Video: Pittige patsers van autodrop

In de supermarkt kwamen wij de Pittige Patsers van Autodrop tegen. Deze zijn nieuw en het leek ons leuk om ze eens te proeven. Het zijn bijzondere smaken namelijk extreem zuur, extreem zout en extreem pittig. Ze zitten in kleine doosjes en kosten €1,00 euro per stuk. Leuk om eens te proberen dus! Met hoge verwachtingen zijn wij ze gaan proeven. Ben je benieuwd wat wij er op de redactie van vonden, of ze nou echt te extreem waren en welke wij het lekkerste vonden? Bekijk dan onze nieuwe video.

Welke lijkt jou het lekkerste?

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

27 reacties op “Video: Pittige patsers van autodrop”

 1. Die zure lijken lekker, ga ik eens proberen

 2. Zonder twijfel de (extreem) zure voor mij ! šŸ™‚

 3. Ja de zure idd

 4. Zout lijkt me ook lekker. Zuur ook!

 5. Ik ben heel benieuwd! Als ze extreem genoeg zijn, remt dat me hopelijk om gelijk het hele pak leeg te eten. En anders… is het iig geen kilo-verpakking.

 6. De zure lijken me wel wat :), met de zoute op de tweede plaats. Ik koop eigenlijk nooit snoep, omdat ik niet weet waar ik het moet plaatsen op een dag. Of beter, kan plaatsen..

 7. ik heb wel ooit eens de, al bestaande, mix met ook pittig erin gehad van autodrop, die vond ik wel lekker voor de afwisseling.
  En zuur,. vroeger als kind toen ik ze vaak at kon ik er wel tegen maar nu niet meer : p

 8. wel jammer eigenlijk dat er dan extreem staat en ze dan niet zo extreem zijn. voor de mensen die er wel van houden (:

 9. Haha, laura jou gezicht op 1 minuut 50!! Ik heb heel hard gelachen šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *