Sparks: guacamole en curry zoutjes

Vorige week zag ik twee grappige doosjes staan in de supermarkt. De smaak “Lazy Guacamole” vond ik best grappig en ik was wel benieuwd naar de smaak hiervan. Het zoutje in de vorm van kleine sterretjes/vonkjes draagt de naam Sparks en is er in drie varianten: Lazy Guacamole, Crazy Curry en Sour & Pepper. De Sparks bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ik besloot de Lazy Guacamole en Crazy Curry te kopen voor een review. Ik kocht de doosjes bij Albert Heijn, waar ze 1,19 euro per stuk kosten.

Sparks zijn trouwens niet nieuw, ze liggen al wat langer in de supermarkt. Ze waren me alleen nu pas opgevallen en de bijzondere smaken waren voor mij aanleiding om ze eens te reviewen.

♥ Lazy Guacamole
Eerst proef ik de guacamole variant. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo vaak guacamole eet, dus niet exact weet wat de smaak ervan is. Het zoutje ruikt sterk en bij de eerste hap proef ik zeker wel een bepaalde guacamole smaak. Ik proef avocado, knoflook, peper en iets van tomaat. Een heerlijke combi van verschillende smaken. Het proeft tegelijkertijd ook lekker pittig, iets waar je van moet houden.

♥ Crazy Curry
De zoutjes zit in een plastic zakje in een doosje. Als ik het zakje open komt er direct een hele pittige curry geur uit. Het lijkt een beetje alsof ik een pittig zoutje in het buitenland koop. Zo ken ik ze niet in Nederland. De smaak van curry komt direct naar voren als ik een zoutje in mijn mond steek.

Het zoutje is net als de guacamole lekker pittig, deze nog wel wat meer denk ik. Zeker een lekker zoutje om neer te zetten als er bezoek komt. Het is echt weer eens wat anders qua smaak!

Ik vind dit best een origineel zoutje, qua vorm en smaak. Het is zeker een aanrader om eens te proberen als je even iets heel anders wilt. De smaak is goed, niet te kunstmatig en het formaat van de zoutjes is ook handig en gezellig. Kortom: Het proberen waard!

Heb jij Sparks al eens geprobeerd?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

9 reacties op “Sparks: guacamole en curry zoutjes”

  1. Ik ben ze lang geleden al eens tegengekomen middels een ‘probeer-gratis-actie’. Ik en mijn ouders vonden het er niet uitzien en hadden er niet echt trek in, maar het is eigenlijk wel voor herhaling vatbaar! Originele zoutjes :).

  2. Nice! Maar dan voor mijn visite, zelfs hou ik net van pittig. Maar altijd leuk voor op tafel!

  3. Ik heb ze wel eens in de winkel gezien, terwijl ik nooit zoutjes koop.Dit soort verpakkingen trekken je aandacht,ze zien er speels en leuk uit .Goed om te weten dat ze ook echt anders smaken.Misschien probeer ik ze een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *