Video: Oreo IJs en B&J peanutbutter

Ben & Jerry’s ijs is een oldtime favorite van heel veel vrouwen en ze blijven met nieuwe smaken komen. Een van de nieuwere smaken is de Peanut Butter smaak. In deze video probeer ik die voor het eerst uit samen met de Oreo Cornetto en Magnum ijsjes. De Oreo koekjes zijn erg populair dus waarom zouden ze er geen ijsjes van maken? Ben je benieuwd wat ik er van vind, of het ook echt naar oreo smaakt en of het net zo lekker is als de koekjes? Bekijk dan nu onze nieuwste video. Wel een nadelige bijkomstigheid: na het eten van Oreo zit het overal… dat is dus ook het geval bij de ijsjes.. :(. Veel plezier met kijken en ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Heb jij deze ijsjes al geproefd en wat vond je er van?

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

45 reacties op “Video: Oreo IJs en B&J peanutbutter”

 1. De oreo magnum is zo super lekker!!!!!!!

 2. Ik weet dat dit heel erg eetgestoord is van mezelf, maar ik word er altijd zo onrustig van als jullie bij deze video’s een paar happen nemen en dan…(?). Eten jullie dan de rest ook op? Ik word er zo ontzettend zenuwachtig van, maar dat is zo stom van mij 🙁 Leuke video, Laura! Je bent zo mooi x

 3. Ik zou nooit peanut butter ijs eten.
  Ik ben aan het zoeken voor nieuwe lekkere tussendoortjes, dus jullie filmpjes doen me wel een scala aan mogelijkheden ontdekken van allemaal dingen die ik nog nooit heb gegeten (van mijn ES niet mocht).
  Nieuwe uitdagingen.

 4. Vind dat filmpje en liedje van de oreo reclame op moment zo leuk^_^.

 5. Ik heb dat peanutbuttercup ijs gehad, en vond het echt te vies voor woorden.
  Er is iets niet ok als ijs naar bami sate saus ruikt 😉

 6. Oooh die met pindakaas wil ik proberen, vooral doordat het dan apart zit met chocola er omheen. Hij klinkt echt goed, van de week proberen als ik hem kan vinden.

  Oreo magnum heb ik al gehad, en ik vind alleen de buitenkant lekker, dat wit helemaal niet. Dus ik kan beter bij de koekjes blijven.

 7. Hmmm ondanks de niet heel positieve beoordeling ben ik toch wel heel benieuwd naar die oreo cornetto hihi 🙂

 8. Hetzelfde hier, vooral in dat koekje van de cornetto wil ik graag eens bijten 😉

 9. Net alsof je je inhoudt, ‘lekker’ maar tis wel te zien dat je het heeel lekker vindt 🙂

 10. Ik vind de oreo cornetto zeker een aanrader, met de koekje, mmmmm!

 11. Jaaaaaa die oreo ‘magnum’ variant is zooooo lekker.

 12. Ik heb die B&J’s met speculoos al gegeten maar dat is echt GEEN aanrader. De stukjes koek erin lijken meer op kruidnoten maar dan erg slap en de speculoos smaakt niet naar speculoos. Speculoosijs van Lotus is 1000x beter! B&J’s cinnamon buns vond ik wel heel erg lekker. Daar zijn de stukjes koek wel nog hard. (ik haat slappe koek) Die koop ik zeker nog eens.

 13. Oreo vind ik niet lekker maar die Magnum wel, net zoals de chocolade reep van Milka 😉 De B&J lijkt me erg lekker, ga ik proberen!

  Leuk video !=)

 14. Die peanut butter cup bestaat toch al een tijdje?
  Hier bij ons in België denk ik toch al een jaar of 3 🙂

 15. Bedankt voor de leuke video.

  Ik ben echt helemaal weg van de B&J utter peanut butter clutter cookie core. Vind ik echt de allerlekkerste B&J tot nu toe. Beter dan de peanutbutter cup. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *