Review: Mentos Milkshake

Toen ik kort geleden moest tanken omdat de benzine van mijn auto weer eens op was, had ik trek in iets lekkers. Ik keek wat rond in het tankstation en zag bij de kassa een aanbieding liggen. Twee rollen Mentos voor weinig. Mijn oog viel direct op de rechter doos Mentos aangezien hier een soort in zat die ik nog nooit eerder had gezien: Mentos Shakies. Op de verpakking van de rol zag ik drie soorten milkshakes afgebeeld. Mentos met milkshake smaak, dat klonk bijzonder én lekker! Ik besloot de rol mee te nemen én eentje extra voor een review voor Proud. 

Nou dacht ik dat ik best origineel was met deze rol, maar na wat Google werk kwam ik er helaas al snel achter dat deze Mentos variant al zo’n jaartje in de schappen ligt. Helemaal niet zo nieuw meer dus. Toch heb ik het idee, na wat navraag bij mijn collega’s, dat nog veel mensen deze variant niet kennen. Hoog tijd voor een korte review! 

Bij het openen van de rol had ik direct een heftige milkshake geur verwacht, maar dat viel een beetje tegen. Gewoon een zoet geurtje, meer niet. Ik was erg benieuwd of de Mentos lekker romig zou smaken. Tijd om de drie varianten te proeven: Strawberry Shake, Banana Shake en Peach Shake.

Van de perzik variant zaten er helaas maar twee in. Je moet goed opletten want de banaan en perzik lijken erg op elkaar. Ik ben vooral erg enthousiast over de Banana Shake en Peach Shake. Deze waren beiden inderdaad echt een beetje romig en hadden een milkshake smaak. Erg lekker en bijzonder! 

De roze varianten vond ik vrij saai. Ze waren wel lekker, maar als ze in de gewone fruit Mentos rol hadden gezeten, was me dat niet opgevallen. Bij de roze Mentos proef ik weinig van een milkshake terug. Dat is wel jammer, want er zaten veel meer roze dan gele Mentos in de rol. 

Voor de Banana Shake en Peach Shake Mentos is het zeker de moeite waard om een keer een rolletje aan te schaffen. Ze smaken erg lekker, zijn fris én romig tegelijk. De roze variant is wat minder bijzonder. De verpakking ziet er ten slotte heel leuk uit. Kortom, een positieve review voor de Mentos Shakies!

Ga jij hem proberen? ♥

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

22 reacties op “Review: Mentos Milkshake”

 1. Wat een zomerse foto’s! Leuk
  En leuke review, zeker leuk als afwisseling van de gewone fruitsmaakjes

 2. Ik ken deze ook pas sinds vorige week! Op centerparcs kregen we ze bij een verrassingspakketje­čĹŹ­čĆ╝ÔŁĄ´ŞĆ

 3. Heb hem al eens geprobeerd, vond ze niet zo geweldig

 4. aaww lekker!
  hou zoo van milkshakes!x

 5. O het zijn snoepjes. Ik dacht dat het een echte milkshake met mintsmaak oid was ­čÖé

 6. Super leuk ook dat er geen echte melk aan te pas komt, want daar kan ik niet tegen!

 7. Ik dacht precies hetzelfde als Robin hihi. Misschien tijd om ze een keer bij de blender in te gooien voor een echte mentos milkshake:). Lijkt me een leuk experiment.

 8. hihi. ik vond de aardbei juist weer lekker en had een rolletje vol met perzik-smaak! :p
  volgende x ruilen? ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *