Sieradentrend: Friendship Bracelets

Vroeger droeg ik het ook, een hele rij armbandjes en als ik op vakantie was kocht ik er weer een paar bij. Ook zaten er vriendschapsarmbandjes tussen die we op festivals gekocht hadden, of gewoon een oude veter die ik in huis gevonden had. Veel van die touwtjes hadden een herinnering en ik vond het stoer staan. Een beetje alsof ik al heel veel van de wereld had gezien, al ging ik gewoon met mijn ouders mee naar Frankrijk. 

Deze trend is ook dit voorjaar weer helemaal hot. Vooral vrolijke kleuren, Azteken motiefjes gecombineerd met hier en daar wat goud of een glimmend horloge. Je kunt deze armbandjes overal vandaan halen en uitwisselen met vriendinnen.

Hieronder vind je een paar leuke shoptips voor deze trend! Dus ga lekker verzamelen, want: hoe meer hoe beter!

Claire’s

Melz

H&M

Bijou Brigitte

Pieces

Primark verkoopt leuke setjes met een aantal armandjes in felle kleuren

In de webshop van Proud2Bme vind je ook leuke armbandjes om je armbandenverzameling mee te verrijken. 

 

Wat vind jij van deze trend?

 

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

54 reacties op “Sieradentrend: Friendship Bracelets”

 1. Van die vele kralen Armbandjes vind ik erg mooi, heeft een beetje een bohรฉmien Style. Van die stoffen bandjes vind ik minder, omdat het met water zo snel vies wordt. Wel leuk dat die trend weer n komt.

 2. Ja leuk! Ik draag er zelf ook veel.
  Het Proud-bandje wil ik ook nog kopen. ๐Ÿ™‚
  En die met die veertjes is mooii.

 3. Zo leuk, gewoon van die simpele armbandjes.
  Ik had er echt best wel veel, van overal waar ik kwam en mensen namen ze ook voor me mee, en toen heb ik ze een keertje allemaal bij het strand laten liggen. echt jammer.

 4. ik droeg ze vroeger ook altijd, totdat iemand zei: ‘het ziet er echt goedkoop en slordig uit.’ en daar werd ik zo onzeker van dat ik ze af heb geknipt. HUIL.

 5. Dit doe ik ook al heeel lang ๐Ÿ™‚ Idd ook oude veters/random touwtjes/festivalbandjes met een herinnering. Toevallig heb ik een paar weken geleden die van de H&M besteld^^

 6. met veertje leuk!

 7. Ik vind ze geweldig!

 8. Ik vind het leuk om vriendschapsarmbandjes te knopen. Ik had er een gemaakt met pinguins en nog een paar andere met rare patronen. Lang leve youtube.

 9. ik had heel veel bandjes om, tot dat ik ze moest afknippen voor werk. maar deze trend vindt ik echt bagger… krijg je weer al die truttebolletjes die opeens met 80 armbandjes om lopen, terwijl ze het eerst haten… ik snap eigenlijk zo ie zo niet waarom mensen trends volgen. die het, of doe het niet!

 10. Haha leuk! Ik koop eigenlijk altijd een armbandje met een vriendin als ik in een stad ben, als herinnering. Als-ie afvalt, nou ja, jammer dan. Het gaat meer om het idee ๐Ÿ˜‰

 11. Oh, vroeger onder wiskunde/aardrijkskunde/geschiedenis….
  Hele armbandjes heb ik geknoopt…
  Met veiligheidsspeld aan mijn spijkerbroek om ze op spanning te brengen. En maar knopen. Leuk.

 12. Ja helemaal super! Ik ga ze zelf maken :). Omdat m’n polsen te dun zijn voor srmbandjes uit de winkel , helaas. Maar het is een leuke bezigheid!

 13. Ik ben zelf al van kinds af aan helemaal mee in en weg van deze trend. Ik denk er zelfs over mijn eigen webwinkeltje met deze dingen te beginnen… ben er inmiddels al een specialiste in geworden haha. Love it!

 14. Ik maak ze zelf allemaal echt fun om te doen

 15. Waarom kopen als je ze ook zelf kunt maken? ๐Ÿ™‚

 16. Waar kun je die armbanden met “sisters” erop kopen?

 17. Kifsch oruspu die is fank king duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *