Videoverslag: World Eating Disorders Action Day 22

Afgelopen donderdag was het World Eating Disorders Action Day. Al eerder kon je op onze site en socials lezen over de Socialwalk die die dag werd georganiseerd in Park Sonsbeek in Arnhem. Kon je er niet bijzijn? Heb je de livestream gemist? Of vind je het gewoon fijn om nog een keertje mee te kijken? Bij deze staat er een nieuwe video voor je klaar met een terugblik op de walk, de mooie sprekers en prachtige zangeressen. Waaronder Leontien van Moorsel die vertelt over de visie van het Leontienhuis,  Sylvia Aimee die zingt over hoe we allemaal ons eigen verhaal hebben en daarin toch – of juist – samen zijn, Sylvia die ook ons mooie Proud-lied heeft geschreven, Daisy Veenstra, ook wel bekent als Daisz, psycholoog die liedjes maakt (op TikTok) en dappere Stan Wagtman over ‘mannenziektes‘. 

Het thema van de WEDAD dit jaar was verbinding. Daarover schreef ik de blog ‘Verbinding; de vijand van mijn eetstoornis‘, waarin ik deel over wat verbinding voor mij heeft betekent tijdens mijn eetstoornis en het herstellen daarvan. Meer video’s van Proud2Bme kan je vinden op ons YouTube-kanaal, met elke dinsdag een nieuwe upload. En wil je meer terugzien van de WEDAD? Dan kan je altijd terecht op hun Instagram-account

 

World Eating Disorders Action Day.
Weet dat we verbonden zijn. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

2 reacties op “Videoverslag: World Eating Disorders Action Day 22”

  1. Mooi video ,erg hartverwarmend.

  2. Ik baal zo dat ik er niet bij kon zijn 🙁 maar wel fijn om er zo wat van mee te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *