Video: Lays Bratwurst en Cheese Fondue

Toen ik onlangs bij de Albert Heijn was, kwam ik iets bijzonders tegen. Lays heeft namelijk twee nieuwe chipssmaken voor de winter. Dit zijn vrij winterse smaken en heten daarom ook winteredition. Het gaat om de Bratwurst Flavour en Cheese Fondue Flavour. Beide smaken spraken mij niet direct aan, maar zijn natuurlijk wel heel erg leuk om te proberen. Ik kocht ze dus direct voor 89 cent per stuk en nam ze mee naar kantoor om ze samen met Laura te testen.

Voor de vegetariërs: in de Bratwurst Flavour zit niet daadwerkelijk braadworst verwerkt. 

Ga jij deze chips proberen?

Sandra

Geschreven door Sandra

Reacties

36 reacties op “Video: Lays Bratwurst en Cheese Fondue”

 1. Duur chipje voor jullie!!
  hebben jullie nog iemand blij kunnen maken met de zak? #benieuws

  Ik sla deze smaak overigens maar even over!

 2. Ik ga m kopen voor mijn vriendje, hij houdt wel van braadworst haha

 3. Geitenkaas chips lijkt me nog viezer

 4. Hahahaha, jullie reacties zijn geniaal!

  Overigens vond ik de Bratwurst smaak wel eetbaar 🙂

 5. Leuk gedaan deze video 🙂

 6. Een zwembad met kaas hoef ik niet, maar die chips met kaassmaak vind ik wel écht heel lekker! Ik heb tot nu toe nog niemand gevonden die het met me eens is, maar ik ben altijd al een beetje apart geweest 😉

 7. Haha, leuk om te zien!

 8. Hahahahaha, het is toch wel handig om jullie als voorproevers te hebben 😉

 9. Blij blij blij dat jullie even vast proeven. Ik mijd ze van verre, nu helemaal ;).

 10. Hahahahaha zo grappig!

 11. Haha leuk dit, volgens mij wil ik deze niet proberen 🙂

 12. Hahaha ik vond ze ook zooo vies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *