Video: Chocolade brownie pizza

De pizza’s die inmiddels enorm populair en geliefd zijn onder veel Nederlanders, zijn meestal belegd met tomatensaus, kaas en allerlei variaties met salami, ham, paprika en andere lekkere dingen. Tegenwoordig komen er steeds meer gekke varianten zoals pizza met rookworst, shoarma, zuurkool en er laatst haalde de pizza frikandel speciaal de nieuwsberichten. Wij hebben ook een bijzondere pizza geproefd op de redactie. Sandra vond de Chocolate Brownie Pizza namelijk gewoon in het vriesvak tussen de andere pizza’s bij de supermarkt. Wij waren erg benieuwd en besloten hem uit te proberen. Natuurlijk moesten wij op kantoor eerst op zoek naar een oven. Ben je benieuwd wat wij hiervan vonden? Bekijk dan onze nieuwste video!

Lijkt jou deze pizza lekker?

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

28 reacties op “Video: Chocolade brownie pizza”

 1. Cool, die ga ik ook kopen met vriendinnen!

 2. Zo lekker! Hoe moment Julie Toch steeds op zulke video’s?

 3. Iellll… nee! Lijkt me niks.
  Geen combinatie!

 4. Dit lijkt me echt een onzin product. Je kunt net zo goed een afbakbroodje met chocopasta eten. En als toetje lijkt me chocolademousse oid lekkerder.

 5. Origineel wel.Echt leuk dat jullie dit eens tonen, want ik zou het niet snel kopen.
  Ik denk dat het leuk is om eens als avond snack op tafel te zetten, en gezellig met iemand voor de tv te nemen.
  Misschien doe ik dat wel eens ,

 6. Eens met Aniek. Maar ja, dit zal wel ‘leuker’ zijn of zo dus er zal wel meer aan verdiend worden.

 7. Iewwww..
  Is dit bedoeld als maaltijd of als toetje?
  Als toetje is het misschien nog te doen.

 8. Toe we op Sicilië waren konden we op de camping Nutella pizza bestelen. De vrienden die ik daar had ontmoet hadden dat gedaan en dat was letterlijk een pizza met Nutella uit de (steen)oven! Deze pizza deed me eraan denken ^^
  Thank youuuuuu❤️ het was een top vakantie! Ik heb echt genoten van die tijd met die Italiaanse/ Franse/ Siciliaanse mensen. Ze waren (zijn) knetter maar dat maakt ze zo leuk

 9. @Aniek: Ja, zo kun je alles wel afschaffen. Pizza? Onzin, eet maar een broodje tomaat en kaas. Ijsjes: Vries maar limodesiroop in…nou dan wordt het allemaal wel erg saai.

 10. Wat ze al niet verzinnen tegenwoordig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *