwaar. Ik heb ook veel moeite om tegen dat stemmetje in te gaan en geen motivatie om door te blijven zetten en dat stemmetje niet de baas te laten worden. De tekst op het bestek zal me helpen elke x als ik iets eet daarmee, om me te laten herinneren dat ik niet alleen er voor vecht en dat het zin heeft om door te zetten en dat stemmetje te laten verliezen.
Fenna Looijenga - Woensdag 29 juni 2022 15:06
Het allereerste wat ik met het bestek zou gaan eten is een grote pot ben en Jerry’s ijs met de zomer in aantocht en daarbij zelfgemaakt appel crumble wat een uitdaging is omdat ik het zelf moet gaan maken
Aischa - Woensdag 29 juni 2022 15:13
Oehh zo leukk! Ik zou als eerst met het bestek 🥄 ijs eten :)) of een gebakje/taartje hihi 🍰 en dan zelfgemaakt omdat ik dat normaal niet doe maar wel graag als uitdaging wil doen. Mij helpt het inderdaad ook als ik bijvoorbeeld een leuk bordje of bakje heb dat geeft me altijd een blij gevoel en motivatie en daar past het leuke bestek natuurlijk helemaal bij! 🥰
Louanne - Woensdag 29 juni 2022 15:18
Ik was lang op zoek naar leuk motiverend bestek en ben recent terecht gekomen bij Amour Chapters. Ik had meteen een bestelling geplaats (een klein lepeltje aangezien ik dat zelf wel kon betalen). Alles op de site is zo leuk bedacht en heeft een erg motiverend effect. Ik zou graag een echt bestek willen winnen zodat ik ook de hoofdmaaltijden met een positievere kijk kan aanpakken. Zelf naar dit soort dingen vragen aan mijn ouders vind ik best moeilijk (en ik denk dat ik hier niet de enigste ben) aangezien ze al erg veel investeren in andere behandelingen, therapieën en trajecten om me te helpen in herstel of toch het beginnen van herstellen want zo ver sta ik jammer genoeg nog niet. Om ze dan nog om extraatjes te vragen is dan niet echt gemakkelijk. Wat ik als eerste zou eten is een heel moeilijke vraag aangezien ik daar nog niet zo vrij in ben en kan zijn. Voor mij zou het al heel fijn zijn moest ik dit bestek kunnen gebruiken aan tafel met de aanwezigheid van het volledige gezin (mama, papa en zus) en niet alleen mama en ik. Dat zou al een heel grote stap vooruit zijn.
Aangezien ik zelf al een lepeltje heb en ik de andere reacties ook heel mooi en pakken vind gun ik het al de rest nog harder maar wou toch nog een reactietje achterlaten.
Aan iedereen die dit zou lezen, alles komt goed ♥
sophie van duijvenvoorde - Woensdag 29 juni 2022 15:50
Ik zou heel graag willen winnen om mezelf nog meer te motiveren uitdagingen aan te gaan, ik zou als eerst veel ijsjes (dat is wel nodig in dit weer :)), een grote angst maar ook uitdaging die ik heel graag aan wil gaan is bijvoorbeeld een mc flurry van de mcdonalds en een swirl van de jamin!! en zodra ik uit mijn korte opname ben natuurlijk taart(!!!!) om het te vieren :) ik gun iedereen dit super mooie motiverende bestek 💓
Romée - Woensdag 29 juni 2022 15:52
Ik zou als eerst een lekker taartje eten! Het liefst zelfgemaakt warm appelgebak met slagroom 🥰😍
Laura - Woensdag 29 juni 2022 16:44
Wat een fijne winactie,

Ik ben sinds een maand in herstel en ik heb een fearfoodjar gemaakt waarvan ik deze zomer dingen uit wil gaan proberen ik zou dit dan eten met het nieuwe bestek zodat ik een extra boost krijg om tegen die stem in te gaan. Wat ik trek weet ik nog niet maar ik heb er wel al in ieder geval pannenkoeken en een stukje taart in zitten en frietjes
Myrthe - Woensdag 29 juni 2022 17:07
Yes wat een mooi artikel weer van jou lieve Julia! Ook ik waag (weer) een kansje om hapje voor hapje stapje voor stapje mijn eetstoornis met jou prachtige bestek te mogen aangaan. Want... Eat it to Beat it right? Al 20 jaar vecht ik tegen mijn eetstoornis anorexia en dan zou dit bestek mij echt helpen om mijzelf te voeden met een stiekem glimlachje. Je maakt prachtige dingen en ik hoop dat mijn leven ook iets prachtiger mag worden doordat jouw bestek deel mag nemen in mijn kleine leventje.
Ik vind je insta echt mega inspirerend, ga zo door! Ik hou mijn fingers crossed voor nu❤️
Iris - Woensdag 29 juni 2022 17:18
Wat een mooi bestek maak je, Julia, en ik geniet al lange tijd van je prachtige waarheden op Instagram.
Ik zou graag een besteksetje winnen, zodat ik dit kan delen met een lieve vriendin van mij die me ontzettend steunt en er altijd voor me is.
Sanne S. - Woensdag 29 juni 2022 17:29
Dappere lieve Julia, je bent zo’n inspiratie en motivator voor velen. Met je maandelijkse challenges, andere posts en je bestek help je mensen en doorbreek je taboes. Jij hielp me al zoveel door iets “simpels” als een post of berichtje van jou op instagram.

Helaas heb ik nog geen bestekje van je en als ik dit kon betalen had ik je zeker financieel ook willen steunen.
Daarom hoop ik bij deze je waardevolle bestek te bemachtigen ♥!
Ik ben de strijd hard aan het aangaan en bemoedigende woordjes zouden mij ontzettend helpen om door te zetten. Ik zou als allereerste een oude vertrouwde Zeeuwse bolus van de bakker willen eten met een laagje roomboter (lekker plakkerig dus zeker bestek nodig hahaha). Met dit bestek zou het dan een uitdaging en lichtpuntje in één zijn ♥

Bedankt Proud, Julia en vele anderen, samen gaan we strijd aan ♥!
Wilianne Beens - Woensdag 29 juni 2022 17:49
Wat een gave winactie zeg!
Ik heb zelf ook een es, maar zou hem graag willen weggeven aan een vriendin van mij❤️
Femke Janssen - Woensdag 29 juni 2022 17:57
Oehh wat super leuk!!
Ik zou als eerste lekkere vers gebakken appeltaart eten met het bestek!
Ik zou graag winnen omdat het net dat extra steuntje in de rug geeft. Het maakt het eten van mijn fear foods leuker en helpt me eraan herinneren waarom ik het doe en dat ik niks fout doe.
Echt een mega leuke winactie!
Lara - Woensdag 29 juni 2022 20:08
Dit lijkt mij zo mooi en motiverend om helemaal voor herstel te gaan! Het is zo’n moeilijk strijd maar ik denk dat ik misschien wel pannenkoeken of een uitgebreide maaltijd zou eten zoals in een restaurant met alles erop en eraan. Als dessert zou ik ijs of misschien wel een taartje eten! Dat zou een hele uitdaging zijn maar wel met de motivatie van het mooie besteksetje.
Nele Nouws - Woensdag 29 juni 2022 20:12
Ik doe ook graag mee met de winactie! Ik sta momenteel op de wachtlijst voor mijn opname. Ik moet toch nog rekenen op een 6 maanden tot ik geholpen kan worden. Ik hoop, als ik natuurlijk dit bestek-setje win, wat meer motivatie en moed te krijgen om deze immens moeilijke tweestrijd aan te gaan. Hopelijk herinner ik me er zelf steeds aan dat ik het ook waard ben om om zorgeloos met eten om te kunnen gaan. Ik minimaliseer mijn probleem blijkbaar veel te hard. Ik zit momenteel nog erg vast in m’n veilige eetpatronen, maar m’n kommetje met havermout zou ik er heel smaakvol mee leeg eten. 😌 I hope I win :)) Groetjesss
Anouk Slootmans - Woensdag 29 juni 2022 21:22
Al het bestek van Amour Chapters vind ik altijd zo leuk en inspirerend! Heel leuk dat er nu een winactie is! Het eerste wat ik met dit bestek zou eten is een Franse uitdaging. Ik ga namelijk over 2 weken op vakantie naar Frankrijk waar genoeg uitdagingen op me te wachten staan. Waarom ik graag zou winnen is omdat ik al jaren vecht tegen een eetstoornis waarin nog geen enkele behandeling heeft aangeslagen, vorige week heb ik na 9.5 maand wachten (begin september vorig jaar was m’n intake) ineens te horen gekregen dat ze een laatste mogelijke behandeling (in het buitenland) niet willen vergoeden en nu zit ik dus zonder hulp en perspectief. Eten is daardoor momenteel weer wat lastiger en misschien is dit bestek net een steuntje in de rug.
Clarisse - Woensdag 29 juni 2022 22:05
Ik leef ondertussen al jaren op sondevoeding. Wel momentjes van een beetje eten gehad, maar was altijd moeilijk. Ik vond het idee van amour chapters heel motiverend toen ik probeerde te eten maar ik durfde het bestek niet te bestellen omdat men dan zou ontdekken dat ik eigenlijk motivatie zocht omdat het zou lukken. Nu eet ik nog niet maar ik hoop dat als ik dit bestek zou winnen het een motivatie zou kunnen zijn hier weer mee te proberen beginnen. En om ook gewoon niet te hoeven verstoppen dat ik motivatie en hulp nodig heb bij een heel speciale spannende stap. Ik probeer mezelf te overtuigen dat ik het waard ben. Dat dat niet zwak is. Dat ik dit verdien al ben ik er heel bang voor.. liefs en dank jullie voor al jullie content. Ik zit heel veel op proud en het helpt me zo.
Danielle - Woensdag 29 juni 2022 22:48
Wat ik als eerste zou eten met een nieuw motiverend besteksetje? Mijn moeders lasagne! Na haar overlijden zijn er thuis veel problemen ontstaan en dat heeft mede tot mijn eetstoornis geleid. Ik mis haar elke dag., helemaal in deze eenzame eetstoornisstrijd. Haar lasagne voelt zo vertrouwd, doet me zo aan haar denken en laat me haar warmte voelen. Maar, lasagne is niet bepaald een recept dat aan mijn eetregels voldoet, dus ik eet het eigenlijk niet meer. Dus ja, dat zou ik gaan eten!
Nienkelientje - Woensdag 29 juni 2022 23:34
Wat ik het eerste zou willen proberen te eten is een volledige avond maaltijd. Ik vind het heel erg lastig om alles op te eten en mij lijkt het heel motiverend om zo'n bestekje daarbij als hulp te gebruiken. Ik ben vandaag 18 geworden en afgelopen maart alleenstaande moeder (zedendelict), nu ik meerdere dingen moet veranderen vind ik het heel lastig om(genoeg) te blijven eten. Dus daarom lijkt het me heel helpend❤️
Roos - Donderdag 30 juni 2022 06:50
Ik doe graag mee aan de winactie :)

Wat ik zou willen eten is met mes en vork een heerlijke avondmaaltijd. Dat gerecht is gamba’s met knoflook en gewokte groente met spaghetti.

De lepel zou ik graag willen gebruiken voor een heerlijke blue berry cheese cake 🍰


Rosalie Lutz - Donderdag 30 juni 2022 10:15
Wat een leuk interview en een leuke winactie!

Ik zou het heel leuk vinden om de winactie te winnen. Omdat ik heel graag wil herstellen van mijn eetstoornis. Het blijft vaak lastig om tegen mijn eetstoornis in te gaan en dit bestek zou mij heel erg helpen. Ik ben bijna klaar met mijn behandeling bij Human Concern en het super fijn zijn om na mijn behandeling een terugval te voorkomen door het bestek te gebruiken tijdens het eten.

Het eerste wat ik met het dessertvorkje zou eten is een stuk zelfgemaakte oreotaart.
Laura - Donderdag 30 juni 2022 10:39
Hele toffe winactie (en Amour Chapters is sowieso een heel tof bedrijf / initiatief)!!

Ik zou deze bestekset heel graag winnen als extra motivatie om fear foods te challengen. Enorme twijfel wat ik als eerst zou willen eten, maar ik denk dat als ik win, ik ga voor pasta of burrito's/wraps met VEEL kaas (iets wat ik tot nu toe uit de weg ga omdat ik het heel eng vind). Of misschien iets wat me heel lekker lijkt maar ik nog nooit heb gegeten, of iets thuis laten bezorgen en daarvan genieten (heb ik in de 3 jaar dat ik op kamers woon nog nooit gedaan)......
Lola - Donderdag 30 juni 2022 14:48
Wat een tof initiatief zeg! Amoureuze Chapters volg ik al een tijdje met heel veel plezier. Je plaatst zoveel motiverends en bent zo puur,, dat bewonder ik echt aan jou Julia!
Ik heb al helaas verschillende jaren een eetstoornis en nu ik op mezelf woon sinds dit jaar merk ik dat het soms toch lastiger is dan verwacht. Dus alle beetjes helpen en ik weet zeker dat mijn hapjes een stuk leuker worden met zo'n mooi bestek!,
Ik zou dit dus graag winnen om allerlei lekkere gerechten weer aan te gaan en weer te leren genieten van al het moois en... lekkers natuurlijk!
Alexandra - Donderdag 30 juni 2022 16:27
Wat mooi symbolisch! Met het bestek wil ik letterlijk mijn gevoel van 'in de hand houden' verplaatsen van mijn hoofd naar mijn handen en mijn beloften aan mijzelf omzetten in concrete daden, eten wat ik nodig heb en lekker vind. Als eerste? Naar de echte bakker gaan en mijzelf trakteren op een moorkop (niet in de aanbieding!), zoals ik die vroeger op verjaardagen bij mijn opa kreeg. Zo een met echte room van binnen en luchtige deeg van de soezen. Daar heb je zowel een mes, een vork als een lepel voor nodig! Lijkt me fantastisch als ik het bestek win, al gun ik het anderen ook van harte.
Jalisa - Donderdag 30 juni 2022 23:15
Ohh ik ben helemaal verliefd op de besteksetjes ❤️ Wat een leuke winactie!

Ik zou graag kans willen maken op een mooi setje omdat het mij veel steun zal bieden tijdens mijn helaas tweede opname die er nu aan gaat komen. Ik ben heel erg gemotiveerd om de eetstoornis de baas te gaan zijn en ik denk dat dit setje mij nog een extra zetje kan geven 🙏🏻 Ook wordt dit mijn tweede verjaardag in de kliniek. Het zou mooi zijn als ik mezelf dan iets lekkers zou durven gunnen.
L.Appel-crumble - Vrijdag 1 juli 2022 06:05
Wat leuk.

De vakantieperiode komt er aan, dit is erg lastig voor mij.
Mijn psychologe en ha zijn met vakantie terwijl ik een nieuwe baan start en moet lunchen met nieuwe mensen.
Ik zou het bestek meenemen en gebruiken ter motivatie om toch gewoon mijn afgesproken eetlijst te eten ondanks ik dat erg moeilijk vind bij nieuwe mensen.
En stiekem verlang ik al een tijdje naar een heerlijk stukje appel crumble..
LEKKER ( oeps mag ik dat zeggen )

Smakelijk!!!
Marleen - Vrijdag 1 juli 2022 13:34
Wat een ontzettend gave winactie, daar wordt volgens mij iedereen blij van!

