5 kapsels voor als je haast hebt

 

Als je je verslapen hebt, te lang hebt staan douchen of gewoon bijna altijd alles op het laatste nippertje doet, kan het soms lastig zijn om te bedenken wat je met je haar moet. Je hebt geen tijd voor een heel ingewikkeld kapsel, maar wilt er toch wat leuks mee doen. Ik heb daarom vijf hele simpele tips voor je op een rij gezet waarvan je er misschien wel een paar zelf gebruikt. 

kapsels bij haast

♥ Losse vlecht aan de zijkant
Het kan fijn zijn om je haar toch een beetje bij elkaar te binden in een elastiekje. Dit kun je doen door en gewone vlecht, maar ke kunt ook een schuine losse vlecht maken. Ik deed dit door al mijn haar naar één kant te gooien en dit te vlechten. Ik heb ook wat stug poeder gebruikt van Kruidvat om wat volume bovenop te creëeren. 

snel kapsel

♥ Rommelige knot
Deze knot komt je waarschijnlijk heel bekend voor. Ik draag het niet zo vaak buiten de deur, maar vind het eigenlijk best leuk staan. Je maakt deze knot door je haar voorover te gooien en heel rommelig het elastiekje om je haar te doen. Trek daarna met gespreide vingers je haar op je hoofdhuid wat losser en trek er eventueel wat plukjes uit.  

snel kapsel

♥ Laag knotje
Dit vind ik ook wel een leuk en simpel kapsel voor als ik haast heb. Het is een laag knotje, waarbij toch nog wat haar los hangt. Dit geeft een nonchalant effect, maar je hoeft je haar er niet voor te krullen, te stijlen of te borstelen. Voor wat volume trek je het haar een beetje los nadat je het knotje hebt gemaakt.  

laag knotje snel kapsel

♥ Hoge, losse staart
Deze staart heb ik hoog op mijn hoofd gemaakt. Ik heb wat stug poeder in mijn haar, waardoor hij niet strak tegen mijn hoofd zit. Ook heb ik na het maken van de staart mijn staart zelf door elkaar geschud met het stugge poeder erin en mijn haar langs mijn hoofdhuid een beetje los getrokken.  

snel kapsel

♥ Gedraaide vlecht
Deze 'vlecht' kun je heel simpel maken door je haar om elkaar heen te draaien en met een speldje op de gewenste hoogte op je hoofd vast te zetten. Je hebt dan meteen je haar uit je gezicht en het ziet er verzorgd en vrouwelijk uit.  

haar

Hoe doe jij je haar als je haast hebt?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Minime - Dinsdag 7 oktober 2014 10:22
Vind vooral die laatste echt heel leuk, inderdaad mooie combi tussen vrouwelijk en nonchalant. Helaas heb ik echt mega weinig en mega dun haar, dus zijn de meeste kapsel voor mij geen optie :(
Roxanne Farah - Woensdag 6 maart 2019 19:39
Zelf heb ik wel lang en dik haar. Maar ik heb iets wat met elk kapsel kan (ook voor mannen). Het enige wat je nodig hebt is een bandana en die knoop je om(zijn veel manieren voor) zelf draag ik er bijna elke dag 1 en het is heel makkelijk

Succes met je haar!
Cristina6 - Dinsdag 7 oktober 2014 10:32
heel mooie kapseltjes! Staan jou echt massa's goed, Nouska! Eens proberen als ze bij mij ook hetzelfde effect hebben :-)
xxx
Roos_ - Dinsdag 7 oktober 2014 11:04
echt heel leuk nouska!! de kapsels staan je ook echt stuk voor stuk mooi haha, ik draag ze zelf allemaal ook wel eens maar dan ziet 't er vaak minder classy uit :')
Louise - Dinsdag 7 oktober 2014 11:26
wat een leuke blog!!

