Met Volle Angst Vooruit

 

Bijna een jaar geleden kwam ik in een situatie terecht die ervoor zorgde dat ik vrij veel last kreeg van angst en spanning. Heel langzaam, zonder dat ik het door had, groeide die angst naar ongezonde proporties. Er zelf middenin zittend zie je dat niet zo goed, maar als ik het vroeg aan een buitenstaander werd het wel vrij duidelijk. Ik werd meerdere malen op de feiten gedrukt en besefte me dat ik in actie moest komen, wilde ik niet dat de angst mijn leven volledig ging bepalen. In die tijd haalde ik soms wat kracht uit bepaalde quotes, waar mijn telefoon nog steeds mee vol staat. Ik kwam toen ook een quote tegen van Lief Leven. De quote raakte me en stond precies voor wat me te doen stond.  

Met Volle Angst Vooruit.

Ik wist direct dat ik deze quote niet meer zou vergeten. Een aantal maanden erna zag ik dat er ook armbanden waren met deze quote. Op dat moment stelde ik het bestellen van de armband nog even uit, maar inmiddels draag ik hem met trots. Ik heb gekozen voor de gouden variant omdat ik vooral gouden sieraden draag. Het is een hele mooie 'slavenarmband' van degelijk materiaal. Hij voelt echt stevig en kwalitatief en daar ben ik blij mee, want ik hoop dat hij tegen een stootje kan en lang meegaat. Hij heeft een mooi formaat, waardoor hij niet storend rond mijn pols hangt. Het enige lastige vind ik het openmaken van de armband als ik hem om heb. Dat lukt me nauwelijks, omdat hij zo degelijk vast zit. De armband herinnert me nu iedere dag aan de quote 'Met Volle Angst Vooruit', wat maakt dat ik me op moeilijke momentjes nét even wat sterker voel. 

lief leven met volle angst vooruit

Een armband als deze vind ik heel goed bij Proud2Bme passen. Iedereen die aan een eetstoornis lijdt, heeft bepaalde angsten. Angsten die je aan zal moeten gaan, wil je van je eetstoornis af komen. Het aangaan van je angsten stel je waarschijnlijk regelmatig uit, simpelweg omdat je het gewoon niet aan durft. Het voelt niet veilig, je hebt geen controle, je weet niet wat je te wachten staat, wat je verliest of wat het je oplevert. Ik kan uit ervaring zeggen dat het aangaan van je angsten wat betreft de eetstoornis het écht waard is. Ik heb nooit spijt gehad van het genezen van mijn eetstoornis en overwinnen van mijn angsten en dat zal jij ook niet krijgen. 

Het overwinnen van een eetstoornis betekent niet dat je leven perfect is en dat je dan volmaakt gelukkig bent. Het leven is nou eenmaal gewoon ingewikkeld en voor de één ingewikkelder als voor de ander. Het leven is ook niet eerlijk en je zal hoe dan ook na het herstellen van je eetstoornis, moeilijke tijden doormaken. Door het overwinnen van je eetstoornis, weet je echter wél dat je kán winnen, dat je angsten aan kan gaan en kunt verslaan. Je weet dat je sterk bent en het is goed om jezelf hier regelmatig aan te herinneren. 

lief leven met volle angst vooruit

Niet alleen je angsten aangaan is belangrijk, maar ook stil staan bij wat je allemaal wel hebt, doet en kan. Je leeft nu, niet morgen, niet gisteren. Het is goed om iedere dag iets aardigs voor jezelf te doen, om iedere dag een moment van ontspanning te hebben en iedere dag stil te staan bij het positieve van die dag. Al die dingen kunnen je helpen om het leven krachtig aan te gaan, om vooruit te blijven lopen en niet angstig aan de grond genageld stil te blijven staan, wachtend tot iemand je redt of er een wonder zal gebeuren. Mijn vader is nu 70 jaar en hij maakt me regelmatig duidelijk dat iedere dag een kado is. Dat betekent niet dat je iedere dag gelukkig bent of dat je leven iedere dag perfect is, maar het betekent wel dat iedere nieuwe dag iets is om dankbaar voor te zijn en volop voor te leven, zo goed als je kan. Samengevat past dit bij een andere mooie quote van Lief Leven.

Pluk Het Leven.

Misschien helpen dit soort korte, eenvoudige quotes jou ook wel om je positiever te voelen, om je te herinneren aan jouw kracht. Speciaal voor Proud2Bme heb ik daarom twee zilveren armbanden geregeld met de tekst 'Pluk Het Leven'. Mocht je liever mijn armband hebben of een armband met een andere mooie tekst van Lief Leven, kan dan even in de webshop van Lief Leven en geef jezelf een kadootje ♥ De armbanden zijn gemaakt in samenwerking met het sieradenmerk My Jewellery.

Pluk het leven lief leven

Wil je één van de twee Pluk Het Leven armbanden winnen? Doe dan het volgende:

♥ Laat in een reactie achter waarom deze armband jou kan helpen
♥ Mail je naam en adres naar win@proud2Bme.nl

♥ 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

tessa - Donderdag 6 oktober 2016 11:04
Jaaaaa ze zijn zo mooi!
Ik wil deze armband super graag winnen omdat ik mezelf er soms aan moet herinneren dat ik ook van het leven moet genieten, ondanks de vaak lastige dagen!
Ik heb maar een leven gekregen, en die moet ik plukken!
Cherryblossom1984 - Donderdag 6 oktober 2016 11:05
Ben opslag verliefd, wat een mooie teksten. Ik zou hem graag willen winnen, omdat ik net aan een spannende reis ben begonnen om mijn eetstoornis te overwinnen. Daarbij heb ik sinds een aantal maanden een conversiestoornis, wat veel angsten met zich mee brengt, maar me ook doet realiseren wat wij als mensen kunnen hebben.
Brenda - Donderdag 6 oktober 2016 11:16
Wat een mooi verhaal en wat dapper dat je het hier vertelt Scarlet.
Je verhaal en de armband grijpen me aan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Iemand die me heel dierbaar is heeft ook met veel angst moeten kampen en heeft deze spreuk, 'pluk het leven' (of eigenlijk, 'pluk de dag') als een tatoeage laten zetten. Ik heb nog pijn in mijn hand van hoe hard ze heeft geknepen..!

Ik zou daarom deze armband heel graag aan haar willen geven, vanwege de spreuk én het verhaal achter de armband.

Ik zal een emailtje sturen, wie weet kan ik haar binnenkort dit armbandje geven. Dat zou zo mooi zijn, nét voordat ze een jaar op reis gaat.
Lisa - Donderdag 6 oktober 2016 11:18
Ik zou de armband heel graag willen winnen omdat ik lief leven al heel lang volg.
Ik vind hun teksten zo inspirerend en zoals jij zelf ook al aangeeft heeft vooral 'met volle angst vooruit' mij heel erg geholpen. Hoe eng iets ook is, je moet niet ervoor wegrennen maar ervoor strijden dat je er goed mee om kunt gaan. Dat is ook de reden waarom ik, ondanks dat ik het heel spannend vond, ervoor heb gekozen om toch te gaan samenwonen met mijn vriend. Ik heb eerder namelijk alles verloren door eenzelfde actie maar dit voelt goed. Pak je gevoel, pluk de dag en met volle angst vooruit!

Liefs
Marijke Ebbers - Donderdag 6 oktober 2016 11:23
Soms dwalen je gedachten af. Nemen deze het van je over. Ben jij (ik) je focus kwijt. Het stemmetje in je hoofd werkt hier niet aan mee. Een klein iets, zoals een armband kan je (mij) helpen om mijn gedachten weer op de rails te krijgen. De focus weer terug. Omdat ik soms vergeet dat het leven mooi kan zijn.
Julianne - Donderdag 6 oktober 2016 11:27
Prachtige quote ✨ Ik zou deze armband graag willen winnen omdat ik momenteel zelf struggle met een eetstoornis. Ik denk dat deze tekst mij op elk moment van de dag zou kunnen helpen om door te gaan! Een positieve, helpvolle, beseffende, mooie tekst/armband.

Liefs
Eline (ebfotolien) - Donderdag 6 oktober 2016 11:28
Hai Scarlet,

Heel erg herkenbaar wat jij schrijft.
Dagelijks heb ik een strijd met mijzelf, deze armband zal mij
Een boost geven om door te gaan.
Daarom wil
Ik hem graag winnen.
Liefs Eline
Savannah - Donderdag 6 oktober 2016 11:32
Ik zou deze graag winnen omdat de quote goed bij me past.
Al meer dan een half jaar ben ik aan het recoveren van een eetstoornis.
Na een paar ziekenhuis opnames en bijna een IBS/RM heb ik vaak mijn angsten aan moeten gaan.

Elke dag is nog een gevecht, dus moet ik elke dag mijn angsten aangaan 😊
Manon H. - Donderdag 6 oktober 2016 11:36
Omdat de tekst(en) op het juiste moment komen, de quotes zó prachtig, waar en bemoedigend zijn. Ik ben op dit moment in de heftigste therapie van mijn leven, om voor eens en altijd af te rekenen met mijn demonen, op alle(rlei) gebieden. Gisteren een héél moeilijke, rigoureuze beslissing genomen, waar ik trots op moet/mag (?) zijn. Deze 'prijs', dit cadeautje zou werkelijk een bekroning zijn op hetgeen ik hiervoor heb gedaan en overwonnen.
Alleen maar liefde!
Veerle - Donderdag 6 oktober 2016 11:47
Ik zou deze armband heel graag willen winnen, omdat ik mijn therapie over twee weken ga afsluiten, na bijna 2 jaar. Dit vind ik heel erg spannend, omdat ik erg bang ben dat ik dat niet kan en een terugval krijg. Dit armbandje zou mij iedere dag een steuntje in de rug (of in de pols..) kunnen geven!
Veel liefs!
Dorijn - Donderdag 6 oktober 2016 11:58
Ondanks dat ik de armband zelf geweldig vind wil ik hem.voor mijn zus winnen!
Beide hebben wij veel problemen wat soms lastig is, maar we kunnen elkaar Hier door wel beter begrijpen. Ze is nu keihard aan het werk om van haar angststoornis af te komen en het gaat steeds beter met haar, ze is een groot voorbeeld voor mij en ik ben mega trots op haar dat ze bijna klaar is met der therapie en nu zelfs zelfstandig gaat wonen. Zo een sterk persoon verdiend zeker een mooie armband met deze tekst
Ingrid - Donderdag 6 oktober 2016 12:10
Ik houd van bloemen en de buitenlucht. Ik zou de armband dan ook met trots dragen: pluk het leven. Neem het zoals het is en verzorg dit bloemetje (mijzelf) ook goed. Door dit soort berichten regelmatig te lezen krijg ik weer hoop, kracht om door te zetten en weet ik zeker: er komt een moment dat ik weer kan gaan genieten van het leven.
Ilona - Donderdag 6 oktober 2016 12:26
Zou graag die met angst willen winnen, heb al 12 jaar een angststoornis met agrofobie en kom vaak in situaties die ik liever vermijdt dus t zou voor mij een super mooie Reminder zijn steeds ❤️
Annelilianne69 - Donderdag 6 oktober 2016 12:28
Ik zou heel graag zon bandje willen hebben. Vind super mooie tekst. Ben heel erg geneigd om niet door angsten heen te Daan en stop dan vaak om dat te eng vind. En moeite heb om daar door heen te gaan en zo bandje zou me al helpen om even te herinneren om toch door te zekken en proberen er door heen te gaan. Wand moet ook alles allen doen in mijn omgeving heb ik geen steun aan. Krijg ik niet van of ze kunnen het nie of zo. Doet zou mij wel echt steun kunnen geven. Zou hellemaal geweldig vinden als een zou winnen
sanne - Donderdag 6 oktober 2016 12:39


Zit nu in een moeilijke periode en de armband zou me positief beinvloeden
Cristina6 - Donderdag 6 oktober 2016 12:44
hele mooie blog, Scarlet! En komt net van pas, omdat ik momenteel ook keihard op mijn angsten aanloop en ... met volle angst vooruit moet. :-)

Dank je wel!

Maggy - Donderdag 6 oktober 2016 12:59
Wauw, ik maakte net een sprongetje in de lucht dat je juist deze quote benoemt.
Ik volg Lief leven al een tijdje en ook deze quote, raakte mij heel erg. Ik ben net gestart met mijn nieuwe deeltijd behandeling, wat ik heel spannend vond. In mijn therapieboekje is de eerste pagina dan ook beschreven met de quote "met volle angst vooruit." Dit helpt me heel erg om vol te blijven houden, de armband zou daar super bij passen :)

Wat tof dat jullie dit weggeven!
Liefs!
Bo_xxx - Donderdag 6 oktober 2016 13:13
Ik denk dat ik deze armband heel goed kan gebruiken!
Ik zit op het laatste stukje van dat vervelende spook ( anorexia) , maar heb nu veel last van angst. Ik ben er wel 100% van overtuigd dat ik over een tijdje van alles af ben, :en een NORMAAL maar nog beter FIJN leven kan lijden.
Met volle angst vooruit.
Kijk naar de toekomst.
xLaura - Donderdag 6 oktober 2016 13:21
Vorige week had ik de site van Lief Leven ontdekt en sindsdien ben ik verliefd op de mooie gedichten, quotes en verhaaltjes. Ik had geen fijn weekje, veel tranen en veel in bed liggen; het enige wat ik deed was steun en herkenning zoeken in de gedichten. En keer op keer werd ik door vele mooie gedichten geraakt. Ook de armbandjes waren mij al opgevallen, als hint had ik de link naar mijn moeder gestuurd, maar die begreep hem niet helemaal helaas. ;) Dat was ook iets te mooi om waar te zijn. Toch spoken de armbanden met de teksten nog steeds door mijn hoofd. Met volle angst vooruit, pluk het leven en lief leven; teksten die ik een keer werkelijkheid wil laten worden in mijn leven. Ik wil eindelijk gelukkig worden, leren leven én genieten. Een armband kan mij daar niet misschien daadwerkelijk bij helpen, maar mij wel de kracht geven om toch door te gaan ondanks dat ik zelf de toekomst niet zo rooskleurig inzie. Ik wil het blijven onthouden en gaan geloven dat het beter wordt!
RM - Donderdag 6 oktober 2016 13:36
Als ik een talent heb, dan is het wel een talent om angsten te vermijden. Ik ben inmiddels aan de beterende hand doordat iedereen me dwingt te eten, erbij blijft zitten en gewichtsafspraken maakt. Maar echt mijn angsten aangaan, dat doe ik niet. Ik durf geen ongezond eten te eten, ik durf niet alleen te eten, ik durf niet onder de mensen te zijn als ik eet, ik durf niet uit eten te gaan. Mijn therapeut zegt al maanden dat ik eens een van mijn angsten aan moet gaan, maar ik durf steeds niet. Als ik deze armband zou winnen, zou ik elke dag een geweldige reminder hebben om toch dingen te doen die ik niet durf. Het wordt tijd om met volle angst vooruit te gaan!
Ivw - Donderdag 6 oktober 2016 13:58
Mooie blog en wat een mooie quotes! Eigenlijk heel simpel, maar juist daardoor heel krachtig. Ik sta nu op een keerpunt. Jarenlang therapie heeft helaas niks uitgehaald en de jaren daarna heb ik zelf maar een beetje doorgemodderd. Ik heb me staande weten te houden, maar daar is alles ook mee gezegd. Nu ben ik het zat. Ik wil weer kunnen lachen, genieten, léven. Na al die tijd vechten tegen mezelf, strijd ik nu tegen de eetstoornis. Een armbandje kan me er tijdens de lastige momenten wellicht aan helpen herinneren waar ik het allemaal voor doe. Want 'het leven plukken' , dat is precies mijn doel!
Anouk - Donderdag 6 oktober 2016 14:10
Deze quote herinnert me eraan dat ik mezelf moet blijven uitdagen!
Elke dag heb je een keuze, blijf je waar je bent of ga je je angsten aan en werk je aan een leven met minder overheersende angsten.

Die keuzes heb ik al veel gemaakt maar zeker nu ik al wat aan het eind van mn behandeling ben merk ik dat ik juist nu die angsten moet aangaan.

Nu is het tijd om op eigen voet mijn angsten aan te gaan.

En die quote zou mij daar bij helpen :)

Rooosk - Donderdag 6 oktober 2016 14:21
Deze armband zal mij erg veel gaan helpen sterk te blijven in deze tijd. Ik ga half november naar Azie toe en vergeet soms dat ik hiervoor gezond moet zijn en moet aansterken! Dit wil ik heel graag & gaat al goed alleen af en toe valt het even terug. Daarom denk ik dat zo'n armband net dat ene duwtje kan geven van kom op roos, denk aan de reis & ga er voor!! :)
Stephanie - Donderdag 6 oktober 2016 14:45
Wauw wat een mooi verhaal scarlet!

Het raakt me zo erg.. dat je met volle angst vooruit kunt gaan. Door gaat en het kan plukken iedere dag en je daar bewust van word en kan worden met zo'n armband.
Nu merk ik dat ik nog te vaak voor lief neem.
Nu sta ik voor een strijd, vandaag te horen gekregen dat ik geen keus meer heb en doorgestuurd moet worden naar een internist en moet vechten voor mijn lijf tegen mijn lijf. Pluk het leven iedere dag zoveel je kan...
Neem het niet zomaar voor lief maar vecht!
Deze armband zal me echt gaan helpen!
Hilde - Donderdag 6 oktober 2016 15:07
Met volle angst vooruit! Wat een leuke, grappige maar toch inspirerende quote.
Fijn dat hij jou zo heeft kunnen helpen Scarlet :)

Ik zou de armband super graag winnen om hem aan mijn vriendin cadeau te doen. Ze heeft last van een angststoornis maar ondanks dat probeert ze altijd positief te zijn en anderen positiviteit te brengen. Ze doet dit onder anderen door middel van quotes omdat ze hier gek op is. Ze is nu bezig aan haar 4de studie (andere 3 niet af kunnen maken door de angststoornis) en ze werkt super hard. Ik heb veel bewondering voor haar en ik ben heel erg trots op haar!
Annie - Donderdag 6 oktober 2016 15:39
Al sinds me 12e last van eetstoornissen, depressid en angst. Dit veel veborgen gehouden voor vrienden en familie.sinds dit jaar in therapie voor me eetstoornis bij een kliniek. Zit nu in de 7e week, en wat was ik goed op weg..plotsklaps staat me leven stil, me vader is er niet meer..juist nu ik hem zo hard nodig heb😰

Hoe dan ook. Ik ga met volle kracht en angst vooruit en weet dat ik het ga redden! De armband zal een ondersteuning zijn in mijn proces!
Sophia - Donderdag 6 oktober 2016 15:49
Ik heb deze quote ook gebruikt tijdens mijn herstel. Het hielp mij ontzettend omdat ik me precies zo voelde. Ik zou graag de armband willen winnen zodat ik een mooi symbool heb om de afgelopen jaren mee af te sluiten. Ik ben zo blij dat er armbanden van zijn!

Liefs,
Sophia
Palu - Donderdag 6 oktober 2016 15:52
Volle angst vooruit. Iets wat ik moet doen. Ik moet mijn angst onder ogen komen met eten. Ik moet mijn angst overwinnen om bang te zijn wat anderen van mijn denken en beginnen met naar mezelf te kijken. Hoe denk ik over mezelf, dat is belangrijker. Continue stress voor school, acties en frustraties richt ik nu op mezelf af. Deze armband zou mij helpen, omdat ik dan niet de littekens zou zien die me voor de rest van mijn leven zullen tekenen op een negatieve manier, maar dan zie ik de tekst :volle angst vooruit.; Dan zie ik wat ik al heb bereikt en nog ga bereiken, allemaal met angst, in elke vezel van mijn lichaam zal de angst stromen, maar hoe dan ook, die armband zal me altijd in mijn oor fluisteren, ga vooruit!
Wietske - Donderdag 6 oktober 2016 15:58
Ik zou deze armband graag willen winnen, omdat een vriendin van me wordt opgenomen en ik haar deze armband heel erg gun en het haar misschien gaat helpen! Xx
Bente - Donderdag 6 oktober 2016 16:52
Net zoals Scarlet zegt heb ik tijdens moeilijke periodes ook altijd veel waarde gehecht aan quotes die mij er doorheen slepen en dat kleine beetje extra kracht geven die ik op dat moment nodig heb. Zo ook de tekst 'pluk het leven'. Het helpt mij eraan herinneren te genieten van elke dag, want het leven is een cadeautje en iets moois waarvan genoten mag worden, ondanks moeilijke periodes!
Vera - Donderdag 6 oktober 2016 17:11
De kortingscode doet het niet :(
Wendy - Donderdag 6 oktober 2016 17:32
Wauw wat een prachtige armband!
De tekst spreekt mij heel erg aan omdat ik het heel belangrijk maar soms ook moeilijk vind om het leven te plukken. Ik kan namelijk best overweldigt worden door alles om mij heen, school, examenstress en andere prikkels waardoor ik in een soort 'overleef' flow kom. Daardoor kijk ik niet altijd goed om me heen en sta ik er niet genoeg bij stil om van het leven te genieten en de dag te plukken.
barbara - Donderdag 6 oktober 2016 17:40
Heel mooie blog Scarlet. Dank je wel
Nadine - Donderdag 6 oktober 2016 19:05
Ik zou deze armband heel graag willen winnen, omdat het me echt zou helpen in moeilijke tijden. Dan kun je er even naar kijken en dan weet je dat je door moet gaan en dat terugvallen geen optie is. Want het leven zonder eetstoornis is veel leuker dan een leven met eetstoornis. En als je er dan naar kijkt weet je dat je gewoon moet genieten van het leven.
Carolien - Donderdag 6 oktober 2016 19:21
Ik zou ontzettend graag zo een armband willen winnen omdat ik moet leren te leven en mezelf eraan herinneren dat je maar 1 leven hebt en dat je van dat leven moet genieten, dat je de dingen moet doen die je echt wil doen, datgene doen wat je echt wil bereiken. Voor je het weet is het te laat en kan het niet meer.
joya - Donderdag 6 oktober 2016 19:38
Wow, pluk het leven, ontroerend ik probeer elke dag opnieuw de dag te plukken, het is soms zo hard zo lastig dat ik het bijna vergeet om te doen, deze armband zou ik heel graag willen winnen om mezelf eraan te herinneren als ik het even niet meer weet...
Fieke - Donderdag 6 oktober 2016 19:57
Ik ben lange tijd in opname geweest om mijn emoties constructief te leren reguleren. Ik moest veel gedachten- en gedragspatronen afleren/aanleren en had echt het gevoel dat ik moest 'leren leven'. Ik voelde zodanig de druk om te bewijzen dat ik 'het kon', dat ik deze zomer weer volledig over de kop ging. Ik zag het allemaal niet meer zitten en hebben meerdere keren op het punt te staan mijn leven te beëindigen.
'Pluk het leven' staat voor mij zowel voor de kleine dingen die mijn dag waardevol maken als een herinnering en aanmoediging voor wat ik op lange termijn nog uit het leven wil halen. Het is een zware strijd, maar wel een die ik voor mijzelf en mijn omgeving wil voeren.Visuele reminders werken heel sterk voor mij, zeker een die je met je meedraagt. En een sieraad is iets wat ik mijzelf nooit cadeau zou doen omdat ik het mij niet waard vind. Ik durfde dan ook eigenlijk niet te reageren. Maar obstakels zijn er om te overwinnen! En alleen al durven schrijven op een site waar ik al jaren steun uit haal is een stap :)
rachel - Donderdag 6 oktober 2016 23:16
Ik denk dat deze armband mij zou kunnen helpen, omdat hij mij eraan kan herinneren wat er echt belangrijk is in het leven en dat het zo belangrijk is om dag bij dag te leven. Niet te haasten en alles bewust mee maken. Vooral nu ik mijn eetstoornis aan het overwinnen ben heb ik soms wel een steun in de rug nodig en ik denk dat deze armband een hele mooie reminder kan zijn dat het leven het waard is om voor te knokken :)


xx
Lamilee - Vrijdag 7 oktober 2016 00:07
Wil hem graag zelf bestellen maar de kortingscode doet het niet bij mij :( Hebben meer mensen daar last van?!
Myrthe - Vrijdag 7 oktober 2016 08:20
Dit is precies waar ik nu mee bezig ben.
Voluit leven met de mooie dingen en de uitdagingen die op mijn pad komen. Daar past de armband perfect bij.
dancer! - Vrijdag 7 oktober 2016 08:42
Ik volg Lief leven al een tijdje op IG en ze inspireren mij vaak heel erg met hun quotes.
Ik zou zelf ook graag zo'n armband willen. Aan de basis van mijn anorexia lag angst, heel veel angst, die ik al zo lang ik mij kan herinneren voel. Inmiddels ben ik na een hele lange strijd genezen, maar het leven jaagt mij soms nog steeds heel veel angst aan. Maar gelukkig ga ik nu met volle angst vooruit! Soms wat harder, soms even rustig aan. Maar het leven is te mooi om door angst te laten overschaduwen.
Rebekka vV - Vrijdag 7 oktober 2016 09:07
Ik zou deze graag willen, omdat...
- ik vaak vergeet waar ik het voor doe
- mezelf moeilijk kan motiveren
- moeilijk vind mijn nieuwe diagnoses te accsepteren
- ik vanuit mezelf een zwart denker ben
- ik meestal gericht ben op wat er niet goed gaat
- ik vergeet de genieten van de momenten met mijn zoontje die toch al zo snel groot word.

WEET DAT OMRINGEN MET POSITIEVE QUOTES HIERBIJ KUNNEN HELPEN!
Maatje - Vrijdag 7 oktober 2016 11:06
Ik zou dit armbandje echt heel graag willen winnen. Ik kan de motivatie goed gebruiken. Normaal gesproken knutsel ik alleen mijn eigen recoverybandjes maar het zou goed voor mezelf zijn ook eens mezelf iets te gunnen wat een ander heeft gemaakt en die liefde te accepteren.
Lautje - Vrijdag 7 oktober 2016 18:04
Ik zou de armband graag willen winnen omdat ik de teksten erg inspirerend vind. Ik heb al eens eerder de tip gehad om een briefje in mijn zak te doen. Dit werkt voor mij niet altijd, omdat ik het briefje soms vergeet. Een armband lijkt mij erg mooi. Wellicht dat het voor mij deuren opent om eens met anderen over mijn angsten te praten.
Noa - Vrijdag 7 oktober 2016 22:04
Ahh wat zijn ze leuk! 😍 Ik zou deze armband heel graag willen winnen . Omdat ik naar van alles aan het zoeken ben om ergens naar te kunnen kijken als ik steun / motivatie wil oproepen tijdens het eten. Ik ga nu door een moeilijke tijd . Aankomende week begint mijn zware therapie bij de Ursula en zou een positief sprankeltje, zoals dit armbandje heel graag willen ontvangen 😊💫
M - Vrijdag 7 oktober 2016 22:14
Ik zou de armband heel graag willen winnen. Ik heb net na bijna 10 jaar therapieën , mijn therapie afgerond. Een enorme mijlpaal. Ik was daarom net aan het kijken naar een symbolisch cadeau voor mijzelf toen ik deze blog geplaatst werd. Deze armband is perfect! Hij kan me er aan herinneren dat het leven het waard is om van te genieten. Dat dat kan en mag. Dat ik de geremdheid die ik vaak voel, mag laten gaan.
Lara. - Vrijdag 7 oktober 2016 23:02
Ik ben heel kort geleden begonnen met een nieuwe traumabehandeling en dit is en wordt de meest zware therapie die ik ooit gehad heb. Het is nu of nooit, ik moet deze keer echt door alle angst heen om van mijn herinneringen gewoon herinneringen te maken - zonder heftige emoties en nare associaties die eraan vastzitten. In de hoop dat het verleden mij niet langer belemmert op verschillende gebieden.

Om het leven te plukken moet je zorgen dat de basis goed is. Geef het water, laat het groeien. Pas dan zal het je de gelegenheid bieden om het te kunnen plukken. Ik geef de volle 200% omdat dit voelt als mijn laatste kans met therapie en ik er alles voor over heb om mezelf te verlossen van dat wat gebeurd is.
Vera - Zaterdag 8 oktober 2016 09:54
Ik zou deze armband graag willen dragen omdat ik nu eindelijk, na tien jaar weer kan zeggen dat ik me beter voel dan ooit! Daar past een tekst als 'pluk het leven' volledig bij en elke keer als ik er naar kijk, zal ik denken aan de moed die ik de afgelopen jaren heb getoond en aan dat waar ik nu sta.
Roos - Zondag 9 oktober 2016 23:18
Deze woensdag wordt ik opgenomen bij Rintveld en Altrecht jeugd. ik zoek al een tijdje naar een tastbaar steuntje in de rug en deze lief leven armband lijkt mij ideaal!
Ania - Maandag 10 oktober 2016 01:17
Wat een ontzettend mooie blog. Echt iets waar je nieuwe engergie van krijgt. Zelf heb ik een moelijke .tijd Achter de rug. 2 jaar lang ben ik opgenomen geweest. Een hele moelijke periode. Maar ook een periode dat ik stees stappen vooruit heb kunnen zetten. De tekst van pluk de dag spreekt mij enorm aan. Ik heb nog een hele lange weg te gaan, maar z'n armband wijst je elke keer weeer op de kleine dingen waar je van mag genieten. Liegs ania