Ik zou heel graag een besteksetje winnen om door elk eetmoment heen geloodst (bemoedigd, gemotiveerd en gecoacht) te worden en zo geholpen te worden om elke dag een stapje te zetten richting herstel. Ik worstel al jarenlang met een eetstoornis, maar wil er nu écht vanaf komen. Het blijft echter een strijd en moeilijk om patronen te doorbreken.
Momenteel verblijf ik in een kliniek en vorige week heb ik besloten om mijn opname te laten verlengen om zoveel mogelijk te kunnen bereiken tijdens mijn verblijf hier. Ik heb nog heel veel angsten en doelen op het gebied van eten en ik zou graag zo'n besteksetje willen met het idee dat die mij tijdens deze moeilijke momenten kan motiveren en bemoedigen om door te gaan.

Mijn 'fear foods' zijn het eerste wat ik met het besteksetje zou willen eten. Met mes en vork een pannenkoek met kaas (daar was ik vroeger dol op), met de lepel een kommetje zelfgemaakte champignonsoep, met de dessertvork een stukje ijstaart of tiramisu en met de dessertlepel een zelfgemaakte bitterkoekjespudding.

Uitdagingen genoeg, dus. Ik hoop met behulp van dit besteksetje te kunnen zeggen: i (b)eat it! Ik kan het. En jij, eetstoornis, zwijg!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 5 juli 2022 12:54
Hey Marleen,

Gefeliciteerd! Jij bent één van drie gelukkige winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar irene@proud2bme.nl, zodat we het besteksetje naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan en ga ervoor!

Liefs!
lore_m - Vrijdag 1 juli 2022 15:40
Ook ik zou heel graag deze prachtige bestek-set winnen!

Ik worstel al even met voeding & eten, maar kreeg pas vorige maand te horen dat ik ook echt anorexia heb. Heel lastig om te horen en nu nog een beetje in de verkenningsfase (wat is het precies? hoe pak ik het aan? wat kan ik verwachten? ...)

Maar elk hapje is een stapje in de goede richting, dus ik zou met dit bestek een veggie-burger (oeps, kan eigenlijk best met je handen :p) of een bord pasta bij de Italiaan eten. Beiden staan heel hoog op mijn fear-food lijstje. Dit bestek kan me misschien dat duwtje in de rug geven dat ik nodig heb. ♥
Marleen - Zaterdag 2 juli 2022 08:09
Graag zou ik een besteksetje willen winnen om elke dag tijdens de (moeilijke) eetmomenten net dat steuntje in de rug te hebben om een stapje, hoe klein ook, richting herstel te zetten, want 'elk hapje is een stapje'.

Met dit besteksetje zou ik mijn fear foods willen kleinmaken en wegwerken, letterlijke en figuurlijk :)
Met mes en vork zou ik als eerste mijn lievelingseten, dat ik nu al lang heb vermeden gaan eten: aardappelkroketjes met salade en zalm. De lepel heb ik hierbij nodig om een dressing door de salade te doen... Met het vorkje wil ik de uitdaging van een stukje zelfgebakken appeltaart aangaan en met de dessertlepel een schaaltje chocolade-schepijs of bitterkoekjespudding.

Op dit moment ben ik opgenomen en één van mijn doelen is om patronen te doorbreken en angsten aan te gaan. Ik heb een lange lijst met 'fear-foods' en kan bij het aangaan van deze uitdagingen wel een bemoedigend tekstje gebruiken.
Naomy Philipsen - Zondag 3 juli 2022 13:59
Wat een waanzinnige en motiverende winactie!

Zelf zou ik als uitdaging een schaaltje fruit ermee willen eten met erin een appeltje, banaan(een mega uitdaging voor mijn anorexia, want dit is altijd verboden fruit geweest voor mij!), meloen, wilde perzik en pitaja(drakenfruit). Ik worstel al negen jaar met anorexia en het is doodvermoeiend om deze topsport te verslaan! Hoe fijn zou het zijn om weer eens te kunnen en vooral mogen genieten van eten en dat niet alleen ook van het leven! Zelf ben ik dusdanig zo streng voor mezelf dat ik helemaal opgesloten zit in het "moeten" en niet het mogen of willen. Hoe lastig ik het ook vind om het te benoemen ik gun dit besteksetje voor mezelf, omdat ik zo ontzettend graag weer wil genieten van eten en ik mijn anorexia duiveltje in mijn hoofd wil verslaan! Ik ben sterker dan dat stemmetje en wil dat bewijzen ook! Nooit gedacht dat anorexia zo dodelijk kan zijn. Ik gun iedereen die worstelt met anorexia een ontspannen leven, een liefdevolle leven en vooral een leven waarin je mag genieten. Ik vind het zo ontzettend mooi, krachtig en motiverende hoe Julia op dit idee is gekomen om bestek te bedrukken met helpende, inspirerende en veelal motiverende teksten. Zo waardevol en net dat steuntje in de rug :) ! Ik ben blij dat "Proud2bme" bestaat, want je voelt je gezien en gehoord, je voelt je nooit alleen op dit platform en dat is waar ik jaren naar zocht. Ik ben jullie enorm dankbaar!

Nu hopen en duimen.

Ik stuur iedereen via hier veel moed en kracht toe, zet hem op en blijf vooral lief voor jezelf!

Dikke knuffel

Naomy
Iris van den Born - Zondag 3 juli 2022 21:10
Wat een leuke en fijne winactie. Ik volg armourchapters/Julia al een hele tijd op instagram en vind haar zo motiverend en inspirerend. Onder andere de maandelijkse challenges helpen mij enorm mijn eetregels los te laten en restricties te verleggen. Dat is een enorme uitdaging maar met behulp van onder andere haar instagram zet ik wel stappen. Het eerste wat ik met het bestek zou eten is denk ik een stuk gebak/taart, het liefste met chocolade. Daar heb ik de laatste tijd best veel mentale honger naar maar ik heb tot nu toe nog niet de stap kunnen/durven zetten daar aan toe te geven. Misschien is dit het laatste zetje in de rug dat ik nodig heb🥰
Moesy - Zondag 3 juli 2022 21:59
Ik vind het zo'n fantastisch mooi concept ♡ Echt iets wat mij kan motiveren om door te blijven eten/zetten, want dit blijft soms zo vreselijk moeilijk. Ik heb heel erg de wens om uiteindelijk mama te willen worden, een gezonde mama zonder anorexia. Eerst dacht ik, ik ga niet reageren andere mensen kunnen het waarschijnlijk beter/harder gebruiken dan ik. Maar ik ga toch uit mijn comfortzone, ik ga mezelf bij deze toch een potentiële "winkans" gunnen en geven door te reageren.
Wat ik als eerste zou eten:
Vork: pizza (iets wat ik nogsteeds tot op heden niet heb durven eten)
Lepel: Hier zou ik samen met mijn vork mijn spagetti op rollen :)
Mes: Hiermee zou ik als eerst mijn boterham besmeren met speculoospasta
Dessertlepel: schaaltje met schepijs
Gebaksvorkje: eigen gebakken taart. Ik wil al heel lang zelf een taartje bakken, durf tot nu toe nog niet maar met zo'n vorkje heb ik een goede reden om hem toch eens te gaan bakken!


Marie - Maandag 4 juli 2022 07:27
Wat zou ik graag weer het volledige leven proeven, een leven in volkomen vrijheid zonder restricties van mijn eetstoornis. Met de vorkjes zou ik dus prikken in de eetstoornis zodat ze op afstand blijft en met de lepeltjes zou ik heerlijk het leven en al het moois dat het te bieden heeft oplepelen, afgewerkt met een mespuntje liefde 🤍
Sharon - Dinsdag 5 juli 2022 13:10
Jammer, niet gewonnen!
Hopelijk komt er nog eens een win-actie en win ik dan wel een mooi bestek set.