Ik heb mijn haar heeeeeeeeeeeeeeel kort dus als ik haast heb doe ik er wat gel in en dat is het. Een staart gaat een beetje moeilijk.. Hihi


Super leuk blog!
Roxanne Farah - Woensdag 6 maart 2019 19:40
Zelf heb ik wel lang en dik haar. Maar ik heb iets wat met elk kapsel kan (ook voor mannen). Het enige wat je nodig hebt is een bandana en die knoop je om(zijn veel manieren voor) zelf draag ik er bijna elke dag 1 en het is heel makkelijk

Succes met je haar!
QenH - Dinsdag 7 oktober 2014 12:05
Nouska, wat ben je toch een knappe vrouw.. Ik vind dat lage knotje je erg goed staan.. Maar die allerlaatste foto is ook echt super :)

Als man heb ik het makkelijk :p bij haast doe ik het niet (valt toch wel redelijk in model) of petje op XD
miri - Dinsdag 7 oktober 2014 12:22
doe het altijd als ik haast heb of geen zin heb in een schuine staart vast met een elastiek op speld.
EB91 - Dinsdag 7 oktober 2014 12:40
Als ik haast heb doe ik mijn haar hetzelfde als wanneer ik alle tijd van de wereld heb: paar keer de borstel erdoor, speldje en strikje in en klaar.
Maiskolf - Dinsdag 7 oktober 2014 17:45
Moooooie foto's!
Ik doe juist mijn haar los als ik snel moet zijn. Borstel er doorheen, even ondersteboven hangen voor wat haarlak, vingers er doorheen en klaar!
Ik doe er altijd heel lang over als ik mijn haar vast draag, dan moet ik echt even de tijd nemen. Anders zit het na een paar uur alweer raar. Ik ben zo jaloers op mensen met makkelijk haar. :')
Katja - Dinsdag 7 oktober 2014 18:20
Super leuke ideeën! Ik ga het zeker gebruiken, vooral de vlecht en het lage knotje :)
Ik - Dinsdag 7 oktober 2014 20:25
Mijn haar hangt gewoon los als ik haast heb. Elke dag dus eigenlijk :p
G. - Dinsdag 7 oktober 2014 21:53
Leuk!

Als haast: haar kamen (was iedere dag haar: slecht, maar fijn!) - paar keer schudden met je hoofd - in losse staart.. en.. dan heel snel op de fiets naar trein.

De rest van de dag wisselt m'n kapsel om de haverklap: hoog knotje, laag knotje.. en weer een hoog knotje, dan een vlecht.. dan los, dan weer knotje etc etc: wisselt per uur zo ongeveer ;)
Evy - Woensdag 8 oktober 2014 00:25
Erg leuke kapsels allemaal! Ik had nog wel een vraagje: Nouska heb je misschien nog tips om je haar te krullen met een stijltang. Misschien via een filmpje? Mij lukt dit nooit en ik vind jouw krullen er altijd mooi maar niet te "poppig" uitzien zoals je met een gewone krultang vaak krijgt. Ook vind ik krullen maken met een krultang duurt bovendien zo lang, dat moet toch sneller kunnen?
*** - Woensdag 8 oktober 2014 09:21
Haha, grappig ... Dat laatste doe ik bijna iedere dag. En die vlecht, een hoge losse staart en een rommelige knot zijn ook 3 van mijn favorieten. :-D
Kay - Donderdag 16 oktober 2014 16:52
Haha, leuk! Ik heb mn haar ook bijna altijd op één van deze manieren zitten!
Mila - Donderdag 15 januari 2015 18:45
Tja het is dat ik niet creatief of handig ben met mijn haar, probeer altijd wel wat leuks te doen van deze voorbeelden, maar dan valt het toch niet zoals het hoort of snap ik het na een tijdje niet meer. hmm.. hoe doen mensen dat toch.
Roxanne Farah - Woensdag 6 maart 2019 19:44
Precies dat ja😂
Ik heb ook altijd dat het bij mezelf niet lukt terwijl het bij een ander er heel makkelijk en leuk uitziet😁
Rose Smit - Zaterdag 21 februari 2015 14:11
Dat lage knotje staat je super! Ga ik ook doen!
linh - Woensdag 30 december 2015 14:10
Ik doe die hoge losse knot wel eens maar dan zakt hij bijna altijd uit
yara - Woensdag 30 december 2015 14:12
Ik heb de losse knot eens op een school foto in gedaan. Ik vind die ook het leukste bij jou staan.
amber - Woensdag 4 januari 2017 19:19
mooie kapsels ha je er nog maken of nie
Moppie - Dinsdag 16 juni 2020 17:34
Schattig
Moppie - Dinsdag 16 juni 2020 17:34
Schattig
Moppie - Dinsdag 16 juni 2020 17:34
Schattig