Video: Oreo pindakaas

Oreo koekjes, de zwarte ronde koekjes met de witte binnenkant kennen we inmiddels allemaal wel. Oreo blijft in Amerika steeds varieren met verschillende smaken en nu mogen wij ook in Nederland van een nieuwe smaak genieten.. althans, genieten? In deze video proeven Sandra en ik deze nieuwe smaak en kun je dus zien wat wij hiervan vonden. Ben je een echte pindakaasliefhebber of ook gewoon benieuwd? Je kunt ze kopen bij het Kruidvat en we hebben ze ook al gespot bij Albert Heijn. 

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

15 reacties op “Video: Oreo pindakaas”

 1. Hahaha, Sandra!
  Ik lust wel pindakaas, en deze vind ik ook lekker. Maar wat je zegt over mensen in de trein met broodje pindakaas herken ik ook wel hoor. Sowieso sterk ruikende dingen eten in een trein vind ik goor. Ik lust wel knoflook, maar zo’n broodje shoarma ruiken in een volle trein neeeeeee!!

  Maar, ik vind m wel echt lekker, dze oreo’s. Al blijf ik de gewone, en de gewone met een chocolade diplaag er omheen, het allerlekkerste.

 2. Whaha ik dacht even dat het om oreo-pindakaas, pindakaas met oreo’s ging! Leuke video!

 3. Ik heb ze gehad, maar vind het toch nog lekkerder om zelf een laagje pindakaas ertussen te smeren 😉

 4. @yoyootje haha, das een goede. Daar heb ik nog nooit aan gedacht!

 5. Ik heb eigenlijk een vraagje, het gaat alleen niet over deze video maar ik wist niet waar ik hem moest stellen. Dus hier komt mijn vraag; Waarom is er geen plog gisteren gekomen of doen jullie daar niet meer aan?

 6. haha, ik snap niet dat Sandra hem dan gaat testen als ze weet dat ze geen pindakaas lust. dan weet je toch al dat ze het niet lekker gaat vinden, en daardoor wordt Laura denk toch een beetje meegesleept en is ze niet heel enthousiast.

 7. Toevallig, deze ook al gekocht een tijdje terug.Ik vond het niet lekker omdat ik net zoals Sandra echt niet dol ben op pindakaas.

 8. Had hem zien liggen bij de ah! Mij lijkt het best een lekkere combinatie, misschien nog eens proberen 🙂

  Sandra, dat jasje wat jij aan hebt is die van de ONLY? Volgensmij heb ik die ook hihih x)

 9. Hahaha, leuk en spontaan gepresenteerd. Ik vond oreo koekjes sowieso nooit zo lekker, ik vond die Prince koeken altijd veel lekkerder.

 10. haha niks voor mij, heb echt een hekel aan pindakaas, dus ga ik het ook niet proberen!

 11. Ik vind ze juist zeer geschikt voor mensen die niet van pindakaas houden, omdat ik ze amper naar pindakaas vind smaken 😉

 12. Leuk filmpje Sandra! Lijkt alsof je beetje gaat wennen aan de camera.. Je komt veel spontaner over als n eerdere video’s leuk om te zien!

 13. En je hebt een mooie lach!

 14. Ha leuk filmpje! Ligt in de kast, ben benieuwd! =)

 15. @Merizz
  Klopt ja, goeie smaak heb je 😉

  @Muis
  Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *